Powerbanks till extra ström

I denna kategori hittar du ett stort utbud av fantastiska Powerbanks. Om du letar efter en effektiv powerbank till ett konkurrenskraftigt pris har du hittat rätt. Ta en titt på utbudet nedan.


Powerbanks är det bästa

Det finns inget mer irriterande än när mobilen laddar ur, särskilt när du verkligen behöver den. Med en Powerbank kan du förhindra att din telefon slocknar. Det är en supersmart lösning som är perfekt för dig som alltid vill ha en fulladdad telefon.

Den är också mycket användbar om du har fler än en telefon. Har du t.ex. en arbetstelefon kan det vara särskilt viktigt att telefonen alltid är fulladdad.

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt
Väckarklocka med trådlös QI-laddare Väckarklocka med trådlös QI-laddare
  • -80,00 kr

Väckarklocka med trådlös QI-laddare

Pris 599,00 kr Baspris 679,00 kr -80,00 kr
QI trådlös laddare - bambus QI trådlös laddare - bambus
Effektiv powerbank 10000mAh Effektiv powerbank 10000mAh

Effektiv powerbank 10000mAh

Pris 179,00 kr
Grå powerbank 10000 mAh Grå powerbank 10000 mAh

Grå powerbank 10000 mAh

Pris 199,00 kr
Powerbank med solceller 10000mAh Powerbank med solceller 10000mAh
Stone Powerbank - Grå Stone Powerbank - Grå
  • -90,00 kr

Stone Powerbank - Grå

Pris 139,00 kr Baspris 229,00 kr -90,00 kr

Powerbanks är perfekt att ha med på resande fot

Om du ofta är på språng och inte kan ladda telefonen bör du verkligen överväga att skaffa en powerbank.
De flesta personer/pendlare har möjlighet att ladda sin telefon i bilen, i tåget eller på bussen. Men det är inte alltid man kan vara säker på att hamna på platser, i bussar eller på tåg, där det faktiskt finns laddningsalternativ. En powerbank tar väldigt lite plats och är därför lätt att bära i väskan eller i jackfickan. Då har du möjlighet att ladda din telefon på nolltid.

Välj den rätta powerbank

När du väljer en ny powerbank bör du tänka på hur ofta du får användning för den. Det kan du nämligen ha som en riktlinje när du ska välja rätt powerbank för dig. Om det bara är några enstaka laddningar här och där som du behöver den till är det inte lönt att välja en större powerbank som rymmer stora mängder ström. Är du däremot en person som åker på längre utflykter till fjällen så är det givetvis en annan femma.

Om du älskar att vara i naturen och ofta går på vandring är en powerbank nästan ett måste. För dessa tillfällen vill vi uppmuntra dig att ta en närmare titt på vår solcellsdrivna powerbank. Om vädret är bra på din vandring kan du ha powerbanken hängande på väskan, jackan eller i bältet så att powerbanken alltid kan laddas upp av solen. Ett väldigt effektivt och miljömedvetet sätt att ladda din powerbank.

Använd din powerbank för flera slags av elektronik

Om du ska åka på semester med barnen har ni definitivt en iPad nerpackad i väskan. Beroende på hur lång resan är det skönt att kunna ladda din iPad, så att barnen alltid har underhållning inom räckhåll. Om du har annan elektronik som kan laddas via USB-kontakt så fixar din powerbank det också!

Stort utbud av powerbanks till bra priser

Oavsett om du letar efter en liten smart powerbank eller en powerbank som rymmer massor av ström så har vi något för dig Vi är fokuserade på att erbjuda dig powerbanks i toppklass till de allra bästa priserna. På DinGadget.se får du alltid den bästa servicen, liksom snabb leverans på alla powerbanks.

arrow_upward