Stort urval av vattenflaskor

Om du letar efter en bra vattenflaska har du kommit helt rätt. I denna kategori hittar du ett stort utbud av bra vattenflaskor till vassa priser.
Vattenflaskor används flitigt av både barn och vuxna. Det är självklart stor skillnad på hur en vattenflaska ska se ut och vara beroende på om den ska användas till av en vuxen eller ett barn.

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt
Smart kopphållare till cykel/barnvagn Smart kopphållare till cykel/barnvagn
Extra kolfilter till drickflaska Extra kolfilter till drickflaska
Vattenflaska med kolfilter - 50 cl Vattenflaska med kolfilter - 50 cl
Vattenflaska med juice pressare Vattenflaska med juice pressare
Matlåda med vattenflaska Matlåda med vattenflaska

Matlåda med vattenflaska

Pris 139,00 kr
Vattenflaska med fruktkolv Vattenflaska med fruktkolv

Vattenflaska med fruktkolv

Pris 139,00 kr
Smart  drickflaska Smart  drickflaska

Smart drickflaska

Pris 119,00 kr

Flaskor till både barn och vuxna

Barn behöver kanske inte de största allra största flaska utan snarare en mindre behållare som kan hålla vattnet kallt och gott. Hopfällbara drickflaskor är en stor hit hos barn. Barnen kan nämligen vika ihop flaskan efter att de har druckit upp så att den inte tar särskilt stor plats i väskan.

Eftersom att barn redan har ganska många böcker att släpa på är det perfekt att ha en flaska som tar så lite plats som möjligt. Vuxna har naturligtvis andra krav på sin drickflaska. Där räcker det kanske inte riktigt med en liten flaska för att fylla vätskebehovet för en hel dag. Naturligtvis kan du också behöva en bra vattenflaska för ett specifikt syfte.

Vattenflaskor för alla situationer

Om du letar efter en vattenflaska är det viktigt att du tänker på vilken situationen du behöver flaska till. Är du t.ex. på jakt efter en vattenflaska som kommer att kunna hålla vattnet kallt hela dagen, så att du alltid kan få något svalkande och härligt att dricka eller borde det vara en flaska med plats för större mängder vatten till när du åker på en lång resa, så kan det ju vara så att alla flaskor inte är lika optimal.

Det kan också vara så att du letar efter en speciell flaska som hjälper dig att bli dricka mer vatten under dagen. En flaska med fruktfilter är perfekt, eftersom du kan lägga till naturlig smak i ditt vatten och därmed bli sugen på att dricka mer vatten. Om du är tokig i smoothies är det en flaska med ett stort hål du borde leta efter. De är nämligen bäst till smoothies eftersom att du då får med alla goda fruktbitar i varje klunk.

Drickflaskor till träning

När vi tränar dricker vi väldigt mycket vatten. Kroppen blir nämligen snabbt uttorkad när du tränar hårt. Törsten manifesterar sig därför snabbt och det är därför väldigt skönt att ha kallt vatten inom räckhåll. Du hittar därför många härliga vattenflaskor på denna sida som är perfekta för just det ändamålet.

Drickflaskor som rensar ditt vatten

Vi har tur som bor i ett land där vi bara kan gå ut och sätta på kranen och få friskt vatten serverat. Trots det kommer det alltid att finnas små partiklar och bakterier i vårt vatten. Är det en skrämmande tanke för dig? Då blir du glad över att veta att du, här på DinGadget.se, kan du hitta denn unika vattenflaska med kolfilter. flaskor med kolfilter som rensar ditt vatten. Detta gör att du lugnt kan få rent och gott vatten. Det är naturligtvis möjligt att köpa extra kolfilter till flaskorna.

Stora drickflaskor

Om du vill ha extra vatten när du är på språng eller på en cykeltur kan det vara en fördel att välja en av de lite större flaskorna. De vanligaste flaskorna kan innehålla cirka 600 ml vatten, medan våra stora drickflaskor kan innehålla upp till hela 1000 ml. Det är nästan dubbelt så mycket vatten i en av våra stora drickflaskor som i de normala drickflaskorna. Om du är på jakt efter en stor vattenflaska rekommenderar vi att du tar en titt på denna: Stor vattenflaska med plats till frukt

Som du kan se finns det gott om flaskor att välja mellan. Så vad väntar du på? Hitta din nya flaska idag!

arrow_upward