Börja dagen utvilad!

En bra start på dagen är viktig då det kan påverka humöret resten av dagen. Du borde därför hitta en väckarklocka som gör dig glad och håller ditt humör uppe. I denna kategori hittar du ett stort utbud av unika väckarklockor som inte kan kallas annat än fantastiska! Hitta din nästa väckarklocka i på sidan nedan.

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt
Digital klockradio med projektor Digital klockradio med projektor
Fortnite LED väckarklocka Fortnite LED väckarklocka

Fortnite LED väckarklocka

Pris 299,00 kr
Digital väckarklocka med skjutskiva Digital väckarklocka med skjutskiva
LED-väckarklocka med trådlös laddare - Svart LED-väckarklocka med trådlös laddare - Svart
Väckarklocka med trådlös QI-laddare Väckarklocka med trådlös QI-laddare
  • -80,00 kr

Väckarklocka med trådlös QI-laddare

Pris 599,00 kr Baspris 679,00 kr -80,00 kr
Väckarklocka med Wake-Up Light Väckarklocka med Wake-Up Light
  • -100,00 kr

Väckarklocka med Wake-Up Light

Pris 329,00 kr Baspris 429,00 kr -100,00 kr

Väckarklockor som ger dig en bra start på dagen

Det finns nästan inget värre än en väckarklocka med ett irriterande högt ljud. Det bidrar inte till något bra alls. När du ska väckas ska det vara försiktigt och lugnt annars får du en dålig start på morgonen, vilket kan påverka resten av dagen.
På den här sidan hittar du unika väckarklockor som är riktigt fina. Med många av våra väckarklockor kan du själv bestämma ljudet, vilket är perfekt eftersom inte alla tycker om samma typ av ljud. Du kommer att kunna välja exakt vilken ton som passar dig bäst.

Stort urval av väckarklockor med ljus

Solen har alltid haft en positiv inverkan på människor. I allmänhet är ljus väldigt behagligt och det kan ha stor inverkan på vår mentala hälsa. När det blir mörkt och kallt är det bara några timmar om dagen med ljus, vilket innebär att vi får för lite ljus vilket kan vara mycket svårt för många människor. Det finns flera former av ljusterapi, vilket är den perfekta lösningen på mörka vinterdagar. Det kan hjälpa mycket på trötthet och till och med depression.

Därför vi är oerhört stolta över att kunna presentera smarta väckarklockor med ljus. Du kan ställa in att ljuset ska tändas en halvtimme innan du vill gå upp och på så sätt kommer du att väckas av vad som påminner om en vacker soluppgång. Det är ett obeskrivligt fantastiskt sätt att vakna på.
Väckarklockor med ljus kan verkligen ett och annat, så varför inte slå två flugor i en smäll och få en bra start på morgonen, samt upprätthålla god mental hälsa.

Multifunktionella väckarklockor

Du kommer också att kunna hitta andra supersmarta väckarklockor i vårt sortiment. Vi har bland annat LED väckarklockor med trådlös laddare som gör det möjligt att ladda din mobil. Samma väckarklockor har också integrerat ljus så att din väckarklocka kan fungera som en nattlampa. Det är supersmart, speciellt när du måste gå på toaletten mitt i natten. Om du väljer en väckarklocka som kan alla ovanstående saker slipper du dessutom massor av sladdar i ditt sovrum ( sladdar från lampa, smartphone, väckarklocka ) och kan istället nöja dig med endast en. Vilket är otroligt smart.

Ett fint utbud av bra väckarklockor

Alla väckarklockor på vår hemsida är av god kvalitet. Så du kan lugnt köpa din nästa väckarklocka från oss. Vi uppdaterar kategorin regelbundet så att du alltid har möjlighet att hitta de senaste och smartaste väckarklockorna.
Om du är på jakt efter en present är en väckarklocka ett bra alternativ.

arrow_upward