🎅 Beställ din julklapp idag!;🎅 Vi byter helt fram till 31/1-2022

Kategori: Nattlampor

Nattlampor är oumbärliga om du har någon liten i familjen som har svårt att sova i mörkret. De kan också skapa en bra och mysig atmosfär i barnrummet. Här på DinGadget hittar du ett stort utbud av de sötaste, finaste och mysigaste nattlamporna som finns på marknaden.

Nattlampor till barnrummet

Nattlampor är en stor favorit hos barn som blir oroliga när det blir mörkt. Lamporna skapar en trygghet för de små.

Här hittar du ett stort utbud fantastiska nattlampor så att du och ditt barn kan välja något som passar just er. Vi har gjort en riktig ansträngning för att hitta lampor som är extra fina när de lyser så att ditt barn blir glad för att den står bredvid sängen.

Det finns 18 produkter.

Visar 1-18 av 18 objekt
Månlampa - 18 cm Månlampa - 18 cm
  • -70,00 kr

Månlampa - 18 cm

Pris 229,00 kr Baspris 299,00 kr -70,00 kr
Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st
  • -290,00 kr

Häftiga Honeycomb touchlampor - 6 st

Pris 829,00 kr Baspris 1 119,00 kr -290,00 kr
Regnbågslampa Regnbågslampa

Regnbågslampa

Pris 239,00 kr
Regnbågslampa till barn Regnbågslampa till barn

Regnbågslampa till barn

Pris 139,00 kr
Månlampa - 10 cm Månlampa - 10 cm

Månlampa - 10 cm

Pris 229,00 kr
Fotboll 3D-lampa Fotboll 3D-lampa

Fotboll 3D-lampa

Pris 199,00 kr
RGB hörnlampa 50 cm - Med fjärrkontroll RGB hörnlampa 50 cm - Med fjärrkontroll
Dinosaurie LED-nattlampa med färgändring Dinosaurie LED-nattlampa med färgändring
Panda touch-lampa - uppladdningsbar Panda touch-lampa - uppladdningsbar
Minions 3D-lampa Minions 3D-lampa

Minions 3D-lampa

Pris 199,00 kr
3D Minecraft lampa 3D Minecraft lampa

3D Minecraft lampa

Pris 199,00 kr
Greta Gris 3D-lampa Greta Gris 3D-lampa

Greta Gris 3D-lampa

Pris 199,00 kr
Väckarklocka med ljus - Wake-Up Light Väckarklocka med ljus - Wake-Up Light
  • -70,00 kr

Väckarklocka med ljus - Wake-Up Light

Pris 349,00 kr Baspris 419,00 kr -70,00 kr
3D Guitar lampa 3D Guitar lampa

3D Guitar lampa

Pris 199,00 kr
3D-nattlampa för barn 3D-nattlampa för barn

3D-nattlampa för barn

Pris 199,00 kr
3D traktor lampa 3D traktor lampa

3D traktor lampa

Pris 199,00 kr
Renlampa Renlampa

Renlampa

Pris 279,00 kr
Industriell bordslampa med ljuskedja Industriell bordslampa med ljuskedja

Lampor skapar trygghet för ditt barn

Många barn är mörkrädda vilket kan vara ett stort problem när det är dags för läggdags. Det är varken roligt för dig eller ditt barn.

Inget barn ska behöva gå och lägga sig otrygg och därför är det viktigt att hitta hjälpmedel som kan ge ditt barn en lugn och god natts sömn.

Nattlampor har varit en stor räddning för flera barn i många år. När vi var barn hade vi bara de små Disney-lamporna med Kalle Anka- eller Musse Pigg-motiv att ta hjälp av när vi ville skapa lite ljus i de mörka barnrummen.

Då var utbudet inte så stort jämför med idag. Nu för tiden är det mer fokus på området och barn kan därför välja bland många fina nattlampor som kan vara ett stort stöd på natten.

Här har du de bästa nattlamporna för barn

Vi vet hur viktigt en god och säker natts sömn är för ett barn. Därför har vi, som tidigare nämnt, gjort en extra ansträngning för att hitta de allra bästa och finaste nattlamporna som finns på marknaden.

Vi kan till och med erbjuda dig gosedjur med lampor som ditt barn kan ligga och krama medan lampan/nallebjörnen visar en fin stjärnbild på väggen. Denna typ av lampa ger en dubbel säkerhet i form av en mjuk nallebjörn som kan kramas, liksom ljus som håller det otäcka mörkret borta.

Även under dagen är den här lampan en enorm succé eftersom att ditt barn har möjlighet att leka med nallebjörnen och på så sätt få en ny bästa vän som alltid tar hand om ditt dem.

Om ditt barn redan är fascinerat av ljus i olika former är stjärnbilden som nallebjörnen skapar på väggen otroligt mysig att titta på.

Vi kan dessutom erbjuda dig och ditt barn fina månlampor som också har ett unikt ljus och är fascinerande att se på.

De ultimata nattlamporna för barn i alla åldrar

Det finns ett hav av unika nattlampor och det kan ofta vara svårt att ta reda på vilka nattlampor man ska välja. Det kan vara en riktigt bra idé att rådfråga ditt barn så du är säker på att ni hittar en nattlampa som ditt barn kommer att tycka om.

Några av våra mest populära nattlampor är regnbågslamporna. Regnbågslamporna kastar ett vackert ljus in i rummet som ser ut som en vacker regnbåge. Själva lampan lyser också, så det är en slags 2-i-1-lampa som ditt barn verkligen kan njuta av.

Nattlampor som denna är riktiga fantasi-lampor som gör att ditt barn kan ligga och drömma sig bort till synen av en vacker regnbåge. Bättre än så kan det inte bli.

3D-lampor är goda nattlampor eftersom...

Vi har ett hav av vackra 3D-lampor och de kan därför fås i flera olika versioner. Lamporna är otroligt populära bland lite äldre barn som vill att det ska vara ljust i rummet när de går och lägger sig.

3D-lamporna är fantastiska eftersom de skapar en 3D-illusion som framför allt gör att figuren på lampan ser helt verklig och levande ut.

Om ditt barn gillar Fortnite bör du definitivt ta en titt på den coola Fortnite-lampan i 3D som finns i vårt sortiment. Fortnite-lampan är en enorm succé och är perfekt att ha stående på skrivbordet när Fortnite spelas på datorn.

Välj en nattlampa med musik

Lugn musik har en rogivande effekt på människor och det kan därför hjälpa till att ge ditt barn en bättre nattsömn. Ljudböcker för barn har också visat sig ha en bra och lugnande effekt. Därför vi har hittat den perfekta nattlampan. Det är faktiskt en lavalampa med en Bluetooth-högtalare. Det är en väldigt effektiv lösning för barn som lider av rastlöshet före läggdags.

Ljuset från lavalampan får ditt barn att känna sig trygg medan glittret i lavalampan är otroligt lugnande att titta på. Pricken över i:et är att det finns möjlighet för ditt barn att lyssna på musik eller ljudbok innan det är dags att sova. Detta är en kanonbra lösning!

Om du är osäker på vilken nattlampa du ska välja till ditt barn är du välkommen att kontakta oss, så försöker vi guida dig så bra som möjligt.

PS. De flesta av våra lampor har LED-lampor som både är energibesparande och som dessutom förhindrar lampan att varm och överhettad.

arrow_upward