Kategori: Trädgårdsspel

Solen skiner och temperaturen stiger. Det är dags komma ut på och njuta av solen, och vad är bättre än en dag i solen med ett underhållande trädgårdsspel. Vi har samlat några av de populäraste och roligaste trädgårdsspelen som finns tillgängliga just nu. Både barn och vuxna kan ha roligt - både tillsammans och var för sig.

Ett av de mest populära trädgårdsspel i år är Spikeball Spelet kan spelas av 4 personer. Spelet är både superroligt och ger riktigt bra träning då det kräver snabba rörelser.

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt
Spikeball-spel med 3 bollar Spikeball-spel med 3 bollar
 • -70,00 kr

Spikeball-spel med 3 bollar

Pris 699,00 kr Baspris 769,00 kr -70,00 kr
Metaball spel - Spikeball design Metaball spel - Spikeball design
 • -140,00 kr

Metaball spel - Spikeball design

Pris 419,00 kr Baspris 559,00 kr -140,00 kr
Spikeball Pro Spel Spikeball Pro Spel
 • -10,00 kr

Spikeball Pro Spel

Pris 1 209,00 kr Baspris 1 219,00 kr -10,00 kr
Minifrisbee Puck Minifrisbee Puck

  Minifrisbee Puck

  Pris 99,00 kr
  Trädgårdsspel - Steggolf Trädgårdsspel - Steggolf
   Golfset till barn Golfset till barn

    Golfset till barn

    Pris 119,00 kr
    Baseball Pitching Maskin Baseball Pitching Maskin

     Baseball Pitching Maskin

     Pris 549,00 kr
     Boxbollen på huvudet Boxbollen på huvudet

      Boxbollen på huvudet

      Pris 99,00 kr
      Golf Puttmatta 3m Golf Puttmatta 3m
      • -280,00 kr

      Golf Puttmatta 3m

      Pris 699,00 kr Baspris 979,00 kr -280,00 kr

      Trädgårdsspel för barn

      Det finns ett stort utbud av roliga trädgårdsspel för barn och ett av de mest populära just nu är Steggolf eller Ladder Golf där barn i alla åldrar kan tävla mot varandra. Annars är det bara att titta på vårt utbud av roliga trädgårdsspel och hitta inspiration för vad du tycker kan vara kul. Det råder ingen tvekan om att ett bra och roligt trädgårdsspel är något barn kan få flera timmar att gå med. Att det dessutom är hälsosamt att komma ut i solen och röra sig, snarare än att sitta inomhus framför en spelkonsol, är bara en extra fördel.

      Trädgårdsspel för vuxna

      Om du letar efter ett populärt trädgårdsspel för vuxna kan du inte riktigt undgå Spikeball. Det är överlägset det mest populära spelet just nu. Det är ett spel där du måste vara både snabb på fötterna och taktisk när du spelar. En av de saker som också kan användas som ett trädgårdsspel, men som många förmodligen inte tänker på i första hand, är golfträning. Som ett exempel är vår Puttmatta, vilket är ett utmärkt spel för trädgården där du även tränar dina färdigheter på golfbanan. Så när du letar efter ett trädgårdsspel för vuxna, kom ihåg att använda din fantasi.

      Trädgårdsspel och motion

      Efter en lång och mörk vinter är det förmodligen ingen hemlighet att det finns många av oss som kan behöva komma ut i trädgården och få lite motion. Dock är det inte allt för spännande att bara gå runt i trädgården och se gräset växa. Så varför inte börja med ett roligt trädgårdsspel som kräver lite aktivitet från deltagarna. Då får ni både motion samtidigt som ni spelar och har kul. Det är väl mycket trevligare?

      arrow_upward