Fantastiska månlampor

Månlampor har blivit riktigt populära både för vuxna och barn. I den här kategorin kan du därför hitta en mängd unika månlampor i olika storlekar och färger.

Därför är månlampan fantastisk

Månlampan är unik i den anledning, att den skiljer sig väsentligt ut från andra lampor. Dessutom är det funktionell och kan användas i flera rum.
Du kan ha månlampan framme i vardagsrummet eller låta lampan stå på sängbordet i sovrummet. Den kanske framförallt passar som sänglampa för hemmets allra yngsta.

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt
3D Nattlampa, Sovande björn på måne 3D Nattlampa, Sovande björn på måne
  • -210,00 kr

3D Nattlampa, Sovande björn på måne

Pris 219,00 kr Baspris 429,00 kr -210,00 kr
Saturnus LED lampa - 11 cm Saturnus LED lampa - 11 cm
  • -50,00 kr

Saturnus LED lampa - 11 cm

Pris 169,00 kr Baspris 219,00 kr -50,00 kr
Månlampa många färger - 15cm Månlampa många färger - 15cm
  • -220,00 kr

Månlampa många färger - 15cm

Pris 229,00 kr Baspris 449,00 kr -220,00 kr
Månlampa - 18 cm Månlampa - 18 cm
  • -100,00 kr

Månlampa - 18 cm

Pris 299,00 kr Baspris 399,00 kr -100,00 kr
Månlampa - 10 cm Månlampa - 10 cm
  • -120,00 kr

Månlampa - 10 cm

Pris 179,00 kr Baspris 299,00 kr -120,00 kr

Med denna super unika design lyser månlampan fint upp om natten, den är också otroligt elegant att ha stående om dagen, speciellt när den står på ett litet fint trä stativ.

Månlampor i olika färger

Vi har tidigare nämnt massor kring de olika månlamporna. Den klassiska månlampan är vit, och lyser med tre olika ljus nivåer: helt vit, varm ljus till extremt varmt ljus. På det viset har du möjlighet för att personliggöra ditt hem med en stilig månlampa.

Men inte nog med det så lyser månlampan också upp i 16 lika olika färger. Färg paletten justerar du på den fjärrkontroll som följer med. Varför inte ändra färgen så att månlampan liknar en mystisk planet? Ja, valet är som sagt ditt. Månlampan är som sagt en utmärkt pryl i hemmet och passar året runt.

Uppladningsbara månlampor

Månlamporna är så smarta att de kan uppladdas, så slipper du för att ha lampan i stick kontakten hela tiden. Når månlampans batteri är fullt laddad, kan den vara aktiv i 8 timmar. Det gör att du kan ha lampan stående på de platser där en stick kontakt inte finns.

En månlampa laddas upp via en USB kabel, vilket också säger sig själv att du skall ha en USB laddare som du kan sätta kabeln i. Det är samma USB uppladdare som vi använder till våra smartphones. 
Du kan också välja att ladda upp din månlampa via din USB port i datan. Allt i allt en utmärkt lama som inte kräver batteri.

Den perfekta nattlampan till barn

Utöver att vara en fin lampa som man både kan ha stående i sitt vardagsrum, så är lampan också utmärkt anpassad till att vara en nattlampa.

Har du ett barn som är rädd för mörker, så är denna månlampa en gadget som du bara borde investera i. Månlampans behagliga ljus gör att den inte stör och den ger så pass bra ljus att den fortfarande är vill hålla mörkret väck. Lampan kan också hållas helt intill av ditt barn i tillfälle barnet skulle bli en aning rädd för sitt skrämmande rum, vilket  skapar en tryggande känsla.

Månlampan styrs av LED glödlampor, vilket gör att oavsett hur lång tid den lyser så blir den inte varm. Detta gör också att den inte kan bli extrem upphättad och gå i brand.

Månlampor till skarpa priser

Hos Dingadget.se kan du finna fantastiska månlampor till fantastiska priser. Så håll öga med vår webbshop, i tillfälle du önskar att finna en bra månlampa till ett unikt pris.

Och i tilfälle du är interesserad, så har vi massor av andra fina och unika lampor, både till barn och vuxna.

arrow_upward