Kategori: Nyheter

Här på sidan hittar du de häftigaste prylar till både stora och små. Nu kan du snabbt göra din vardag ännu roligare med en av de många smarta gadgets som du hittar här på sidan. I den här kategorin kommer det att tillkomma fler fantastiska gadgets - så håll dig uppdaterad, det är här du hittar de nyaste och galnaste gadgets till fantastiska priser!

Det finns 21 produkter.

Visar 1-21 av 21 objekt

Aktiva filter

Massageborste till hårbotten - bra mot mjäll Massageborste till hårbotten - bra mot mjäll
Snørebånd med LED lys-Hvid Snørebånd med LED lys-Hvid
Sprattlande leksaksfisk till katter Sprattlande leksaksfisk till katter
Vin gavepose – vælg imellem 6 designs-1 Vin gavepose – vælg imellem 6 designs-1
Mini Donut-maskin Mini Donut-maskin

Mini Donut-maskin

Pris 379,00 kr
Regnbågslampa Regnbågslampa

Regnbågslampa

Pris 239,00 kr
Smart bälte utan bältesspänne  svart Smart bälte utan bältesspänne  svart
Elektrisk ringklocka till cykel - svart Elektrisk ringklocka till cykel - svart
Friends Mugg Friends Mugg

Friends Mugg

Pris 99,00 kr
Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul
Liten Elsa Plyschväska Liten Elsa Plyschväska

Liten Elsa Plyschväska

Pris 129,00 kr
Elektrisk leksaksfisk till katter Elektrisk leksaksfisk till katter
Hållningsväst till ryggen Hållningsväst till ryggen

Hållningsväst till ryggen

Pris 189,00 kr
3D-julstjärna med ljusshow 3D-julstjärna med ljusshow

3D-julstjärna med ljusshow

Pris 189,00 kr
Fortnite Llama Loot bamse-Medium Fortnite Llama Loot bamse-Medium
Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st
 • -290,00 kr

Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st

Pris 829,00 kr Baspris 1 119,00 kr -290,00 kr
Elektromagnetisk massageapparat - för nacke och rygg Elektromagnetisk massageapparat - för nacke och rygg
Spikmatta med kudde Spikmatta med kudde

Spikmatta med kudde

Pris 329,00 kr
Tegneplade med LED-lys – A4 Tegneplade med LED-lys – A4
 • Ny
Magisk træmand Magisk træmand
 • Ny

Magisk træmand

Pris 59,00 kr
Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm
 • -40,00 kr

Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm

Pris 239,00 kr Baspris 279,00 kr -40,00 kr

Gadgets är mycket mer än bara gadgets!

Många associerar gadgets med små tekniska prylar som bara är kul att använda en enkel gång. Det finns också flera som tycker att gadgets är bara är skämtartiklar och därför är det inte något för dem. Det är tankar som dessa som vi måste få bort.

Gadgets finns i alla former och storlekar, och gadgets är långt ifrån billiga saker som går sönder snabbt - åtminstone inte de gadgets du hittar på den här sidan. Vi erbjuder ENDAST gadgets i BÄSTA kvalitet, så att du kan njuta av dina gadgets i många år.

En annan sak vi fokuserar mycket på är att på vår hemsida ska du bara hitta gadgets som är användbara och som du kan njuta av i många timmar. Vi har t.ex. teknik som kan ge dig en bra musikupplevelse, samt smarta lampor som passar perfekt in i den moderna inredningen. Du hittar tillbehör för husdjur och mjuka och gosiga filtar samt andra mysiga produkter till dig själv. Vi har i stort sett gadgets för alla tillfällen.

Nya gadgets - de bästa presenterna till vänner och familj

Här hittar du bra gadgets som passar alla högtider. Om du behöver hitta en bra födelsedagspresent till din partner finns det gott om inspiration att hämta här på sidan. Hitta presenten till mannen som har ALLT eller kvinnan i ditt liv som du vill skämma bort.

Letar du efter en bra mors dag-present eller fars dag-present har du också hamnat rätt. Vi har massor av härliga gadgets att välja mellan som dina föräldrar definitivt kommer att älska.

Om du letar efter årets julklapp behöver du inte leta länge till! Du kommer garanterat att kunna hitta många härliga saker som faller dig i smaken. Det finns alltid något spännande att hitta i vår nyhetskategori.

Nya gadgets året runt

Vi är inte rädda för att sätta foten på pedalen och trycka gasen i botten. Med det menar vi att vi inte är rädda för att förnya oss. Nyheter behövs så att du vill komma tillbaka till oss om och om igen. Vi vill nämligen vara din favoritsida när det kommer till gadgets och där du älskar att handla.

Om du inte vill missa våra nyheter kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev. Det är en möjlighet som du kan dra nytta av när du beställer något på den här sidan. Vi spammar dig inte med nyhetsbrev flera gånger i veckan. Här får du det som är relevant för dig och det du registrerar dig för.

Om det finns något du tycker att vi borde ha på vår sida är du också välkommen att ta kontakt med oss. Vi finns alltid tillgängliga både via e-post och telefon och vi vill gärna höra vilka idéer du har.

Stort utbud av nya gadgets för husdjur

Vi älskar husdjur och vi vet att detta också är fallet för majoriteten av den svenska befolkningen. Idag finns det OTROLIGT många svenskar som har något slags husdjur. Husdjur bidrar med så mycket bra saker och det är därför vi tycker att husdjur ska skämmas bort lite extra - och det kan de bli med många av de gadgets som finns i vårt sortiment.

Vi hittar ständigt nya, spännande gadgets för husdjur som är ganska oumbärliga (om vi får säga det själv). Om du letar efter några spännande och inte minst användbara tillbehör till ditt husdjur kan du hitta mycket "guld" i vår nyhetskategori.

Du hittar husdjursprodukter för katter och för hundar. Vår donut-hundsäng är en väldigt stor hit.

Hitta nya golfgadgets här

På DinGadget.se hittar du de bästa golftillbehör som ger dig en extra bra runda ut på golfbanan. Oavsett om du spelar golf med dina vänner eller familj finns det massor av bra golftillbehör på vår hemsida.

Om det inte blir tillräckligt många golfrundor kan du beställa ett av våra smarta träningsset så att du kan träna hemifrån. Möjligheterna är många - så håll dig uppdaterad.

På Dingadgets.se är det du som står i centrum

Hos oss ska du alltid kunna känna dig trygg och bra behandlad. Därför är vi extra fokuserade på att ge dig den bästa köpupplevelsen någonsin.

arrow_upward