Massageborste till hårbotten - bra mot mjäll

119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Härlig borste som har en positiv effekt på din hårbotten

Denna unika borste är en bästsäljare som är riktigt bra för en känslig hårbotten. Förutom att ge dig en härlig hårbottenmassage kan den här borsten också hjälpa dig att få en friskare hårbotten.

Massageborsten är lätt att använda och allt du behöver göra är ha schampo i håret och med mjuka rörelser rör du helt enkelt borsten i cirklar mot hårbotten.

Borsten är särskilt bra för dig som lider av mjäll och andra former av svamp eller eksem i hårbotten. En av anledningarna till att du får mjäll kan vara att hårbotten inte får tillräckligt med luft att du har en torr hårbotten eller att du använder fel schampo. I andra fall kan det vara så att du har ett tillstånd i hårbotten som förhindrar att huden faller av på normalt sätt och därmed ackumuleras.

Massagepenseln hjälper till med just dessa problem. Borsten lindrar klåda i hårbotten och den massagen som borsten ger är bra för blodcirkulationen. Borsten ger dig också friskare hår eftersom det stärker hårrötterna.

Massagen i hårbotten ger dig en avstressande känsla och gör dig mer avslappnad.

Ett extra bra trick för dig med mjäll:

Ett bra sätt att undvika mjäll är att tvätta håret med jämna mellanrum. Undvik stress och utnyttja solen när den är framme eftersom solen har visat sig ha inflytande på din hårbotten och kan hjälpa till.

För att få ut det mesta av borsten kan du köpa mjällschampon som innehåller zinkpyrition eller selendisulfid. Fråga gärna på apoteket vilka mjällschampon de rekommenderar.

Massageborsten kan användas av både barn och vuxna.

Mer information:
Tillverkad av: ABS + silikon
Kan användas i torrt hår om du bara vill ha hårbottenmassage

Massageboerste
2021-01-11
arrow_upward