Gadgets till husdjur

Att ha ett husdjur kan vara en av de mest givande upplevelserna i livet. Dina fyrbenta vänner ger ovillkorlig kärlek och lycka, så varför inte visa dem din uppskattning genom att ge dem några av de bästa och mest spännande gadgets som finns på marknaden?

Här på DinGadget.se hittar du allt du behöver för att skämma bort ditt husdjur. Vi erbjuder en mängd olika leksaker som hjälper till att hålla din hund eller katt underhållen och stimulerad. Varför inte överraska din hund med en interaktiv leksak som är utformad för att främja mental och fysisk stimulans? Eller ge din katt en kattleksak som kan skaka på och gnaga på?

Förutom leksaker erbjuder vi också en mängd olika produkter som är utformade för att hjälpa dig att ta hand om ditt husdjur på bästa sätt. Vi har till exempel högkvalitativt hundfoder och kattmat som är både hälsosamt och gott. Du kan också hitta många olika sorters tuggben och godisar som passar alla smaker. Vi har också ett brett utbud av olika tillbehör som är viktiga för att hålla ditt husdjur friskt och lyckligt. Vi har allt från hundbäddar och kattlådor till hundtillbehör som sele och koppel. Vi har till och med olika sorters husdjurskläder som kan hålla ditt husdjur varmt och bekvämt under de kalla månaderna.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som är tillverkade för att göra ditt husdjurs liv så bekvämt, roligt och hälsosamt som möjligt. Så varför inte ta en titt på vårt sortiment av husdjursgadgets idag och skäm bort din fyrbenta vän med något speciellt? Vi är säkra på att du kommer att hitta något som både du och ditt husdjur kommer att älska!

          HUND_1.jpg

Det finns 27 produkter.

Visar 1-27 av 27 objekt
Elektrisk nagelfil - husdjur Elektrisk nagelfil - husdjur
Aktivitetsleksak till din katt Aktivitetsleksak till din katt
Hundsäng med plysch - Donut Hundsäng med plysch - Donut
  • -510,00 kr

Hundsäng med plysch - Donut

Pris 89,00 kr Baspris 599,00 kr -510,00 kr
Vattenfilter till drickfontän Vattenfilter till drickfontän
Drickfontän till katter och små hundar - 2.4L Drickfontän till katter och små hundar - 2.4L
Sprattlande leksaksfisk till katter Sprattlande leksaksfisk till katter
Aktivitetsboll till hundar som äter för snabbt Aktivitetsboll till hundar som äter för snabbt
Leksaksboll med sugkopp för hundar Leksaksboll med sugkopp för hundar
Elektrisk leksaksfisk till katter Elektrisk leksaksfisk till katter
Bärnsten ficklampa - fickformat Bärnsten ficklampa - fickformat
Hundhalsband mot fästingar och loppor Hundhalsband mot fästingar och loppor
  • -150,00 kr

Hundhalsband mot fästingar och loppor

Pris 129,00 kr Baspris 279,00 kr -150,00 kr
Playdog - bollkastare för hundar Playdog - bollkastare för hundar
Borste och massagehandske till djur Borste och massagehandske till djur
Klösmöbel med massagebåge för katter Klösmöbel med massagebåge för katter
Vattenflaska med skål till hund Vattenflaska med skål till hund
Hållare för hundpåsar (med 15 påsar) Hållare för hundpåsar (med 15 påsar)
Badborste med tvålbehållare för hundar Badborste med tvålbehållare för hundar
Rött hundkoppel Rött hundkoppel

Rött hundkoppel

Pris 59,00 kr
Svart hundkoppel Svart hundkoppel

Svart hundkoppel

Pris 59,00 kr
Träningsmatta för husdjur Träningsmatta för husdjur

Träningsmatta för husdjur

Pris 169,00 kr
Pool för husdjur Pool för husdjur
  • -160,00 kr

Pool för husdjur

Pris 279,00 kr Baspris 439,00 kr -160,00 kr
Reflexljus för hundar Reflexljus för hundar

Reflexljus för hundar

Pris 59,00 kr
Dammsugarborste - tar bort hundhår Dammsugarborste - tar bort hundhår
Ficklampa med behållare till hundpåsar Ficklampa med behållare till hundpåsar
Hopfällbar skål för husdjur - Blå Hopfällbar skål för husdjur - Blå
Hopfällbar skål för husdjur - Röd Hopfällbar skål för husdjur - Röd
Lekmatta för hundar Lekmatta för hundar

Lekmatta för hundar

Pris 229,00 kr

Fantastiskt tillbehör till ditt trogna husdjur.

Ett av våra fantastiska tillbehör till husdjur är en mjuk och bekväm hundbädd som är utformad för att ge din hund en trygg och avkopplande plats att vila på. Denna hundbädd är tillverkad av högkvalitativt material som gör att den håller länge och är lätt att rengöra.

Den här hundbädden är utformad för att passa perfekt till hundar i alla storlekar och är mycket bekväm att ligga i. Den är också utformad för att ge din hund extra stöd och hjälpa till att lindra smärta och obekväma ställningar. Det är den perfekta platsen för din hund att koppla av efter en lång promenad eller en lekfull lek i trädgården.

Hundbädden finns i flera olika färger och mönster, så att du kan välja den som passar ditt husdjurs personlighet och din inredning. Det är en fantastiskt billig lösning för att ge din hund den bekvämlighet och trygghet den förtjänar, samtidigt som du sparar pengar på ett högkvalitativt tillbehör till ditt husdjur. Ge din trogna vän det bästa av det bästa genom att skaffa en mjuk och bekväm hundbädd från DinGadget.se idag!

Roliga gadgets för hundar

Vi har också en mängd olika roliga leksaker för hundar som är designade för att underhålla och stimulera din hund. Vad sägs om en bollkastare som gör att din hund kan leka själv, eller en interaktiv leksak som utmanar din hunds intellekt? För hundar som gillar att tugga har vi en mängd olika tuggleksaker, tuggben och tuggpinnar som kan hjälpa till att hålla tänderna rena och friska samtidigt som de ger din hund något att sysselsätta sig med. Och för hundar som gillar att springa och leka utomhus har vi också ett brett utbud av utomhusleksaker som kastskivor, frisbees och flygande leksaker som kan ge din hund en riktigt rolig lekstund i solen.

Oavsett vilken typ av hund du har eller vilken typ av leksak eller tillbehör du letar efter, så har vi på DinGadget.se allt du behöver för att skämma bort din fyrbenta vän. Utforska vårt utbud av roliga gadgets för hundar idag och hitta något som din hund kommer att älska!

Billiga mat- och vattenskålar till hundar

Att ha tillgång till mat och vatten är avgörande för en hunds hälsa och välbefinnande. Hos DinGadget.se hittar du ett brett sortiment av billiga mat- och vattenskålar som passar olika behov och preferenser.

Vi har allt från traditionella skålar i rostfritt stål eller plast, till fällbara skålar som är lätta att ta med på resan eller när du är ute på promenad med din hund. Dessutom erbjuder vi även smarta gadgets som kan underlätta hundägandet på andra sätt, som exempelvis bajspåsar eller hundlatrin.
Dessa är viktiga för att hålla våra gemensamma utomhusområden rena och hygieniska, samtidigt som de hjälper dig att vara en ansvarsfull hundägare. Oavsett vad ditt husdjurs behov är, har vi på DinGadget.se alltid ett brett utbud av prisvärda och användbara produkter som kan underlätta livet för både dig och din hund.

Så blir du av med hundhår på möblerna

Att ha en fyrbent vän är underbart, men hundhår som fastnar på möblerna är ett återkommande problem. Det kan kännas hopplöst att få bort alla hårstrån, men det finns en smart lösning på problemet. Den smarta dammsugarborsten är en produkt som verkligen gör skillnad och är ett måste för alla hundägare. Den här dammsugarborsten fungerar som ett dammsugarhuvud till din dammsugare och är otroligt effektiv. Den tar lätt bort hundhår från alla slags möbler och du kan även använda den till bilen om det finns för mycket hundhår där.

På vår husdjurskategori uppdaterar vi ständigt med de senaste och bästa gadgetsen till dina husdjur. Vi vill att du ska ha fantastisk pälsvård till ditt husdjur, oavsett om det är en hund eller katt. En fin och välskött päls är viktigt för djurets välmående.

Vi erbjuder badborstar som gör att du kan ge ditt husdjur ett snabbt och härligt bad på nolltid, vilket är särskilt bra om din hund eller katt hatar duschen. Vi har också en massageborste i form av en handske som effektivt borstar igenom din hunds eller kattens hår. Den samlar också upp lösa hår och minskar fällningen. Så för att hålla dina möbler hundhårsfria och se till att ditt husdjur har en välskött päls, se till att kolla in vår husdjurskategori för de senaste och bästa pälsvårdsprodukterna!

Utomhusaccessoarer för hundar - Lek och träning i naturen!

Hundälskare, kom ut i naturen och lek med din fyrbenta vän med hjälp av våra utomhusaccessoarer för hundar! Hos oss på hemsidan hittar du ett stort utbud av tillbehör som passar alla hundraser. Vi erbjuder hundkoppel av hög kvalitet samt en mängd underhållande leksaker som du kan använda tillsammans med din hund i naturen. Vill du hålla din hund sval under sommarmånaderna? Kolla in vår smarta pool för husdjur!

Lydnadsträning är viktigt för att skapa en god relation mellan ägare och hund. Hos oss kan du hitta träningsgadgets som hjälper dig att träna din hund på ett effektivt sätt. Vi erbjuder t.ex. träningsmattor som ger ifrån sig höga ljud vid kontakt, vilket hjälper till att lära hunden vilka platser de inte får vara på. Så ta med din hund ut i naturen och upptäck allt det roliga tillsammans med våra utomhusaccessoarer för hundar!

Fantastiska katt tillbehör - Unika gadgets för din fyrbenta vän!

Katter är fascinerande djur som berikar våra liv på så många sätt. Det är därför inte konstigt att många kattägare vill ge sina fyrbenta vänner det bästa av det bästa när det kommer till tillbehör och leksaker. Här på vår sida hittar du ett stort utbud av unika tillbehör till katter, som kommer att göra din katts liv ännu bättre.

Vi erbjuder inte bara de vanliga leksakerna och tillbehören som kattbäddar och kattleksaker, utan också en mängd olika fantastiska gadgets som kommer att få din katt att spinna av glädje. En av våra mest populära produkter är en smart klösstolpe med massageborste. Den här innovativa produkten kombinerar klösning med massage och är en favorit bland många katter.

Förutom klösstolpen hittar du också många andra smarta tillbehör till din katt. Varför inte skaffa en kattkam som även fungerar som en luftrenare? Eller en smart kattleksak som automatiskt rör sig och fångar din katts uppmärksamhet? Vi har även produkter som hjälper till att hålla din katt aktiv och stimulerad när du inte är hemma. Så oavsett om du letar efter en innovativ klösstolpe eller en rolig leksak till din katt, kan du vara säker på att du hittar det här på vår sida. Utforska vårt stora utbud av unika tillbehör till katter och ge din katt det bästa av det bästa!

arrow_upward