Kategori: Husdjur

Gadgets til kæledyr

Kæledyr er i sandhed din bedste ven. Lige meget hvad, så vil de altid stå ved den side, som den trofaste følgesvend de er. Det er også derfor det er vigtigt at forkæle sin lodne ven med lækre godter, godbidder og en masse legetøj. Hos DinGadget.dk kan du finde et bredt udvalg af fantastiske gadgets til din firbenet ven. Så tag din hund/kat i poten og gå på opdagelse i sortimentet nedenfor.

donut-hundeseng.png'}}hundeskaale.png'}}

Det finns 23 produkter.

Visar 1-23 av 23 objekt

Aktiva filter

Sprattlande leksaksfisk till katter Sprattlande leksaksfisk till katter
Liten effektiv bärnstensficklampa Liten effektiv bärnstensficklampa
Kraftfull bärnstensficklampa 395nM Kraftfull bärnstensficklampa 395nM
 • -130,00 kr

Kraftfull bärnstensficklampa 395nM

Pris 139,00 kr Baspris 269,00 kr -130,00 kr
Aktivitetsboll för hundar som äter för snabbt Aktivitetsboll för hundar som äter för snabbt
Hundhalsband mot fästingar och loppor Hundhalsband mot fästingar och loppor
 • -140,00 kr

Hundhalsband mot fästingar och loppor

Pris 139,00 kr Baspris 279,00 kr -140,00 kr
Reflexljus för hundar Reflexljus för hundar

Reflexljus för hundar

Pris 59,00 kr
Elektrisk leksaksfisk till katter Elektrisk leksaksfisk till katter
Hållare för hundpåsar (med 15 påsar) Hållare för hundpåsar (med 15 påsar)
Borste och massagehandske för husdjur Borste och massagehandske för husdjur
Hopfällbar skål för husdjur - Blå Hopfällbar skål för husdjur - Blå
Hopfällbar skål för husdjur - Röd Hopfällbar skål för husdjur - Röd
Dammsugarborste - tar bort hundhår Dammsugarborste - tar bort hundhår
Lekmatta för hundar Lekmatta för hundar

Lekmatta för hundar

Pris 209,00 kr
Sort hundesnor Sort hundesnor

Sort hundesnor

Pris 49,00 kr
Klösmöbel med massagebåge för katter Klösmöbel med massagebåge för katter
Behållare till hundbajspåsar med ficklampa Behållare till hundbajspåsar med ficklampa
Träningsmatta för husdjur Träningsmatta för husdjur

Träningsmatta för husdjur

Pris 169,00 kr
Playdog - bollkastare för hundar Playdog - bollkastare för hundar
Badborste med tvålbehållare för hundar Badborste med tvålbehållare för hundar
Vattenflaska med skål för hundar Vattenflaska med skål för hundar
Pool för husdjur Pool för husdjur

Pool för husdjur

Pris 409,00 kr
Mat- och vattenskål för hundar Mat- och vattenskål för hundar
Aktivitetsboll med sugkopp till hundar Aktivitetsboll med sugkopp till hundar

Fantastiskt tillbehör till ditt trogna husdjur.

Hundar och katter är de mest populära husdjur i Sverige och det finns en mycket speciell anledning till detta. Hundar och katter är trogna varelser som snabbt blir en del av familjen.

Om du har ett husdjur vet du att det kan vara dyrt att skaffa ett husdjur. Vi har därför gjort en extra insats för att hitta billiga tillbehör till både hundar och katter, så att du kan spara pengar samtidigt som du får det bästa av det bästa till ditt husdjur.

Roliga gadgets för hundar

Det är inte konstigt att hundar kallas människans bästa vän. Du upplever säkert också att din hund bidrar med fantastiska saker till din vardag. Det är något speciellt med hundar! De kan alltid få dig att le, även på dagar då du inte känner för det alls - vilket är en otroligt bra egenskap!

Har du hamnat på den här sidan för att du vill skämma bort din hund? Då har vi allt du behöver! Vi har ansträngt oss extra mycket för att hitta de BÄSTA tillbehören för hundar.

Vi har aktivitetsfiltar för hundar som är energiska och älskar att använda nosen. Aktivitetsfiltar en perfekt uppfinning om du vill aktivera din hund när du inte är hemma. Dessutom är det ett hälsosamt och bra sätt att stimulera din hunds sinnen.

Se till att både du och din hund är säkra i trafiken. Med billiga reflexvästar för hundar, samt lampor och reflexer för hundar så blir ni synliga på långt avstånd. På det sättet kan du och din hund gå en lugn kvällspromenad utan att vara rädd för trafiken.

Billiga mat- och vattenskålar för hundar


Hjälten klarar sig inte utan mat och dryck. Detsamma gäller aktiva och glada hundar. Hundar bör ha tillgång till både mat och dryck hela dagen, eftersom hundar av naturen är oerhört energiska och behöver mycket "bränsle".

Gå på upptäcktsfärd i vårt sortiment där du bland annat hittar fällbara skålar för hundar. Om din hund behöver en ny mat- och vattenskål hittar du den också på DinGadget.se.

Saker som kommer in ska också komma ut, så du om du ska ha bajspåsar eller liknande till din hund kan du hitta många smarta gadgets som kan vara till hjälp på den fronten här.

Få bort hundhår från möbler

Den bästa saken du hittar i vår husdjurskategori måste definitivt vara den smarta dammsugarborsten som fungerar som ett dammsugarhuvud till din dammsugare. Dammsugarborsten är otroligt effektiv och tar lätt som en plätt bort hundhår från möbler. Du kan också använda dammsugarborsten till bilen om det är för mycket hundhår där.

Vi uppdaterar ständigt vår husdjurskategori så att du kan få de senaste och bästa gadgets till dina husdjur.

Fantastisk pälsvård för husdjur

Det är viktigt att din hund eller katt har en fin och välskött päls. Katter gör det mesta själva, men hundar har lite svårt att tvätta bort all smuts ur pälsen. Det är särskilt svårt om din hund t.ex. har varit ute och lekt i leran, för då behövs verkligen ett bad.

På den här sidan kan du hitta gadgets för pälsvård. Du kommer t.ex. kunna hitta badborstar som gör att du kan ge ditt husdjur ett snabbt och härligt bad på nolltid. Detta är särskilt bra om du har en hund eller katt som hatar duschen.

Vi kan erbjuda dig en massageborste som faktiskt är en handske du sätter på handen och borstar med. Handsken borstar igenom din hunds eller kattens hår på ett effektivt sätt. Det samlar också upp hundens eller kattens lösa hår och det minskar fällningen.

Lek i naturen - stort utbud av utomhusaccessoarer för alla hundraser

Hundar älskar att springa fritt och leka i naturen. Hundar älskar också att gå på promenader med sina ägare och komma ut och lukta på alla de olika dofterna som de stöter på. Det är därför möjligt att hitta bra gadgets som du kan använda tillsammans med din hund i naturen här på hemsidan.

Vi har ett brett utbud av bra hundkoppel. Du kommer också att kunna hitta underhållande leksaker som du kan använda tillsammans med din hund ute i naturen.

Om din hund ofta blir varm på sommaren bör du ta en titt på den smarta poolen för husdjur som finns i vårt sortiment.

Träningstillbehör för lydnadsträning

Lydnadsträning är en del av att få ett nytt husdjur. Det tar tid att anpassa ditt nya husdjur till reglerna i ditt hem. Alla vill t.ex. inte ha sina katter eller hundar på borden och då kan det krävas mycket tålamod och mycket: "Nej, kom ner, nej kom ner, NEJ KOM NED". På den här sidan kan vi som tur är vara till hjälp med träningsgadgets som kan hjälpa dig med lydnadsträning.

Du kan t.ex. hitta träningsmattor för husdjur som ger höga ljud vid kontakt, vilket katter och hundar inte gillar. På så sätt lär hundar och katter snabbt att det är plats där de inte får vara.

Stort utbud av unika tillbehör för katter

Det är inte bara tillbehör och roliga gadgets för hundar du hittar här på sidan. Du kan också hitta massor av fantastiska gadgets för katter.

Vi kan t.ex. erbjuda dig och din katt en smart klösstolpe med massageborste, vilket är en fantastisk gadget som många katter älskar att använda. Du kommer också att kunna hitta otroligt många andra smarta gadgets till dina katter.

 

 

arrow_upward