Kategori: Jul gadgets

Julen er den dejligste tid på året for utrolig mange mennesker. Det er her vi hygger os og bruger tid sammen på en helt anden måde end vi plejer. Her hos DinGadget.dk vil vi meget gerne bidrage til hyggen og vi har derfor fundet de bedste jule-gadgets der findes. Bliv blæst bagover af de mest julede gadgets på markedet.

Julen er hjerternes fest – så det skal fejres med gadgets!

Hvad er jule-gadgets egentlig. Altså, det vi har fundet er noget du kan bruge i hele december måned og som er med til at bidrage til god og hyggelig julestemning. Det er også gadgets der er sjove og utrolig underholdende, hvilket især er vigtigt for at opretholde den gode og dejlige julestemning.

julegaverjulekostumer

Det finns 24 produkter.

Visar 1-24 av 24 objekt

Aktiva filter

Julkulor till maskin till julkulor - 3 st. Julkulor till maskin till julkulor - 3 st.
Gullig LED-jultomte Gullig LED-jultomte

Gullig LED-jultomte

Pris 99,00 kr
Maskin till julkulor - gör dina egna julkulor Maskin till julkulor - gör dina egna julkulor
Snørebånd med LED lys-Hvid Snørebånd med LED lys-Hvid
Halsband med julbelysning Halsband med julbelysning

Halsband med julbelysning

Pris 69,00 kr
Vin gavepose – vælg imellem 6 designs-1 Vin gavepose – vælg imellem 6 designs-1
Julgran med snö - 45 cm Julgran med snö - 45 cm

Julgran med snö - 45 cm

Pris 269,00 kr
Julmössa med LED-lampor Julmössa med LED-lampor

Julmössa med LED-lampor

Pris 129,00 kr
Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul
Gullig Gör-Det-Själv-paketkalender - tomte Gullig Gör-Det-Själv-paketkalender - tomte
Renlampa Renlampa

Renlampa

Pris 279,00 kr
Komplet Julemandskostume Komplet Julemandskostume

Komplet Julemandskostume

Pris 299,00 kr
Tomtenisse till flaska Tomtenisse till flaska

Tomtenisse till flaska

Pris 49,00 kr
3D-julstjärna med ljusshow 3D-julstjärna med ljusshow

3D-julstjärna med ljusshow

Pris 189,00 kr
Julesok til juletræ - med rensdyrhoved Julesok til juletræ - med rensdyrhoved
Julehat med juletræ  LED-lys og kvast Julehat med juletræ  LED-lys og kvast
Lav selv pakkekalender Lav selv pakkekalender

Lav selv pakkekalender

Pris 299,00 kr
Tomteluvor till bestick - 6 st Tomteluvor till bestick - 6 st
Jule snekugle med rensdyr  sne og lys Jule snekugle med rensdyr  sne og lys
Kvalitets nissehue! Kvalitets nissehue!

Kvalitets nissehue!

Pris 29,00 kr
LED-julstjärna med fjärrkontroll LED-julstjärna med fjärrkontroll
Renhatt Kast-spel Renhatt Kast-spel

Renhatt Kast-spel

Pris 99,00 kr
Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm
 • -40,00 kr

Skapa din egen paketkalender Tomte - 120 cm

Pris 239,00 kr Baspris 279,00 kr -40,00 kr
Mysiga julstrumpor Mysiga julstrumpor

Mysiga julstrumpor

Pris 89,00 kr

Mer än bara tomtenissar

Vi har också lagt extra fokus på att hitta något som du inte hittar i din vanliga butik. Det finns tillräcklig med tomtenissar och det är ofta det som framhävs mest i butikerna men

vi vill ju givetvis också mysa till det lite och har därför samlat ihop många härliga saker som skapar en mysig julstämning.

Vi är naturligtvis inte helt övergett tomtenissarna, det vore synd, men de nissar du hittar hos oss kan vara väldigt speciella och är kanske lite annorlunda än de du är van vid att se.

Stort utbud av gör-det-själv-paketkalendrar

Jul är hjärtats högtid och där vi får skämma bort våra barn, vänner och familj lite extra.

Fler och fler väljer att göra egna paketkalendrar till dem som de älskar, av den enda anledningen att det är mysigt att hitta små saker som du vet att de kommer att gilla.

Det är också ett sätt att göra en paketkalender mer personlig och det är dessutom lättare att hitta fler presenter som mottagaren tycker om.

DinGadgets.se älskar paketkalendrar och vi har därför ordnat ett härligt, brett utbud så att du har lite att välja mellan. Som sagt är det viktigt att kunna personifiera paketen i en paketkalender men det är minst lika viktigt att hitta en paketkalender som utseendemässigt passar mottagaren.

Vi kan erbjuda dig paketkalendrar som är sydda i tyg och är otroligt fina. På detta sätt kan paketkalendern också ha en central dekorativ effekt i hemmet och kunna bidra till en härlig julstämning.

Du kommer dessutom att kunna hitta paketkalendrar av trä eller kartong. Dessa utgåvor har små söta lådor där du kan lägga små paket eller godsaker för den lyckliga som du ska ge paketkalendern till.

Det härliga med paketkalendrar som dessa är att de kan återanvändas år efter år. Så det är ett bra och miljömedvetet sätt att ge presenter på.

Du behöver heller inte använda presentpapper om du väljer en av paketkalendrarna som är gjorda av trä eller kartong. Där kommer nämligen de föremål som du lägger i lådorna vara gömda fram tills lådorna öppnas.

De paketkalendrar vi kan erbjuda dig är av högsta kvalitet och vi är mycket stolta över det utbud vi kan presentera för dig.

Rolig ölkalender

Här kan du dessutom hitta paketkalendrar som är perfekta för alla ölälskare där ute. Du har möjlighet att göra en DIY-ölkalender, där du kan skämma bort någon du gillar med god öl.

Om det är någon i din närhet som gillar specialöl och du vill göra något extra för personen är en ölkalender en härlig överraskning som bara fortsätter att ge.

Om personen är förtjust i julöl kan vi varmt rekommendera att du göra en ölkalender endast bestående av olika julöl. Det finns faktiskt många fler julöl än vad man kan tro. Det hör, för många, julen till och det är ett härligt sätt att komma i julstämning.

Julbil med julgran

Under de senaste åren har det varit otroligt populärt med små julbilar med julgranar. De är perfekta att ha som dekoration eller att hänga i julgranen.

Det finns otroligt många olika typer av julbilar och det är en sak som aldrig går ur tiden.

Det är nog ingen överraskning för dig att du kommer att kunna hitta ett brett utbud av unika julbilar med julgranar på DinGadgets.se.

Här hittar du julbilar som du kan sätta i kransar eller på annat sätt använda i din julpyntning. Vi har även hittat något större julbilar som är riktigt fina att ha stående på en hylla eller någon annanstans i hemmet.

Här hittar du julbilar i både glas och metall.

De olika julbilarna är tillverkade i hög kvalitet och om du tar hand om dem har du möjlighet att ha dina julbilar i många år.

 

Tomteluvor och julstrumpor

Om man inte är pyntad från topp till tå i festliga kläder, är det verkligen jul då? Med ett fantastiskt utbud av härliga mössor och luvor med ljus i kan du eller dina barn möta vintern i lugn och ro.

De mössor vi har valt ut har många fantastiska julmönster och dessutom har de många LED-lampor som verkligen ger det där lilla extra. Om du gillar olika julmössor och tycker att vanliga tomteluvor är lite halvtråkiga kommer du gilla denna härliga julkategori.

Här hittar du självklart även den klassiska tomteluvan som du kanske behöver när det är dags att ”gå och köpa tidningen” på julafton.

Du hittar dessutom härliga varma och gulliga julstrumpor. Dessa kommer i olika julmotiv så att du blir lika varm i hjärtat som på tårna.

Är du redo att gå all-in med din juloutfit så blir du säkerligen glad över att se vårt utbud av tomtedräkt och julkläder här på vår sida. Det finns väl inget bättre än när tomten tittar förbi?

Roliga gadgets för julfesten

Det finns massor av underbara jultillbehör att hitta på denna sida. Du kommer också att kunna hitta allt du behöver för att vara riktigt festklädd när det vankas julbord och fest.

Som nämnt ovan har vi mycket roliga juldräkter som du kan bära till på julfesten. Det finns också andra roliga gadgets som kan hjälpa dig att göra kvällen ännu mer festlig.

Vad säger du t.ex. om shotglas formade som julkulor? För det första är det en rolig sak att lägga på julbordet och dessutom är det ett extra roligt att använda de för att skåla under kvällen.

Du kan också hänga shotglasen i julgranen så att dina gäster kan hitta glasen på egen hand.

Varför inte fylla glasen med godis, nötter eller annat om du vill hänga upp kulorna i granen. De är ju väldigt söta.

Häftiga gadgets för julgranen

Vi går all-in på julgranspynt i år. Men om du letar efter de allra klassiska julgransdekorationerna har du gått förgäves. På den här sidan har vi nämligen bara det coolaste och häftigaste julgranspyntet som ger en riktig wow-effekt!

Låt oss börja från början. Bland årets ultimata julgadgets hittar du julstjärnan som är aningen coolare än de traditionella.

Vi kan erbjuda dig en julstjärna som riktar vackert ljus upp i taket. Du kan välja vilken typ av motiv du vill att julstjärnan ska visa, däribland vita snöflingor. Det är ett roligt och mysigt sätt att göra din julgran mer julig.

Julstjärnan i sig är otroligt vacker och är dessutom fin att ha i granen även när stjärnan är släckt.

Det nästa vi kan erbjuda dig är en fantastisk julgransbelysning! Du kan förvandla din julgran till en komplett ljusshow med roliga motiv, färger och mönster.

Det mest fantastiska är faktiskt att du kan använda din telefon för att designa mönstren på din ljusslinga. På det sättet kan du sitta i soffan och samtidigt ändra färgen på julgranen.

Vi har valt att fokusera på två olika slags ljusslingor. Den ena reagerar på ljud och kommer att pulsera i takt med den musik som spelas. Låten måste dock spelas i appen som används för att styra belysningen.

Om du älskar olika typer av julgransbelysning finns det mycket spännande att hitta på DinGadgets.se

Som du kan se har vi många unika gadgets på den här sidan. Kategorin kommer att uppdateras regelbundet och du är vara mer än välkommen att besöka oss igen.

arrow_upward