TikTok gadgets

TikTok är platsen där du kan skapa kreativa videor med dans, sång och roliga filter. Särskilt unga människor och barn spenderar mycket tid på TikTok. En av de saker som också är populära på TikTok är visningen av roliga prylar. Detta är ett av sätten som fidget leksaker som popit har blivit en hit. I översikten nedan hittar du exklusivt populära TikTok gadgets.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Tik Tok 3D lampa Tik Tok 3D lampa
  • -210,00 kr

Tik Tok 3D lampa

Pris 219,00 kr Baspris 429,00 kr -210,00 kr
Stjärnhimmel projektor med bluetooth högtalare Stjärnhimmel projektor med bluetooth högtalare
Fidget gummiband med sugkoppar Fidget gummiband med sugkoppar
3D Fidget mask/snigel 3D Fidget mask/snigel

3D Fidget mask/snigel

Pris 179,00 kr
Fidget  spinner - Guld Fidget  spinner - Guld
  • -100,00 kr

Fidget spinner - Guld

Pris 39,00 kr Baspris 139,00 kr -100,00 kr
Fidget Cube mot stress Fidget Cube mot stress
  • -30,00 kr

Fidget Cube mot stress

Pris 119,00 kr Baspris 149,00 kr -30,00 kr
Infinity finger cube fidget Infinity finger cube fidget
  • -70,00 kr

Infinity finger cube fidget

Pris 99,00 kr Baspris 169,00 kr -70,00 kr
Magic Rainbow Fidget Cube Magic Rainbow Fidget Cube

Magic Rainbow Fidget Cube

Pris 79,00 kr
USB stjärnhimmel USB stjärnhimmel
  • -11,00 kr

USB stjärnhimmel

Pris 88,00 kr Baspris 99,00 kr -11,00 kr
Förtrollande natthimmel lampa med motiv Förtrollande natthimmel lampa med motiv
  • -100,00 kr

Förtrollande natthimmel lampa med motiv

Pris 149,00 kr Baspris 249,00 kr -100,00 kr

Stort utbud av natthimmel lampor

Många på TikTok älskar natthimmel lampor. De gör detta för att det skapar en otroligt fin bakgrund i deras videor. Natthimmel lampor kastar det finaste, klaraste ljuset runt rummet du befinner dig i. På DinGadget.se har vi ett stort utbud av fina natthimmel lampor.

Du kan välja en stjärnhimmel lampa som kastar in konstellationer i ditt rum. Lampan kan också visa norrsken. Behöver du en lampa till dina TikTok-videor så är det definitivt en stjärnhimmel/natthimmelslampa du behöver lägga vantarna i. Lampan har även en lugnande effekt, så innan du går och lägger dig på kvällen kan den vara superfin att ha lampan tänd medan du ligger och tömmer hans huvud och tittar på det fina ljuset.

Vi har även natthimmel lampor för de minsta och passar perfekt till barnrummet. 

LED-ljusslinga till rummet

LED-ljusslinga är en STOR hit! Om du är en som spenderar mycket tid på TikTok så har du definitivt också sett alla LED-remsor som folk har i sina rum. Ljusslingan monteras ofta på väggen men också uppe i taket. Detta gör att ljuset i rummet blir helt unikt, speciellt eftersom du kan välja mellan flera olika färger.

På denna sida kan du även hitta coola LED-ljusslingor och vi är superstolta över att ha dem på vår sida. Den mest sålda modellen är RGB ljusslinga -vattentät 5 m. Tillverkad utav bra kvalité och kommer med bra LED dioder, vilket gör ljuskedjan helt fantastisk. 

Gamerlys för TikTok-videor

Vi fortsätter att titta på ljuset. Honey Comb-lampor är också en mycket eftertraktad lampa. Hos oss kan du beställa ett set bestående av 6 lampor. De är alla med touch-effekt och en fjärrkontroll medföljer. Du kan montera lamporna på din vägg så att de bildar ett mönster eller ha dem stående i bakgrunden när du gör videos.

Rolig fidget-leksaker från TikTok

Som vi nämnde tidigare har fidget-leksakerna blivit en hit, tack vare TikTok. Många barn och unga har använt dem i videor och hela världen har fallit pladask för de roliga aktivitetsleksakerna. På den här sidan kommer du att bekanta dig med flera olika typer av fidget-leksaker som du säkert kommer att älska.

Ringlight - perfekt till TikTok-videor

Ringlight eller som vi kanske säger selfie ljusring, är något som har blivit mycket populärt men också viktigt när man ska göra olika videor. Om du har rätt ljus eller saknar så ska du ta ett kik i denna kategori, för att vi har den coolaste ljusring.

Underhållning i världsklass

Har du bekantat dig med vår lögndetektor med stöt? Det är ett roligt spel som särskilt svenska TikTok-användare är otroligt glada över att använda. Det är en rolig och underhållande pryl som du kan använda tillsammans med dina vänner. Är du osäker på om dina vänner talar sanning? Så gör en utmaning med dem på TikTok med denna unika lögndetektor.

Saknar du innehåll till dina videos är du välkommen att dyka in i vår kategori och se om du kan hitta andra roliga prylar som du kommer att kunna göra roliga videos med. Vi uppdaterar ständigt denna kategori så att du alltid kan hitta de senaste TikTok-prylar.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

arrow_upward