Kategori: Wellness och personlig vård

Wellness og personlig pleje

Det har altid været et hit blandt kvinder at passe godt på sig selv og sin krop. Som årene er gået er der også kommet mere fokus på sindet og man har for alvor opdaget hvor vigtigt det er at man skal husker at stresse af og slappe af. For både krop og sind skal harmonere for så har man det bedst. Her hos DinGadgets.dk har vi gjort os ekstra umage med at finde gadgets til lige netop det formål.

Det finns 27 produkter.

Visar 1-27 av 27 objekt

Aktiva filter

Massageborste till hårbotten - bra mot mjäll Massageborste till hårbotten - bra mot mjäll
Quick-køl håndklæde Quick-køl håndklæde

Quick-køl håndklæde

Pris 49,00 kr
Epilator til hårfjerning i ansigt Epilator til hårfjerning i ansigt
Elektrisk tandrengörare och polermaskin Elektrisk tandrengörare och polermaskin
Mini bærbar LED UV negletørrer Mini bærbar LED UV negletørrer
Luftfuktare med arom-funktion - Svart Luftfuktare med arom-funktion - Svart
Shiatsu Pro massager 24W - Massagekudde Shiatsu Pro massager 24W - Massagekudde
Hårtrimmer med LED för ansiktet - smärtfri Hårtrimmer med LED för ansiktet - smärtfri
Trådlös plattång Trådlös plattång

Trådlös plattång

Pris 409,00 kr
Ansiktsborste - rengöringsborste med massage Ansiktsborste - rengöringsborste med massage
Pedikyr-set med 14 delar Pedikyr-set med 14 delar
 • -20,00 kr

Pedikyr-set med 14 delar

Pris 189,00 kr Baspris 209,00 kr -20,00 kr
4-i-1 sminkspegel med förstoringszoner och lampor 4-i-1 sminkspegel med förstoringszoner och lampor
Hållningsväst till ryggen Hållningsväst till ryggen

Hållningsväst till ryggen

Pris 189,00 kr
Mini-luftfuktare med möjlighet för arom  mörk valnöt Mini-luftfuktare med möjlighet för arom  mörk valnöt
Beauty Nail - Nagelpolerare Beauty Nail - Nagelpolerare

Beauty Nail - Nagelpolerare

Pris 129,00 kr
High energy D/ (LR20) batterier - (2 st.) High energy D/ (LR20) batterier - (2 st.)
Pedikyrtofflor med memory foam Pedikyrtofflor med memory foam
Duracell Plus AAA-batterier Duracell Plus AAA-batterier
Manikyrset - Baby Manikyrset - Baby

Manikyrset - Baby

Pris 69,00 kr
Effektiv nageltorkare med UV och LED - Sun X5 plus Effektiv nageltorkare med UV och LED - Sun X5 plus
Apa Nageltorkare Apa Nageltorkare

Apa Nageltorkare

Pris 99,00 kr
Professionell LED UV-nagellampa Professionell LED UV-nagellampa
 • -80,00 kr

Professionell LED UV-nagellampa

Pris 269,00 kr Baspris 349,00 kr -80,00 kr
Elektromagnetisk massageapparat - för nacke och rygg Elektromagnetisk massageapparat - för nacke och rygg
Vattenflaska med fruktkolv  röd Vattenflaska med fruktkolv  röd
Spikmatta med kudde Spikmatta med kudde

Spikmatta med kudde

Pris 329,00 kr
Full Body massagematta - 20W Full Body massagematta - 20W
 • -90,00 kr

Full Body massagematta - 20W

Pris 799,00 kr Baspris 889,00 kr -90,00 kr
Duracell Plus AA-batterier Duracell Plus AA-batterier

Allt fler har en lång och hektisk vardag och i tider där saker går lite för fort kan vi ha svårt att bromsa upp och ta hand om oss själva. Därför är det fantastiskt att hitta hjälpmedel som kan hjälpa till lite på vägen, så att du kan få en mysig och avkopplande stund för dig själv eller tillsammans med någon som du bryr dig om.

Skapa en härlig spaupplevelse i ditt eget hem

Det är många som vallfärdar till olika spaer för att få en underbar och lugnande upplevelse men eftersom alla inte har tid att skämma bort sig på det sättet är det härligt att kunna skapa en liknande spakänsla hemma istället.

Så hur skapar du en sådan upplevelse? Det är faktiskt ganska enkelt, det finns ett hav av fantastiska gadgets som kan hjälpa dig att få till just den typen av upplevelse.

På Dingadget.se har vi allt från fotspa, massageborstar för ansiktet, samt pedikyrset som kan ge dig allra snyggaste naglarna. Det finns många möjligheter och vi är väldigt stolta över vårt fantastiska sortiment.

Bra massage för ömma muskler

Vad de flesta av oss kanske ofta behöver är en djupgående massage så att vi verkligen kan komma åt de där riktigt ömma musklerna. En bra massage kan mjuka upp musklerna och få dig att känna dig mer avslappnad och lättare i kroppen.

På den här sidan hittar du fantastiska massagegadgets som kan ge dig en bra massagebehandling.
Här kan du bland annat hitta en underbar massagekudde för nacken som ger värme. Lägg massagekudden runt halsen och låt massagekulorna massera dina muskler, medan du sitter stilla, vilar och slappnar av.

Du kan även massagematta för hela kroppen som du kan ha i antingen soffan eller sängen. Lägg dig ner och njut av en skön helkroppsmassage - men se upp, det är nämligen så skönt att man lätt kan somna till.

Dessa massagelösningar är ett bra och enkelt sätt att få en professionell massage i ditt alldeles eget hem. Du kan ta fram massageapparaten precis när det passar dig och så fort du känner att du behöver en skön och avslappnande massage.

Pedikyrset som ger dig bäst resultat

Om du älskar när dina naglar är fixade och kanske till och med gillar att sitta och göra dina naglar själv så har vi ett hav av härliga gadgets för just det ändamålet.

Oavsett om du letar efter ett manikyr- eller pedikyrset så har vi ALLT du behöver för att kunna få ett så bra och professionellt resultat som möjligt.

Vi kan erbjuda dig nagelpolerare som kan ge dina naglar en bra behandling och som gör dem otroligt fina. Med denna typ av behandling har du möjlighet att sköta om dina naglar så att de förblir snygga och friska.

Du kan också få ett underbart pedikyrset som kan ge dina fötter en bra och djupgående behandling. Setet består av en borste som kan polera dina naglar.

Men innan du börjar din pedikyrbehandling föreslår vi att du lägger fötterna i ett fotbad så att huden på dina fötter är mjuk och lätt att arbeta med. Här kan vi dessutom erbjuda ett hopfällbart fotspa.

När du är färdig med att behandla dina fötter kan du avsluta med att måla tånaglarna med ett fint nagellack. Med ett set pedikyrtofflor med memory foam kan du enkelt och snabbt måla ett fint lager nagellack medan dina fötter vilar på de mjuka tofflorna.

Som du kan höra finns det gott om fina skönhetsprodukter på DinGadget.se, så utforska gärna vårt sortiment och unna dig en eller flera av de fina skönhetsprodukterna som finns i denna kategori.

Nagellampor och nageltorkare till fantastiska priser

Nu när vi redan är inne på naglar. Vi har nämligen en enorm överraskning för dig som älskar att göra gelnaglar eller andra typer av naglar där det kräver att du har en UV-lampa eller en UV-nageltorkare.

Du hittar en uv-nagellampa som är en av våra bästsäljare här på webbplatsen. Lampan är fantastisk och otroligt enkel att använda. Du får ett bra och professionellt resultat på nolltid. Unna dig själv eller en vän nya vackra naglar.

Du kan även hitta en UV-nageltorkare som verkligen gör underverk! Den är inte särskilt stor, men det är dess prestanda.

Ansiktsbehandling och avlägsnande av ansiktshår

Det är många som strävar efter ett ungdomligt utseende. För att få det krävs det att du behandlar din kropp väl och något som är väldigt viktigt är att dricka mycket vatten så att din hud förblir elastisk.

Det finns flera gadgets som kan hjälpa dig att behålla ditt ungdomliga utseende. Du kan bland annat hitta en smart ansiktsborste som ger din hud en grundlig massage, samt en bra och djupgående rengöring av hela ansiktet. Det gör att din hud förblir elastisk och ger ditt ansikte ett fint och fräscht glow.

Om du har oönskad hårväxt i ansiktet eller gärna vill kunna fixa till dina ögonbryn rekommenderar vi att du tar en titt på den smarta epilatorn som enkelt och effektivt tar bort håret. De lämnar huden silkeslen och fin.

Allt du behöver för yoga och mindfulness

Som vi har nämnt tidigare är det viktigt att ta hand om sig själv - det gäller både kroppen och sinnet. Du mår som allra bäst när din kropp och sinne är i harmoni. Om du utövar Yoga eller mindfulness för just det ändamålet, har vi här några saker som kan vara till hjälp.

Med en smart luftfuktare kan du hålla en god luftfuktighet i rummet du befinner dig i. Den har en lugnande effekt. På denna sida har vi en luftfuktare som man kan hälla i en doft i som sedan sprider sig i rummet. Du bestämmer själv vilken typ av aroma du vill ha.

Ta hand om din kropp och dig själv, du är det viktigaste för dig själv och din familj. Vi hoppas att produkterna på den här sidan kan hjälpa dig i rätt riktning till ett liv med mindre stress och där du sätter dig själv mer i fokus.

arrow_upward