Roliga gåvor och gadgets till alla högtider!

Högtid är något som betyder mycket för de flesta. Ordet däcker över antingen en helig dag som markeras med att gå i en kyrka eller något annat heligt hus, tillsammans med familj och vänner, till festliga tillfällen som exempelvis jul, påsk, pingst och andra tillkomna nya högtider som betyder mycket för var och en. 

I Sverige firar vi de flesta av oss dessa högtider:

Påsk - JulNyårHalloweenAlla Hjärtans DagFödelsedagBarndåp - Bröllop 

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt
Talande pumpa med animerade ansikten Talande pumpa med animerade ansikten
Mössa och halsduk med LED Mössa och halsduk med LED

Mössa och halsduk med LED

Pris 249,00 kr
Mysiga Julstrumpor Mysiga Julstrumpor

Mysiga Julstrumpor

Pris 149,00 kr
Mjuka mys strumpor till kalla fötter Mjuka mys strumpor till kalla fötter
Halloween dörrkrans med häxmotiv Halloween dörrkrans med häxmotiv
Halloween dörrkrans med belysning Halloween dörrkrans med belysning
Halloween mössa med LED & viftande öron Halloween mössa med LED & viftande öron
Rutig Halloween Tomte Gnome Rutig Halloween Tomte Gnome

Rutig Halloween Tomte Gnome

Pris 119,00 kr
Halloween pynt till dörren Halloween pynt till dörren

Halloween pynt till dörren

Pris 229,00 kr
Bordsunderlägg – Merry Christmas Bordsunderlägg – Merry Christmas
Hjärtformade muggar – 2 pack Hjärtformade muggar – 2 pack
Nallebjörn med rosor Nallebjörn med rosor

Nallebjörn med rosor

Pris 249,00 kr
Regnbågsfärgad ros Regnbågsfärgad ros
  • -110,00 kr

Regnbågsfärgad ros

Pris 149,00 kr Baspris 259,00 kr -110,00 kr
Kärleksnalle med rosor Kärleksnalle med rosor

Kärleksnalle med rosor

Pris 229,00 kr

Här i Sverige, har vi alltid haft tradition att fira speciellt jul och påsk, men med åren har det tillkommit fler traditioner. Vi har exempelvis tagit till oss traditioner från USA så som Valentinsday, Alla hjärtans dag och halloween. 

Till påsk högtiden har vi som tradition till att måla ägg och barnen klär sig oftast ut till små påsk kärringar och andra roliga festliga kostymer som hör eventen till. Till jul klär vi granen, vare sig det är äkta eller plast så är bägge fortfarande en stor hit.

Vi på DinGadget.se tycker att tradition är något man ska hålla fast i, oavsett vilken religion man har eller inte har. Därför har vi också självklart samlat ett stort urval av roliga och funktionella gadgets som passar till de flesta högtider, så om Jul, Alla hjärtans dag och många fler.

Vi skiftar löpande ut och uppdaterar på hemsidan, så att vi alltid kan erbjuda de bästa, nyaste och trendigaste gadgets till årets olika högtider, till alla våra kunder.  Därför finns det massor av spännande inspiration att hämta här på sidan. Så om du nu skulle sakna något pynt, presenttips eller bara roliga gadgets som kan sätta humöret upp, har du definitivt kommit rätt.

Vad ska man ge i dopgåva?

Skulle du nu sakna idé till att finna på en bra dopgåva, så ta ett kik i vårt sortiment här på sidan och du vill med en stor garanti kunna hitta en eller två ting som vill göra din lycka lite större och ett mindre stress element i din vardag i att kunna finna på en bra dopgåva. 

Varför inte en söt nallebjörn med LED belysning, så att den kan fungera som en nattlampa eller en elefantkudde som ger trygghet till barn. 

Nytt julpynt & julgadgets

Tränger ditt gamla julpynt till att bli förnyat eller till att bli uppgraderat till ett par moderna och roliga ting så har vi självklart också något att bjuda på här. Vare sig det gäller DIY paketkalender, till mysiga julstrumpor så att du inte får kalla fötter julafton eller Diamond Paint julkort och mycker mer. Oavsett vad du söker så vill du kunna hitta det mesta här hos oss på DinGadget.se.

Alla hjärtans dag -  Present till honom & henne

Vill du också skämma bort din andra halvdel med en liten speciell ting på Alla hjärtans dag, så kan du finna inspirationen här till alla hjärtans dag.
Vi kan erbjuda allt från en söt och romantisk nallebukett till en ros lantern med LED eller vad med en romantisk hjärt formad barometer. En present som passar till bägge kön och inte nog med det så finns det massor av inspiration att hämta om man önskar att skämma bort sin andra del med en söt, omtänksam och lite annorlunda alla hjärtans dag present. 

Pynta upp till Halloween med unika gadgets

Bland vårt sortiment av halloween gadgets, vill du kunna hitta allt från mystic 8 ball, till halloween pynt till dörren, proffsigt knivsätt till pumpor eller vad med en sockervaddsmaskin, så att du alltid kan göra din helt egna sockervadd till halloweenfesten. En hit som alltid trendar både hos de små men också hos de stora. Men inte nog med det om man söker efter en rolig hatt så kan vi varmt rekommendera denna kaninmössa med viftande öron och LED. Du vill också kunna hitta roliga masker så som denna hästmask och massor av andra dräkter.

Födelsedag - hurra hurra...

Av alla högtider som finns så får vi bara inte glömma födelsedagen, och det har vi ju som tur alla. Vi älskar att få gåvor, de flesta av oss beroende på vad det är kanske men också att ge bort. Här på sidan vill du bland annat kunna hitta smarta, roliga och användbara ting som du både kan vara till födelsedagspresent till mamma, pappa, syster, bror och din partner. Presenterna kan finnas i alla prisklasser. 

Allt till Nyår hittar du här

Nyårsafton är en kväll som många av oss glädjer sig till att fira tillsammans med vänner och eller familj. Det är säkert ingen annan dag som går ut på att man dricker intill man stupar, samtidigt att man sätter nya mål i vad man önskar och förväntar att åstadkomma som person. Många av oss har olika traditioner som vi tar med in, vi pyntar upp till festliga och roliga tillfällen, använder små festliga hattar, konfetti allt det som hör med att man kan välkomna det nya år in. Vi har ett stort urval av tillbehör som vill göra din nyårsfest oförglömlig. 

Om du ska till Bröllop?

Jamen, så ska man ju köpa en bröllopsgåva. Om det ska vara något nytt till vardagsrummetköket eller sovrummet eller kanske till och med till trädgården, ja så vill du också kunna hitta det här. Vi har allt från nalle buketter till förgylda rosor. Kanske har de nygifta flyttat nyligen in i ett hus och saknar en grill eller något annat grill tillbehör till terassen, så vill vi också kunna klara av det. 

Påsk firande

Om du ska hålla påsk frukost tillsammans med familjen, får du helt säkert användning för en ägg kokare, för att äggen hör ju till påsken. Du vill också kanske gärna ha lite extra utav påsk firandet genom detta unika öl bryggset, brewbarrel som du kan brygga upp till 5 liter öl i olika smaksvarianter. 
Skulle det vara lite underhålling så kan det vara en bra idé med olika familjespel eller liknande. Så tveka inte ta ett kik förbi vårat sortiment och finn några unika och roliga spel, som kan sätta igång påsk firandet. 

arrow_upward