Upptäck vårt breda sortiment av vattenflaskor 

Om du letar efter en bra vattenflaska har du kommit helt rätt. I denna kategori hittar du ett stort utbud av bra vattenflaskor till vassa priser.
Vattenflaskor används flitigt av både barn och vuxna. Det är självklart stor skillnad på hur en vattenflaska ska se ut och vara beroende på om den ska användas till av en vuxen eller ett barn. Letar du efter den perfekta vattenflaskan? Då behöver du inte leta längre! Vår kategori av vattenflaskor har ett stort utbud av högkvalitativa och prisvärda alternativ för både barn och vuxna.

Vi förstår att det är viktigt att hitta en vattenflaska som passar just dina behov och preferenser. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika storlekar, former och material såsom rostfritt stål, glas och plast. Våra vattenflaskor är också lämpliga för olika användningsområden - oavsett om du behöver en flask som är lätt att ta med på en löprunda, en som håller ditt vatten kallt under hela dagen eller en som är robust nog att ta med på en vandring.

Vi har också ett stort utbud av färger och mönster, från neutrala toner till mer livliga och färgglada alternativ. Det finns något för alla smaker och personligheter! Så, oavsett om du söker efter en vattenflaska för dig själv eller för en vän eller familjemedlem, så kan du vara säker på att hitta en som passar dina behov här hos oss. Utforska vårt sortiment idag och investera i en vattenflaska som kommer att följa med dig på dina äventyr under många år framöver.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt
Smart kopphållare till cykel/barnvagn Smart kopphållare till cykel/barnvagn
Extra kolfilter till drickflaska Extra kolfilter till drickflaska
Vattenflaska med kolfilter - 50 cl Vattenflaska med kolfilter - 50 cl
Vattenflaska med juice pressare Vattenflaska med juice pressare
Matlåda med vattenflaska Matlåda med vattenflaska

Matlåda med vattenflaska

Pris 139,00 kr
Vattenflaska med fruktkolv Vattenflaska med fruktkolv

Vattenflaska med fruktkolv

Pris 139,00 kr
Smart  drickflaska Smart  drickflaska

Smart drickflaska

Pris 119,00 kr

Hitta den perfekta flaskan för både dig och ditt barn!

Hos oss hittar du inte bara en vattenflaska som passar för vuxna, utan också en mängd alternativ som är speciellt utformade för barn. Vi har ett brett utbud av flaskor som är lätta, tåliga och perfekta för att hålla vatten kallt och gott under en lång dag.

För barnen har vi också en mängd hopfällbara flaskor som enkelt kan packas ner i deras skolväska eller ryggsäck när de inte används. Dessa är också lätta att rengöra och är utformade för att vara läckagesäkra så att du inte behöver oroa dig för eventuella spill.

För de vuxna har vi ett stort utbud av större vattenflaskor som rymmer tillräckligt med vatten för en hel dag. Vi har också specialdesignade flaskor för utomhusaktiviteter som vandring och camping, som är extra tåliga och kan hålla drycker varma eller kalla under en längre tid.Oavsett om du är ute efter en vattenflaska för dig själv eller för ditt barn, så har vi ett alternativ som passar dina behov. Utforska vårt utbud idag och hitta den perfekta flaskan för dig och din familj!

Vattenflaskor för alla behov och situationer

Att välja rätt vattenflaska kan göra en stor skillnad i din dagliga rutin och aktiviteter. Vi förstår att olika situationer kräver olika typer av flaskor, och därför har vi ett brett utbud av vattenflaskor som passar för alla behov och situationer. Om du är på jakt efter en vattenflaska som kan hålla vattnet kallt under hela dagen, rekommenderar vi en dubbelväggig isolerad flaska. Dessa flaskor är perfekta för långa dagar på stranden eller på vandringen, eftersom de kan hålla din dryck kall och frisk i upp till 24 timmar.

Om du vill ha en flaska som är lätt att ta med på resan, välj en stor volymflaska som rymmer tillräckligt med vatten för en hel dag. De är perfekta för bilresor, flygresor eller utflykter till stranden. För de som vill dricka mer vatten under dagen, rekommenderar vi en flaska med fruktfilter. Dessa flaskor låter dig enkelt tillsätta naturlig smak i ditt vatten genom att lägga till frukt eller grönsaker. Om du älskar smoothies, rekommenderar vi också en flaska med stort hål, så att du enkelt kan dricka upp alla goda bitar. Oavsett vilken typ av vattenflaska du söker, har vi något för dig. Utforska vårt utbud idag och hitta den perfekta flaskan för dina behov!

Håll dig hydrerad under träning med våra drickflaskor

När du tränar är det viktigt att du håller dig hydrerad. Kroppen förlorar mycket vätska under träning, och det är därför viktigt att du dricker tillräckligt med vatten för att undvika uttorkning. Vi på denna sida erbjuder ett brett utbud av drickflaskor som är perfekta för träning och fysisk aktivitet.

Vi har en mängd olika vattenflaskor som passar till olika träningsformer. För löpare och cyklister rekommenderar vi en handsfree-flaska som enkelt kan fästas på bältet eller cykelramen. För gymträning eller crossfit är en stöttålig vattenflaska med handtag det bästa valet. Dessa flaskor är lätta att bära runt och har en stöttålig konstruktion som tål tuffa träningspass.

För att hålla vattnet kallt under träningen rekommenderar vi en isolerad vattenflaska. Dessa flaskor håller vattnet kallt i flera timmar, vilket gör dem perfekta för utomhusträning på varma dagar. Vi har också flaskor med lock som gör det enkelt att dricka utan att du behöver stanna träningen.
Oavsett vilken typ av träning du ägnar dig åt, har vi en drickflaska som passar dina behov. Utforska vårt utbud idag och håll dig hydrerad under träning med våra högkvalitativa drickflaskor!

Drickflaskor som rensar ditt vatten

I Sverige har vi förmånen att ha tillgång till friskt och hälsosamt vatten från kranen. Men visste du att det ändå kan finnas små partiklar och bakterier i vattnet? Om du oroar dig över detta så finns det en lösning – på DinGadget.se kan du hitta unika vattenflaskor med kolfilter som rensar ditt vatten.

Med en sådan här vattenflaska kan du vara säker på att du alltid har rent och gott vatten till hands. Kolfiltret tar bort eventuella föroreningar och lämnar vattnet fräscht och hälsosamt. Det är också möjligt att köpa extra kolfilter till flaskorna, så att du alltid kan ha ett till hands när det behövs.
Att ha en vattenflaska med kolfilter är inte bara en bra lösning för dig som vill ha rent vatten, det är också ett hållbart alternativ till engångsflaskor.
Genom att använda en återanvändbar vattenflaska bidrar du till att minska mängden avfall och plast i naturen.
Så om du vill ha tillgång till rent och hälsosamt vatten på ett hållbart sätt, är en vattenflaska med kolfilter från DinGadget.se ett utmärkt val.

Stora drickflaskor för dina äventyr

Om du är en aktiv person som gillar att ge dig ut på långa cykelturer eller promenader, eller om du helt enkelt vill ha extra vatten med dig på jobbet eller i skolan, kan det vara en fördel att investera i en stor drickflaska. Vanligtvis innehåller de vanliga drickflaskorna cirka 600 ml vatten, men hos oss hittar du stora drickflaskor som kan rymma upp till hela 1000 ml vatten - nästan dubbelt så mycket som en vanlig drickflaska!

Om du letar efter en riktigt stor vattenflaska med extra funktioner kan vi rekommendera vår "Stor vattenflaska med plats till frukt". Med denna flaska kan du enkelt tillsätta färsk frukt eller grönsaker för att ge vattnet en extra smakupplevelse. Perfekt för dig som vill variera smakerna utan att behöva köpa dyra juicepaket eller andra drycker.
Vi har ett stort urval av stora drickflaskor i olika färger och modeller, så du kan välja en som passar din personliga stil. Så om du vill ha extra vatten med dig på dina äventyr, eller bara behöver en större flaska för att klara dagen, hitta din nya drickflaska hos oss idag!

arrow_upward