• -50,00 kr

Tomte paketkalender - 120 cm

Storlek
Färg
299,00 kr
249,00 kr Spara 50,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
I lager - 1-3 dagars leverans
 
Gratis frakt över 1499:-

leverans till en valfri paketbox

 
1-3 dagars leverans

Alltid snabb leverans hos oss

 
Prisgaranti

Varan skall vara på svensk lager och 100% identisk

Fin adventskalender som passar perfekt till små personliga presenter!

Den här paketkalendern är något utöver det vanliga - den är inte mindre än 120 cm hög! Detta gör paketkalendern extra rolig för barn eftersom de antingen kommer att uppleva jultomten längre än dem eller i samma höjd vilket är otroligt mysigt!

Den söta tomtenisse-kalendern är gjord av tyg och är otroligt fin att ha hängande i hemmet. Jultomten kan definitivt hjälpa till att skapa en bra och mysig julstämning i ditt hem.

Kalendern kan återanvändas så att du kan använda paketkalendern i många år. På detta sätt kan jultomten också bli en fast sak som alltid finns på med på er jul.
Jultomten har inte mindre än 24 fina fickor som du kan lägga en liten mysig present i. En av fickorna är ett hjärta som hålls av jultomten där det står 24.

Längst ner kan du se fler idéer på vad du kan lägga i de många fickorna. Det är annars bara fantasin som sätter gränserna på vad du kan skämma bort ditt barn din sambo din partner etc. med.

Du finner fler jul inspiration i vår jul kategori. 

Mer information:

Färger: Röd: ( Tomte med röd kropp ) Kahki: (Tomte med sandfärgad kropp)
Tillverkad av tyg

Kalenders storlek:
Höjd: 120 cm
Kroppens höjd utan ben: 90 cm
Bredd: 31 cm

Julklappstips

Om du är helt ute och cyklar och inte vet vad du ska välja att lägga i varje ficka i den här söta gör-det-själv-julkalendern har vi några idéer här:

paketkalender barn: Strunta i chokladkalendern i år och hitta istället små läckra godisar som du vet att ditt barn kommer att njuta mer av. Hitta roliga leksaker som slime tomtenissar skolsaker eller roliga strumpor.

DIY-paketkalender till din partner Hitta små läckra godisar som du vet att din partner kommer att älska. Gör presentkort till mysiga stunder lägg små anteckningar med meddelanden eller hitta parfymer eller liknande som du vet att din partner kommer att gilla.

Paketkalender till dina föräldrar: Skäm bort dina föräldrar med mysigt te fyllda chokladpraliner eller små anteckningar som berättar hur mycket du värdesätter dem.

Paketkalender till husdjur: lägg en godis i varje ficka och gör din hund eller katt riktigt glad.

nissekalender-lang-Rød
Antal stjärnor
star star star star star
2022-11-24
star Verifierad köpare

Adventskalender tomtar

Roliga, stora och barnbarnen älskar dom!

arrow_upward