🎅 Beställ din julklapp idag!;🎅 Vi byter helt fram till 31/1-2022

Kategori: Halloween gadgets

Är du redo för årets läskigaste dag? På den här sidan har vi samlat spöklika och coola gadgets som gör din Halloween ännu bättre. Ta en titt på vår mest skrämmande kategori och håll inte för ögonen - det här vill du inte missa.

Halloween - den läskigaste tiden på året

Om du är någon som verkligen går igång på halloween så har du hittat helt rätt. Vi har ett hav av fantastiska Halloween-gadgets.
Halloween är en amerikansk högtid som vi svenskar har tagit till oss. Det är ett utmärkt sätt att få ut det mesta av de mörka tiderna på hösten och vintern.

Det finns 16 produkter.

Visar 1-16 av 16 objekt
Sockervaddsmaskin - Vit Sockervaddsmaskin - Vit
  • -140,00 kr

Sockervaddsmaskin - Vit

Pris 259,00 kr Baspris 399,00 kr -140,00 kr
Månlampa - 18 cm Månlampa - 18 cm
  • -70,00 kr

Månlampa - 18 cm

Pris 229,00 kr Baspris 299,00 kr -70,00 kr
Proffsigt knivset till pumpor Proffsigt knivset till pumpor
Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul Halloween miniprojektor till fönster - Halloween och jul
Kylande öl tapp Kylande öl tapp

Kylande öl tapp

Pris 329,00 kr
Månlampa - 10 cm Månlampa - 10 cm

Månlampa - 10 cm

Pris 229,00 kr
Knivset till pumpa för barn Knivset till pumpa för barn
Toalett LED-belysning Toalett LED-belysning

Toalett LED-belysning

Pris 199,00 kr
Toilet Paper Blaster Toilet Paper Blaster
  • -40,00 kr

Toilet Paper Blaster

Pris 219,00 kr Baspris 259,00 kr -40,00 kr
Dinosaurielampa 3D Dinosaurielampa 3D

Dinosaurielampa 3D

Pris 199,00 kr
Hästmask Hästmask

Hästmask

Pris 199,00 kr
Chili Klaus Chili Roulette Chili Klaus Chili Roulette
  • Ny

Chili Klaus Chili Roulette

Pris 239,00 kr
Rolig badpropp designad som en bajskorv till badkar Rolig badpropp designad som en bajskorv till badkar
Handbojor till tummarna Handbojor till tummarna

Handbojor till tummarna

Pris 99,00 kr
Chili Klaus Last man standing - spel Chili Klaus Last man standing - spel
  • Ny
3D-Lampe Orm 3D-Lampe Orm

3D-Lampe Orm

Pris 209,00 kr

Barn älskar Halloween för då finns det en bra ursäkt för att kunna klä sig ut och äta läbbigt Halloweengodis med vänner och familj. Men även vuxna har fått upp ögonen för denna högtid och allt fler firar Halloween med vänner och passar då på att klä ut sig.

Halloween-dekorationer är också en viktig sak när det gäller att skapa en spöklik och läskig Halloweenstämning. Därför har vi på DinGadget tagit fram de mest extraordinära gadgets som garanterat gör din Halloween till en av de bästa du har haft.

Halloween-utklädnad

Låt oss gå till det roligaste vi vet - att klä upp oss. I denna kategori hittar du flera olika dräkter som passar både barn och vuxna. Särskilt barn kommer att kunna hitta många fina dräkter till formidabla priser.

Om ditt barn älskar superhjältar rekommenderar vi att du tar en titt på vårt unika utbud av superhjältedräkter. Låt ditt barn gå dörr till dörr i en Spidermandräkt, Batmandräkt eller en Supermandräkt. Det finns massor av utklädningskläder och -dräkter att välja mellan.

Verktyg för pumpakarvning

Något som verkligen hör till Halloween är pumpa. Det finns inget mer skrämmande än när det står pumpalyktor vid varje dörr. Det är även något du kan göra med din familj. Hitta din inre konstnär och skapa din egen pumpalykta.

Det kan vara lite svårt att stå med en kniv och försöka skära ett ansikte i en pumpa och att även få ur all fyllning ur den. Med ett set av pumparedskap är det inget problem eftersom att du kan lösa det på nolltid.

Du hittar flera olika verktyg och redskap för att karva pumpor på DinGadget.se

Den perfekta Halloween-gadgeten finns!

Om du verkligen älskar Halloween och vill gå all-in, har vi en gadget som är perfekt för dig. Som något helt extraordinärt har vi i år hittat vad vi skulle beskriva som den perfekta Halloween-gadgeten. Nämligen en miniprojektor som du kan använda för att göra ditt hus till det läskigaste huset någonsin.

Med miniprojektorn kan du projicera videor på en skärm som du kan sätta upp framför dina fönster. På så sätt framstår dina fönster som helt levande. Projektorn har totalt tolv olika videor, varav sex är Halloween-videor. Det fantastiska med den här projektorn är att du också kan använda den till jul. För de resterande sex videorna är nämligen julvideor.

Som du kan se finns det många fina Halloween-gadgets i vår fantastiska kategori. Så det är bara att gå på upptäcktsfärd.

Vi hoppas att du har en kuslig Halloween.

arrow_upward