Squid Game gadgets

Squid game är den mest sedda Netflix-serien någonsin. Den koreanska serien har taget världen med storm, och vi är många som sitter spänt och väntar på ännu en sässong. Medan du går och väntar så varför inte uppgradera dig med många av de Squid game gadgets som vi har på våran hemsida.

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera dig för ett stort urval av både: Squid game nallar, Squid game popit spel, Squid game figurer, Squid game masker, Squid game dräkter med mycket mera.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt
Squid Game figur Squid Game figur

Squid Game figur

Pris 249,00 kr
Squid Game dans gosedjur Squid Game dans gosedjur
  • -40,00 kr

Squid Game dans gosedjur

Pris 229,00 kr Baspris 269,00 kr -40,00 kr
Squid Game Fidget Popit Squid Game Fidget Popit

Squid Game Fidget Popit

Pris 179,00 kr
Squid Game nyckelring Squid Game nyckelring
  • -70,00 kr

Squid Game nyckelring

Pris 79,00 kr Baspris 149,00 kr -70,00 kr
Squid Game Klocka Squid Game Klocka
  • -50,00 kr

Squid Game Klocka

Pris 149,00 kr Baspris 199,00 kr -50,00 kr
Squid Game Mask Squid Game Mask

Squid Game Mask

Pris 199,00 kr
Squid Game dräkter Squid Game dräkter

Squid Game dräkter

Pris 589,00 kr
SQUID GAME Guard nalle – 23cm SQUID GAME Guard nalle – 23cm

Squid Game är en mega hit!

Det tog film regissören Dong Hyuk 6 månader att skriva de första avsnitten av den populära serien, men det skulle ta ytterligare 10 år innan den kunde få lov om att bli visad på TV. Bättre sent än aldrig och det visade sig att serien kom att bli en succé.Till att börja med så var planen om att serien skulle bli en film, men istället kom den att bli en serie eftersom den hade lika mycket kött på benen som Dong Hyak hade skapat. Omdelbart har Dong Hyak inte de stora planer på att det kommer en ytterligare sässong, men vi undrar om han inte ändrar mening (vi håller tummarna i allafall)

Varför har serien blivit så populär?

Våldiga serien som Squid Game blir vanligstvis inte så populära. Många människor älskar action och kampscener och andra älskar det psykologiska spelet som finns i spännande och läskiga filmer och serier. Men serier som Squid Game, brukar inte få så mycket uppmärksamhet. Så vad kan Squid Game som andre inte kan? Denna serie handlar om fler människor som skall spela totalt sex matcher, där alla slåss om ett riktigt stort pris. Spelet föreställer att vara ett barnspel, vilket gör att det får dödliga konskevenser om spelarna inte spelar taktiskt och korrekt.

Squid Game kobinerar ihop det psykologiska och handlar mycket på våra egna känslor. De deltagare som har anmält sig Squid Game, är för att de upplever stora ekonomiska utmaningar. Det gör att man som tittare, snabbt får empati för spelarna, när vi får en glimt av hur långt de ska gå för att kunna få rättvisa. Huvudfokuset i spelet är ren överlevnad och det stora vinsten av pengarna. Denna spännande cocktail är något som får oss, till att tro att varför serien har fått en så stor succé.

Stort urval av Squid Game Gadgets!

Vi älskar serien och vi har därför verkligen sett fram emot att skapa denna kategori och fylla den med massor av Squid Game tillbehör. Squid Game prylar är populära och du kan nu få massor av prylar som vill ta dig tillbaka till serien igen.

Hos oss kan du finna Squid Game gadgets som du kan ha inne på ditt kontor eller varför inte låta det bli en del av din inredning i ditt vardagsrum. Vi kan dessutom erbjuda Squid Game dräkter, där du kan få lov till att bli en del av serien själv. Någor som vi är extra glada över här är Squid Game maskerna. Önskar du om att äga en av dessa masker, ja men så är det bara att besluta sig för vilken man så vill ha. Den med trekant, fyrkant eller cirkel eller varför inte en av var så att man har hela samligen där hemma.

Finn dina Squid Game prylar hos DinGadget.se

Hos DinGadget, uppdaterar vi löpande med denna kategori här på sidan, så att du alltid kan hitta de bästa och nyaste uppdateringar från serien Squid Game. Vi sätter en stor fokus på roliga Squid spel, nyckelringar och massor av andra roliga tillbehör.
Är du en Squid Game fan? Så är det nu du ska slå till!

arrow_upward