LED Jultomte - Gnome

Färg
119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
I lager - 1-3 dagars leverans
 
Gratis frakt över 499:-

leverans till en valfri paketbox

 
1-3 dagars leverans

Alltid snabb leverans hos oss

 
Prisgaranti

Varan skall vara på svensk lager och 100% identisk

Här har du den gulligaste jultomte i gnome design som är redo på att skruva upp julstämningen i ditt hem! 

Det kanske är lite vågat att skriva att det här är den gulligaste jultomte som finns men nu gör vi det ändå - för den står ju där och lyser på det mysigaste sättet och då kan man ju inte låta bli att tycka att jultomten är överdrivet gullig!
Den fina jultomten är gjord av mjukt filtliknande tyg och tomtens näsa kikar fram under hatten det enda som man kan se från tomtens ansikte.

LED-tomtens långa skägg gör tomten extra charmig och svår att motstå. Som du kan se har jultomten ett ljus i magen som lyser upp skägget. Jultomten kommer därför att fungera fantastiskt som en mysig lampa.
Jultomten passar perfekt på julbordet på hyllorna i fönsterbrädorna och där du annars älskar att ställa dina tomtar. Du kan också använda jultomten som en mandelgåva.

Det bästa med jultomten är att det är gullig att ha framme - både med och utan ljus. Du sätter på och stänger av tomten på undersidan.
Tomtarna säljs styckvis och du kan välja mellan röd och grå. Du är naturligtvis välkommen att beställa mer än en - för vilken jultomte gillar att vara ensam?
Unna dig nya fina jultomtar redan nu - det är ju trots allt snart jul! 


Mer information:

Tillverkad av: Polyester plast och
Färg: Röd eller grå
Storlek: 17 7 cm (höjd) x 12 7 cm (bredd)
Vikt: 60 gram
Batterier: 3 x AA
Lampa: 1 x LED

led-nisse-Rød
Antal stjärnor
star star star star star
2022-08-30
star Verifierad köpare

Underbra

Köpte denna ledamoten som var så mysig och fin. Det kommer ge mycket mysfaktor i hemmet till jul. Köpte en grå och en röd.

arrow_upward