Fantastisk träningsutrustning för effektiv hemmaträning!

Vi har sammanställt en imponerande samling av träningsutrustning för dig att handla på ett ställe. Om du älskar att träna hemma och hålla igång din kropp, så har du kommit helt rätt. I vår kategori hittar du en mängd imponerande träningsredskap som gör din hemmaträning ännu mer effektiv.
Vi erbjuder ett stort utbud av träningselastik, träningsredskap, unika vattenflaskor och andra träningstillbehör som du inte vill vara utan.

Det finns 17 produkter.

Visar 1-17 av 17 objekt
Pannlampa med COD LED + XPE ljus Pannlampa med COD LED + XPE ljus
Träningselastik Träningselastik

Träningselastik

Pris 85,00 kr
Hopprep med digital räknare Hopprep med digital räknare
Pannband med inbyggda högtalare Pannband med inbyggda högtalare
LED sko armband LED sko armband

LED sko armband

Pris 59,00 kr
Uppblåsbar boxningssäck Uppblåsbar boxningssäck

Uppblåsbar boxningssäck

Pris 279,00 kr
Digital stegräknare Digital stegräknare

Digital stegräknare

Pris 119,00 kr
Push up board till armböjningar Push up board till armböjningar
  • -170,00 kr

Push up board till armböjningar

Pris 429,00 kr Baspris 599,00 kr -170,00 kr
Aktivitetsarmband Aktivitetsarmband

Aktivitetsarmband

Pris 249,00 kr
Sit-up fotstöd till magövningar Sit-up fotstöd till magövningar
Vattenflaska med kolfilter - 50 cl Vattenflaska med kolfilter - 50 cl
Smart  drickflaska Smart  drickflaska

Smart drickflaska

Pris 119,00 kr
Quick Cool Towel Quick Cool Towel
  • -30,00 kr

Quick Cool Towel

Pris 69,00 kr Baspris 99,00 kr -30,00 kr
Ryggsträckare – mot ryggsmärtor Ryggsträckare – mot ryggsmärtor
Roterande fitness disk med träningselastik Roterande fitness disk med träningselastik
Träningselastik med bälte Träningselastik med bälte

Träningselastik med bälte

Pris 169,00 kr
Multifunktionell  träningselastik med handtag + träningsvägledning Multifunktionell  träningselastik med handtag + träningsvägledning

Upptäck fördelarna med hemmaträning - Hitta rätt träningsutrustning för dig!

Hemmaträning fick sitt stora genombrott under coronaepidemin när nedstängningar tvingade gym att stänga, vilket ledde till att många av oss fick tänka kreativt för att hålla igång vår träning. För många var det en utmaning, men många upptäckte också nya former av träning, som löpning, vandring i naturen och hemmaträning. Försäljningen av träningstillbehör ökade kraftigt och fler fick insikt i fördelarna med hemmaträning. Därför har vi fokuserat extra på att hitta ett brett utbud av träningsredskap, så att du kan vara säker på att hitta träningsutrustning som passar dina behov perfekt.

Effektiv och mångsidig träning med träningselastik - stort utbud hos oss

Det stora utbudet av träningselastik, även kallad motståndsband, har blivit mycket populärt bland svenskar. Detta beror troligen på att träningsredskapet tar upp minimalt med plats samtidigt som det erbjuder många olika träningsmöjligheter. Du kan anpassa intensiteten på din träning och de flesta elastiska träningsseten levereras med flera olika elastikband för att du ska kunna variera din träning. Genom att använda träningselastik kan du bygga muskler på kort tid och fokusera på olika delar av kroppen. Dessutom tar det minimalt med plats när det ska packas ihop efter träningen. Det är en effektiv träningsform som passar både män och kvinnor.

Det finns många träningsprogram på olika plattformar, som till exempel Youtube, som visar hur man använder de olika elastikbanden för att utföra olika övningar. Det är en utmanande och rolig träningsform som verkligen rekommenderas. Vårt sortiment erbjuder träningsset med olika elastikband i olika nyanser och även träningsskivor med elastik. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar dig och din träningsrutin.

Hitta den bästa träningsutrustningen hos oss - hög kvalitet och mångsidiga träningsredskap

Om du har modet att skaffa träningsutrustning, men saknar inspiration till vad du ska välja, är vi övertygade om att du kommer att ha stor glädje av vår fitnesskategori. Vi säljer inte bara gadgets som är roliga för stunden, utan det är viktigt för oss att det du beställer hos oss är något som du kommer att ha nytta av länge. Du kan därför vara säker på att kvaliteten på vår träningsutrustning är i toppklass!

Varje träningsredskap på vår sida har en mycket detaljerad beskrivning. På så sätt kan du snabbt ta reda på om det passar dig och vad du kan förvänta dig. De flesta träningsredskap i denna kategori kan användas på flera olika sätt, vilket gör att du kan förbränna fett, bygga muskelmassa och förbättra din form.

Många svenskar har berättat att de har funnit en viss glädje i hemmaträning, och det har utan tvekan varit något som de har underskattat. Det är därför något som de kommer att fortsätta med i framtiden. Om du delar samma åsikt så är det definitivt en bra idé att skaffa några av våra unika träningsmaskiner och träningstillbehör som du hittar i denna kategori.

arrow_upward