Fantastisk träningsutrustning för hemmaträning!

Vi har satt ihop den mest fantastiska träningsutrustning så att du bara behöver handla ett ställe. Älskar du hemmaträning och älskar att hålla igång kroppen så har du verkligen inte gått förgäves. I den här kategorin hittar du en hel del coola träningsutrustningar som gör din hemmaträning mycket mer effektiv.

Stort utbud av träningselastik, träningsredskap, unika vattenflaskor, och andra unika träningstillbehör som du inte kan vara utan.

Det finns 16 produkter.

Visar 1-16 av 16 objekt
Träningselastik Träningselastik

Träningselastik

Pris 85,00 kr
Hopprep med digital räknare Hopprep med digital räknare
Pannband med inbyggda högtalare Pannband med inbyggda högtalare
LED sko armband LED sko armband

LED sko armband

Pris 59,00 kr
Uppblåsbar boxningssäck Uppblåsbar boxningssäck

Uppblåsbar boxningssäck

Pris 279,00 kr
Digital stegräknare Digital stegräknare

Digital stegräknare

Pris 119,00 kr
Push up board till armböjningar Push up board till armböjningar
  • -170,00 kr

Push up board till armböjningar

Pris 429,00 kr Baspris 599,00 kr -170,00 kr
Aktivitetsarmband Aktivitetsarmband

Aktivitetsarmband

Pris 249,00 kr
Sit-up fotstöd till magövningar Sit-up fotstöd till magövningar
Vattenflaska med kolfilter - 50 cl Vattenflaska med kolfilter - 50 cl
Smart  drickflaska Smart  drickflaska

Smart drickflaska

Pris 119,00 kr
Quick Cool Towel Quick Cool Towel
  • -30,00 kr

Quick Cool Towel

Pris 69,00 kr Baspris 99,00 kr -30,00 kr
Ryggsträckare – mot ryggsmärtor Ryggsträckare – mot ryggsmärtor
Roterande fitness disk med träningselastik Roterande fitness disk med träningselastik
Träningselastik med bälte Träningselastik med bälte

Träningselastik med bälte

Pris 169,00 kr
Multifunktionell  träningselastik med handtag + träningsvägledning Multifunktionell  träningselastik med handtag + träningsvägledning

Hemma träning fick sitt stora genombrott under coronaepidemin. De många nedläggningarna gjorde att, gym fick stänga och vi fick därför träna hemma eller ute i naturen. För många var det otroligt svårt och det blev nödvändigt att tänka kreativt. Istället fann många lyckan genom löpning, vandring i naturen, samt hemmaträning.

Försäljningen av träningstillbehör exploderade och fler fick reda på hur bra hemmaträning verkligen var. Därför har vi lagt extra fokus på att hitta flera olika typer av träningsredskap, så att du kan vara säker på att kunna hitta träningsutrustning som exakt matchar dina behov.

Stort utbud av träningselastik

Träningselastik eller motståndsband, som det också kallas, är särskilt något vi svenskar tagit till oss. Anledningen till detta måste absolut vara att det är träningsredskap som inte tar så mycket plats, samtidigt som det är träningsredskap med flera träningsmöjligheter.

Du kan själv bestämma intensiteten på ditt träningspass och de flesta elastiska träningsset kommer med flera elastik så att du verkligen kan ge den gas. Du kan bygga muskler på otroligt kort tid och du kan fokusera på flera olika delar av din kropp. Elastiken tar inte mycket plats när de behöver packas ihop efter användning.

Elastiken kan användas av både män och kvinnor och man ska inte underskatta hur fantastiska elastiken är, för det kan verkligen ge dig en ovanligt bra träning av hela kroppen.

Det finns ovanligt många filmer på bland annat Youtube med träningsprogram som visar hur man använder de olika elastiken. Det är otroligt jobbigt och roligt men definitvt något att rekommendera. 

Träningselastiken finns i flera nyanser på vår sida. Det finns träningsskivor med elastik, samt flera olika användbara elastik versioner som du säkert kommer att kunna njuta av.

Den bästa träningsutrustning

Om du har modet att skaffa träningsutrustning men saknar inspiration till vad du ska välja är vi säkra på att du kan ha stor glädje av vår fitnesskategori. Vi säljer inte bara gadgets med hänblick till att det ska bara vara roligt för stunden utan det är viktigt för oss att det du beställer hos oss är något du kommer att kunna ha glädje av länge. Du kan därför vara säker på att kvaliteten på vår träningsutrustning är i toppklass!

Varje träningspryl på vår sida har en mycket detaljerad beskrivning. På så sätt kommer du snabbt att kunna ta reda på om det är något för dig. Det låter dig också veta exakt vad du kan förvänta dig. De flesta träningsredskapen i denna kategori kan användas på flera olika sätt som gör att du kan förbränna fett, bygga muskelmassa och komma i bättre form.

Många svenskar har uppgett att de har hittat en viss glädje i hemmaträningen och det har utan tvekan varit något de har underskattat. Det är därför något de kommer att fortsätta med i framtiden. Om du är av samma åsikt så kommer det definitivt vara en bra idé att införskaffa ett par av våra unika träningsmaskiner och träningstillbehör som du hittar i denna kategori.

arrow_upward