Squid Game-gadgets - nu tillgängliga på vår hemsida!

Squid Game är den mest sedda Netflix-serien genom tiderna. Den koreanska serien har tagit världen med storm och många av oss sitter på helspänn och väntar på en andra säsong. Medan du väntar, varför inte uppgradera din samling med många av de Squid Game gadgets som finns tillgängliga på vår hemsida?
Vi är otroligt stolta över att kunna presentera dig för ett stort urval av Squid game nallar, Squid game popit spel, Squid game figurer, Squid game masker, Squid game dräkter med mycket mer.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt
Squid Game figur Squid Game figur

Squid Game figur

Pris 249,00 kr
Squid Game dans gosedjur Squid Game dans gosedjur
  • -40,00 kr

Squid Game dans gosedjur

Pris 229,00 kr Baspris 269,00 kr -40,00 kr
Squid Game Fidget Popit Squid Game Fidget Popit

Squid Game Fidget Popit

Pris 179,00 kr
Squid Game nyckelring Squid Game nyckelring
  • -70,00 kr

Squid Game nyckelring

Pris 79,00 kr Baspris 149,00 kr -70,00 kr
Squid Game Klocka Squid Game Klocka
  • -50,00 kr

Squid Game Klocka

Pris 149,00 kr Baspris 199,00 kr -50,00 kr
Squid Game Mask Squid Game Mask

Squid Game Mask

Pris 199,00 kr
Squid Game dräkter Squid Game dräkter

Squid Game dräkter

Pris 589,00 kr
SQUID GAME Guard nalle – 23cm SQUID GAME Guard nalle – 23cm

Squid Game har blivit en mega-hit!

Det tog sex månader för regissören Dong Hyuk att skriva de första avsnitten av den populära serien, men det skulle ta ytterligare 10 år innan den kunde bli visad på TV. Äntligen fick serien sin chans och den blev en succé. Från början var planen att Squid Game skulle bli en film, men den utvecklades till en serie då Dong Hyuk insåg dess potential. För tillfället har han inte planer på en andra säsong, men vi hoppas att han ändrar sig.


Men vad är det som har gjort Squid Game så populär?

Normalt sett brukar våldsamma serier som Squid Game inte bli särskilt populära. Många människor gillar action och kampscener medan andra föredrar psykologiskt laddade thrillers. Men vanligtvis får inte serier som Squid Game så mycket uppmärksamhet. Så vad är det som gör Squid Game annorlunda? Serien handlar om ett antal personer som deltar i sex spel där de tävlar om en stor prissumma. Spelet är baserat på ett barnspel, men det har dödliga konsekvenser om spelarna inte spelar taktiskt och korrekt. Squid Game kombinerar det psykologiska med våra egna känslor. De deltagare som har anmält sig till Squid Game gör det på grund av stora ekonomiska utmaningar. Som tittare får man empati med spelarna och inser hur långt de är beredda att gå för att få rättvisa. Spelet handlar om ren överlevnad och det stora priset av pengar. Denna spännande kombination är vad som gör att Squid Game har blivit en så stor succé.

Stort utbud av Squid Game-prylar!

Vi älskar serien och har därför sett fram emot att skapa denna kategori och fylla den med massor av Squid Game-tillbehör. Squid Game-prylar är populära och nu kan du få tag på massor av saker som tar dig tillbaka till serien.

Hos oss kan du hitta prylar från Squid Game som du kan ha på ditt kontor eller varför inte låta bli en del av din inredning i vardagsrummet? Vi kan dessutom erbjuda Squid Game-dräkter så att du själv kan bli en del av serien. Vi är extra glada över Squid Game-maskerna. Om du vill äga en av dessa masker är det bara att bestämma vilken du vill ha - med en triangel, kvadrat eller cirkel - eller varför inte köpa en av varje så att du har hela samlingen hemma? På DinGadget.se uppdaterar vi kontinuerligt denna kategori på vår sida, så att du alltid kan hitta de bästa och nyaste Squid Game-tillbehören. Vi fokuserar på roliga Squid Game-spel, nyckelringar och massor av andra roliga tillbehör.
Är du en Squid Game-fan? Då är det nu du ska slå till!

arrow_upward