Kategori: Halloween gadgets

Er du klar til den uhyggeligste dag på året? Her på siden har vi fundet uhyggelige og seje gadgets der kan være med til at gøre din Halloween endnu bedre. Tag et kig i vores mest skræmmende kategori og hold dig ikke for øjnene – for det her vil du ikke gå glip af.

Halloween – den mest uhyggelige tid på året

Er du en der går op i Halloween og glæder du dig hvert år til den uhyggeligste periode på året, så vil det glæde dig at vide at vi har et hav af fantastiske Halloween gadgets.
Halloween er en amerikansk højtid som vi danskere har taget til os med kyshånd. Det er en god måde at få mest ud af den mørke tid der høre efteråret og vinteren til.

Det finns 9 produkter.

Visar 1-9 av 9 objekt

Aktiva filter

Snørebånd med LED lys-Hvid Snørebånd med LED lys-Hvid
Måne Lampe - 18cm Måne Lampe - 18cm
 • -90,00 kr

Måne Lampe - 18cm

Pris 329,00 kr Baspris 419,00 kr -90,00 kr
Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul
Knivset till pumpa för barn Knivset till pumpa för barn
Hästmask Hästmask

Hästmask

Pris 199,00 kr
3D Lampe Slange 3D Lampe Slange

3D Lampe Slange

Pris 149,00 kr
Proffsigt knivset till pumpor Proffsigt knivset till pumpor
Batman kostume - børn Batman kostume - børn

Batman kostume - børn

Pris 199,00 kr
Supermandräkt till barn Supermandräkt till barn

Supermandräkt till barn

Pris 139,00 kr

Barn älskar Halloween för då finns det en bra ursäkt för att kunna klä sig ut och äta läbbigt Halloweengodis med vänner och familj. Men även vuxna har fått upp ögonen för denna högtid och allt fler firar Halloween med vänner och passar då på att klä ut sig.

Halloween-dekorationer är också en viktig sak när det gäller att skapa en spöklik och läskig Halloweenstämning. Därför har vi på DinGadget tagit fram de mest extraordinära gadgets som garanterat gör din Halloween till en av de bästa du har haft.

Halloween-utklädnad

Låt oss gå till det roligaste vi vet - att klä upp oss. I denna kategori hittar du flera olika dräkter som passar både barn och vuxna. Särskilt barn kommer att kunna hitta många fina dräkter till formidabla priser.

Om ditt barn älskar superhjältar rekommenderar vi att du tar en titt på vårt unika utbud av superhjältedräkter. Låt ditt barn gå dörr till dörr i en Spidermandräkt, Batmandräkt eller en Supermandräkt. Det finns massor av utklädningskläder och -dräkter att välja mellan.

Verktyg för pumpakarvning

Något som verkligen hör till Halloween är pumpa. Det finns inget mer skrämmande än när det står pumpalyktor vid varje dörr. Det är även något du kan göra med din familj. Hitta din inre konstnär och skapa din egen pumpalykta.

Det kan vara lite svårt att stå med en kniv och försöka skära ett ansikte i en pumpa och att även få ur all fyllning ur den. Med ett set av pumparedskap är det inget problem eftersom att du kan lösa det på nolltid.

Du hittar flera olika verktyg och redskap för att karva pumpor på DinGadget.se

Den perfekta Halloween-gadgeten finns!

Om du verkligen älskar Halloween och vill gå all-in, har vi en gadget som är perfekt för dig. Som något helt extraordinärt har vi i år hittat vad vi skulle beskriva som den perfekta Halloween-gadgeten. Nämligen en miniprojektor som du kan använda för att göra ditt hus till det läskigaste huset någonsin.

Med miniprojektorn kan du projicera videor på en skärm som du kan sätta upp framför dina fönster. På så sätt framstår dina fönster som helt levande. Projektorn har totalt tolv olika videor, varav sex är Halloween-videor. Det fantastiska med den här projektorn är att du också kan använda den till jul. För de resterande sex videorna är nämligen julvideor.

Som du kan se finns det många fina Halloween-gadgets i vår fantastiska kategori. Så det är bara att gå på upptäcktsfärd.

Vi hoppas att du har en kuslig Halloween.

arrow_upward