• -180,00 kr

FC Barcelona 3D lampa

429,00 kr
249,00 kr Spara 180,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
I lager - 1-3 dagars leverans
 
Gratis frakt över 1499:-

leverans till en valfri paketbox

 
1-3 dagars leverans

Alltid snabb leverans hos oss

 
Prisgaranti

Varan skall vara på svensk lager och 100% identisk

Skapa magisk stämning i ditt rum med den ultimata lampan för FC Barcelona fans!

För dig som är en sann FC Barcelona fan, finns det ingen bättre lampa att ha i ditt rum än denna 3D-lampa! Med sin imponerande akrylplatta och ljuseffekter ger denna lampa en illusion av att logotypen svävar framför dig, vilket ger ett magiskt och levande intryck.

Den här lampan erbjuder sju olika färgalternativ, vilket gör att du kan anpassa den efter dina önskemål och stämningar. Du kan också välja mellan två olika ljusinställningar, vilket gör att lampan själv kan skifta mellan färgerna.

Du behöver inte oroa dig för strömkälla eftersom denna lampa levereras med en USB-kabel som du kan koppla till din dator eller smartphone-laddare. Om du vill ha mer flexibilitet kan du också använda 3 AA-batterier för att driva lampan.

Funktionerna på lampan är enkla att använda tack vare touchknappen. Du kan tända och släcka lampan samt ändra färg och ljusinställningar direkt från knappen.

Så om du letar efter den perfekta lampan som passar för en FC Barcelona fan, är denna 3D-lampa det självklara valet! Det är en unik och levande produkt som garanterat kommer att bli en favorit i ditt rum.

Produktinfo:

Fjärrkontroll ingår
USB kabel följer med
1 x instruktionsmanual

Batterier:
Batterier följer inte med, men du kan köpa batterierna här: Energizer AA batterier eller här: USB C laddningsbara AA batterier.
Skulle du behöva en USB laddare så finner du den här: Svart USB adapter till gadgets.

Alla 3D lampor kan användas antingen med adapter eller batterier. 

VIGTIGT:

Det är väldigt viktigt att du tar bort det plastik liknande materialet från akryl plattan på din lampa innan du använder den.
Om du inte gör detta kommer lampan se matt ut och du kommer inte att kunna uppleva samma ljuseffekt som den är designad för att ge.
Så se till att vara noga och följa denna viktiga instruktion innan du börjar använda din lampa.

fc-barcelona-

Sammanfattning

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Recension)

Sortera anmälningarna efter stjärnor

editSkriv din recension

arrow_upward