Kategori: Trädgårdsspel

Solen skinner og temperaturen stiger. Nu er det blevet til til at komme ud i haven og og nyde solen. Og hvad bedre end en dag i solen med et underholdende Havespil. Vi har samlet nogle af de mest populære og sjove havespil der findes i øjeblikket. Vi har samlet havespil, hvor børn og voksne kan have det sjovt både sammen og hver for sig.

Et af det helt store hit inden for havespil i går, er Spikeball spillet, som kan spilles af 4 personer. Havespillet er både super underholdende, og giver rigtig god motion, da det kræver meget og hurtig bevægelse

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter

Spikeball spil med 3 bolde Spikeball spil med 3 bolde
 • -70,00 kr

Spikeball spil med 3 bolde

Pris 699,00 kr Baspris 769,00 kr -70,00 kr
Minifrisbee Puck Minifrisbee Puck

Minifrisbee Puck

Pris 99,00 kr
Trädgårdsspel - Steggolf Trädgårdsspel - Steggolf

Trädgårdsspel - Steggolf

Pris 209,00 kr
Metaball spel - Spikeball design Metaball spel - Spikeball design
 • -140,00 kr

Metaball spel - Spikeball design

Pris 419,00 kr Baspris 559,00 kr -140,00 kr
Baseball Pitching Maskin Baseball Pitching Maskin

Baseball Pitching Maskin

Pris 549,00 kr
Spikeball Pro Spel Spikeball Pro Spel
 • -10,00 kr

Spikeball Pro Spel

Pris 1 209,00 kr Baspris 1 219,00 kr -10,00 kr
Golfsæt til børn Golfsæt til børn

Golfsæt til børn

Pris 119,00 kr
Golf Puttmatta 3m Golf Puttmatta 3m
 • -280,00 kr

Golf Puttmatta 3m

Pris 699,00 kr Baspris 979,00 kr -280,00 kr
Boxbollen på huvudet Boxbollen på huvudet

Boxbollen på huvudet

Pris 99,00 kr

Trädgårdsspel för barn

Det finns ett stort utbud av roliga trädgårdsspel för barn och ett av de mest populära just nu är Steggolf eller Ladder Golf där barn i alla åldrar kan tävla mot varandra. Annars är det bara att titta på vårt utbud av roliga trädgårdsspel och hitta inspiration för vad du tycker kan vara kul. Det råder ingen tvekan om att ett bra och roligt trädgårdsspel är något barn kan få flera timmar att gå med. Att det dessutom är hälsosamt att komma ut i solen och röra sig, snarare än att sitta inomhus framför en spelkonsol, är bara en extra fördel.

Trädgårdsspel för vuxna

Om du letar efter ett populärt trädgårdsspel för vuxna kan du inte riktigt undgå Spikeball. Det är överlägset det mest populära spelet just nu. Det är ett spel där du måste vara både snabb på fötterna och taktisk när du spelar. En av de saker som också kan användas som ett trädgårdsspel, men som många förmodligen inte tänker på i första hand, är golfträning. Som ett exempel är vår Puttmatta, vilket är ett utmärkt spel för trädgården där du även tränar dina färdigheter på golfbanan. Så när du letar efter ett trädgårdsspel för vuxna, kom ihåg att använda din fantasi.

Trädgårdsspel och motion

Efter en lång och mörk vinter är det förmodligen ingen hemlighet att det finns många av oss som kan behöva komma ut i trädgården och få lite motion. Dock är det inte allt för spännande att bara gå runt i trädgården och se gräset växa. Så varför inte börja med ett roligt trädgårdsspel som kräver lite aktivitet från deltagarna. Då får ni både motion samtidigt som ni spelar och har kul. Det är väl mycket trevligare?

arrow_upward