Få festen igång med unika partyspel!

Att kombinera fester och spel är något som vi älskar. Vad kan vara bättre än att ha en rolig spelkväll tillsammans med vänner och familj? Drickspel har funnits i vårt samhälle i många år och det kan vara ett bra sätt att höja stämningen på en fest. Oavsett om man vill använda alkoholhaltiga drycker eller inte, så finns det spel som passar för alla. Du väljer helt enkelt vilken dryck som passar dig och ditt sällskap bäst! Vårt team på DinGadget.se har letat fram det bästa av det bästa när det gäller partyspel.

Vi vill erbjuda produkter som inte bara är roliga att spela, utan också kan skapa minnen för livet. Vi har valt ut unika partyspel som garanterat kommer att få festen igång! Ett exempel är "What Do You Meme?", där spelarna skapar roliga memes baserade på kort med olika bildtexter. Ett annat roligt spel är "Cards Against Humanity", där spelarna fyller i luckor i meningar med hjälp av kort med absurda eller skandalösa uttryck.

Vi har även spel som är perfekta för större sällskap, som "Werewolf", där spelarna delas upp i olika roller och ska försöka lista ut vilka som är varulvar i gruppen.
Så om du vill ha en fest som garanterat kommer att bli minnesvärd, kolla in vårt utbud av partyspel på DinGadget.se!

Det finns 40 produkter.

Visar 1-40 av 40 objekt
Dryckesspel Slotmaskin Dryckesspel Slotmaskin

Dryckesspel Slotmaskin

Pris 279,00 kr
Upplåsbar Beer Pong Spel Upplåsbar Beer Pong Spel

Upplåsbar Beer Pong Spel

Pris 239,00 kr
Luxus tärningar, drickspel - 2 styck Luxus tärningar, drickspel - 2 styck
Tipsy Dice, dricktärningar - 2 styck Tipsy Dice, dricktärningar - 2 styck
Fishing drickspel Fishing drickspel

Fishing drickspel

Pris 269,00 kr
Drinkschack Drinkschack

Drinkschack

Pris 349,00 kr
Shot Ball drickspel Shot Ball drickspel

Shot Ball drickspel

Pris 89,00 kr
Fia med knuff XXL - drickspel Fia med knuff XXL - drickspel
Luffarschack - Drickspel Luffarschack - Drickspel

Luffarschack - Drickspel

Pris 139,00 kr
Beer Dunk drickspel Beer Dunk drickspel

Beer Dunk drickspel

Pris 149,00 kr
Beer Pong förkläde Beer Pong förkläde

Beer Pong förkläde

Pris 149,00 kr
Ice pick trap drickspel Ice pick trap drickspel

Ice pick trap drickspel

Pris 179,00 kr
Drickspel - Toss the ring Drickspel - Toss the ring

Drickspel - Toss the ring

Pris 299,00 kr
Uppblåsbar Beer Pong hatt med kopp och bollar Uppblåsbar Beer Pong hatt med kopp och bollar
  • -100,00 kr

Uppblåsbar Beer Pong hatt med kopp och bollar

Pris 199,00 kr Baspris 299,00 kr -100,00 kr
Tärningar till drickspel - 2 st. Tärningar till drickspel - 2 st.
Beer Pong-matta med bollar och muggar Beer Pong-matta med bollar och muggar
  • -300,00 kr

Beer Pong-matta med bollar och muggar

Pris 399,00 kr Baspris 699,00 kr -300,00 kr
Shot Spinner drickspel Shot Spinner drickspel

Shot Spinner drickspel

Pris 79,00 kr
Spin a shot drickspel Spin a shot drickspel

Spin a shot drickspel

Pris 119,00 kr
Marker drickspel - vem ska dricka✔ Marker drickspel - vem ska dricka✔
Ölbong Ölbong

Ölbong

Pris 119,00 kr
Drinko drickspel Drinko drickspel

Drinko drickspel

Pris 249,00 kr
Bingo drickspel Bingo drickspel

Bingo drickspel

Pris 179,00 kr
Dart Drickspel med shotglas Dart Drickspel med shotglas

Dart Drickspel med shotglas

Pris 229,00 kr
Fotboll Drickspel Fotboll Drickspel
  • -70,00 kr

Fotboll Drickspel

Pris 229,00 kr Baspris 299,00 kr -70,00 kr
Basket drickspel Basket drickspel

Basket drickspel

Pris 179,00 kr
Snurra Flaskan Partyspel Snurra Flaskan Partyspel

Snurra Flaskan Partyspel

Pris 179,00 kr
Hammer Shot drickspel Hammer Shot drickspel

Hammer Shot drickspel

Pris 139,00 kr
Drunken Tower - drickspel Drunken Tower - drickspel

Drunken Tower - drickspel

Pris 179,00 kr
Beer Pong-bollar med emojis - 6 st Beer Pong-bollar med emojis - 6 st
Beer Pong bord Beer Pong bord

Beer Pong bord

Pris 879,00 kr
Party Pong - 18 delar Party Pong - 18 delar

Party Pong - 18 delar

Pris 119,00 kr
Bean bag - Drickspel Bean bag - Drickspel

Bean bag - Drickspel

Pris 139,00 kr
Drickspel 2 i 1 Drickspel 2 i 1

Drickspel 2 i 1

Pris 129,00 kr
Beer Pong - Drickspel Beer Pong - Drickspel

Beer Pong - Drickspel

Pris 119,00 kr
Spin the wheel - Drickspel Spin the wheel - Drickspel

Spin the wheel - Drickspel

Pris 119,00 kr
Shot Pong Mega game Shot Pong Mega game

Shot Pong Mega game

Pris 139,00 kr
Buzz Wire - Drickspel Buzz Wire - Drickspel

Buzz Wire - Drickspel

Pris 159,00 kr
Fia med knuff - Drickspel Fia med knuff - Drickspel

Fia med knuff - Drickspel

Pris 159,00 kr
Roulette drickspel Roulette drickspel

Roulette drickspel

Pris 149,00 kr
Golf Shots drickspel Golf Shots drickspel
  • -100,00 kr

Golf Shots drickspel

Pris 249,00 kr Baspris 349,00 kr -100,00 kr

Vilka spel ska jag gå efter?

Innan du börjar leta efter spel är det alltid klokt att fundera på vilken typ av spel du är intresserad av. Är det kastspel eller brädspel som lockar? Hur många personer ska spela? Vem är med och vilken typ av fest är det? Det är viktigt att välja spel som passar in på gruppen och temat för festen. När du har bestämt dig för vilken typ av spel som passar bäst är det enklare att hitta rätt spel. Tänk på att det finns många olika spel att välja mellan och det kan vara svårt att välja rätt. Om du är osäker på vilket spel som är bäst för just din grupp, kan du alltid be om råd från en spelbutik eller söka på nätet efter recensioner och rekommendationer.
Ett annat tips är att välja spel som är lätta att förstå och spela för alla. Om spelet är för komplicerat eller kräver för mycket tid och energi kan det lätt bli tråkigt och frustrerande för alla inblandade.


Vilka drickspel har ni?

Det finns många olika varianter av drickspel att välja mellan, och vi har samlat de populäraste och roligaste spelen enligt vårt team och våra kunder. Om du är en öl-entusiast kan vi rekommendera beerpong, som finns i många olika varianter såsom uppblåsbar beerpong hattbeer pong förkläde och uppblåsbar beer pong för poolen.

Det finns också andra typer av öl-spel med olika regler, som till exempel shot the ball drickspel. Spelet går ut på att man spelar på en spelplan med hål, och vid varje hål finns en utmaning som man och ens lagkamrater måste utföra. Ett annat roligt spel som också är lite mer utmanande är beer dunk drickspel, där man bygger ett torn av de medföljande myggar och underlag, och sedan försöker tömma flest plastmuggar på kortast tid. Bean bag drickspel är också en favorit, där man kastar och försöker träffa ett hål med hjälp av ärtpåsar. För de som är mer sportintresserade finns det även fotbolls-, basket- och golf-drickspel att välja på.
Som du kan se har vi något för alla, oavsett vad man är ute efter. Så varför inte ta en titt och hitta ditt nästa favorit-drickspel hos oss?

Klassiska spel som aldrig blir tråkiga! 

Spel är en tidlös aktivitet som alltid har varit en del av mänsklighetens historia. Från brädspel till kortspel har människor alltid sökt efter sätt att roa sig och utmana sina vänner och familj. När det gäller drickspel är det samma sak - det finns något speciellt med att kombinera spel och socialt umgänge. I dagens samhälle finns det hundratals olika typer av drickspel, från klassiska spel till nya och innovativa varianter. Oavsett vilket spel man väljer så är det viktigt att det är både roligt och säkert. Här är några klassiska drickspel som aldrig blir tråkiga.

Fia med knuff är ett spel som har underhållit människor i generationer. Spelet går ut på att få alla sina brickor från start till mål genom att kasta en tärning. Men det finns en twist: om du landar på en annan spelares bricka, måste du knuffa den av spelplanen och starta om från början. Fia med knuff drickspel är en rolig variant av spelet, där spelarna måste ta en klunk varje gång de måste starta om från början. Detta gör spelet ännu mer intensivt och underhållande, särskilt för tävlingsglada festgäster.
Snurra flaskan partyspel är en annan gammal klassiker. Detta spel har funnits i många olika versioner och varianter, men grundprincipen är densamma. En person snurrar en flaska och när den stannar pekar den på en annan person i gruppen. Personen som flaskan pekar på måste sedan antingen svara på en fråga eller utföra en uppgift. Om personen inte lyckas måste hen ta en klunk. Detta spel är perfekt för större grupper och är garanterat en rolig kväll.

Roulette är något vi alla känner igen, mer eller mindre. I denna version av spelet är hjulet indelat i 17 olika segment, var och en med ett shotglas på. Spelarna satsar på vilket segment som kulan kommer att landa på och om de gissar rätt så slipper de ta en klunk. Om de gissar fel måste de ta en klunk och spelet fortsätter tills en vinnare har utsetts. Drick roulette är ett perfekt spel för en festlig kväll med vänner och garanterar en hel del skratt och roliga stunder. Sist men inte minst har vi Spin the wheel, ett annat klassiskt drickspel. Spelet går ut på att spelarna snurrar ett hjul med olika segment och måste göra vad som står på segmentet som hjulet stannar på. Det kan vara allt från att ta en klunk till att göra en utmaning eller att svara på en fråga. Spin the wheel är en perfekt isbrytare för en fest och garanterar en kväll fylld med skratt och roliga stunder.

Annorlunda drickspel – Nya utmaningar för en rolig kväll!

Hos oss på hemsidan strävar vi alltid efter att erbjuda något nytt och annorlunda, speciellt när det kommer till roliga drickspel. Vi har några spel som verkligen utmanar och kräver fokus. Ett exempel är Buzz Wire drickspel där du måste ha en stadig hand för att navigera en metaltråd runt en figur utan att röra vid den och därmed dricka. Hammer shot drickspel går ut på att träffa en ringklocka med en boll som bestämmer vad som ska drickas beroende på var bollen landar. Det populära Drunken Tower drickspel kräver byggande av ett torn och spelare följer sedan instruktioner på klossarna för att bestämma vad som ska göras under spelets gång.Vi har ett stort utbud av unika drickspel som ger timmar av underhållning och fantastiska stunder för dig och dina vänner. Prova på dessa annorlunda spel för en rolig kväll som ni sent kommer att glömma!

Drick med måtta - Alkometern som hjälper dig att ta hand om varandra!

När du är ute och festar och har roligt är det viktigt att ta hand om varandra och se till att ingen gör dumma beslut som kan få allvarliga konsekvenser.
Ett av de farligaste besluten som man kan fatta är att köra bil efter att ha druckit alkohol. För att undvika att riskera både ditt eget och andras liv kan du ta hjälp av en alkometer. På vår sida kan du enkelt och bekvämt köpa en alkometer som hjälper dig att hålla koll på din promillehalt. Det är också en rolig och användbar gadget att ta med sig till fester då ni kan kontrollera varandras promillehalt och därmed hjälpa varandra att undvika att sätta sig bakom ratten påverkad.
Så se till att dricka med måtta och ta ansvar för både dig själv och dina vänner. Med hjälp av en alkometer kan ni ha en rolig och trygg fest tillsammans!

arrow_upward