Dräkter och utklädning till festen

Här hittar du ett stort utbud av de bästa dräkterna för både vuxna och barn. Hitta din nya favoritdräkt eller skäm bort ditt barn med en rolig halloweendräkt. Det är ett nöje att klä sig ut och här på dingadget finns det gott om dräkter att välja mellan!

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Panda mössa med LED & viftande öron Panda mössa med LED & viftande öron
Minion mössa med LED & viftande öron Minion mössa med LED & viftande öron
Halloween mössa med LED & viftande öron Halloween mössa med LED & viftande öron
Pumpa lykta med LED Pumpa lykta med LED

Pumpa lykta med LED

Pris 79,00 kr
Hårkritor Hårkritor

Hårkritor

Pris 119,00 kr
Uppblåsbar sumodräkt - till vuxna Uppblåsbar sumodräkt - till vuxna
Squid Game dräkter Squid Game dräkter

Squid Game dräkter

Pris 589,00 kr
Squid Game Mask Squid Game Mask

Squid Game Mask

Pris 199,00 kr
Kanin mössa med LED & viftande öron Kanin mössa med LED & viftande öron
  • -110,00 kr

Kanin mössa med LED & viftande öron

Pris 179,00 kr Baspris 289,00 kr -110,00 kr
Komplett tomtedräkt Komplett tomtedräkt

Komplett tomtedräkt

Pris 439,00 kr

Om du letar efter utklädningsdräkter eller -kläder för hela familjen har du verkligen hittat rätt. Här hittar du dräkter för både stora och små, flickor och pojkar och män och kvinnor. Vi har lagt särskilt fokus på dräkter av bästa kvalitet till rimliga priser.

Festliga dräkter för vuxna

När du är vuxen är det inte ofta du får klä ut dig, så när du äntligen får lov är det bara att gå all in! Därför har handplockat de bästa dräkterna för vuxna. En rolig utklädningsfest är alltid den mest minnesvärda, så det är viktigt att hitta den perfekta utklädnaden.


Om du ska på Halloween-fest behöver du en utklädnad. Utforska vår fantastiska dräktkategori och hitta en snygg Halloween-dräkt till ett lågt pris.
På din Gadget.se älskar vi julen. Jul är den tid på året där vi verkligen vill ha det mysigt. Därför kan du hitta många fina tomtedräkter så att du har möjlighet att göra julafton ännu mer speciell.
Som du kan se kan du hitta många dräkter för olika ändamål på denna sida. Vi hoppas att du gillar utbudet och hittar en dräkt som du gillar.

Billiga dräkter för barn

Barn älskar att klä sig och ha kul under festliga tillfällen. Därför har vi ett fantastiskt utbud av Halloween-dräkter och utklädningskläder för barn.
Om du letar efter dräkter för barn eller spädbarn, har du kommit till rätt ställe.
I synnerhet kommer du att kunna hitta många billiga kvalitetsdräkter som är perfekta för utklädnings- eller Halloween-fester. Vi har spöklika dräkter, skojdräkter och dräkter som gör att ditt barn kan klä sig som sin idol.

Barn älskar dessutom att ha dräkter på sig när de leker. Det är verkligen något som kan stimulera fantasin och ofta används de gamla Halloween-dräkterna och utklädningskläderna som lekdräkter. Om ditt barn är väldigt förtjust i att leka med dräkter kanske det är dags att uppdatera garderoben. Dräkterna på den här sidan är av mycket bra kvalitet och är lätta att röra sig i. Det borde dräkter för barn vara eftersom att de rör sig mycket och dräkterna bör därför inte vara för snäva eller sitta för tight så att de blir obekväma.

Superhjältedräkter

En superhjältedräkt är en stor succé. Superhjältedräkter är ett säkert kort, för både barn och vuxna, när det ska väljas utklädningskläder till en fest.
Vi har t.ex. superhjältedräkter för små barn. Supermandräkt, Spidermandräkt samt Batmandräkt.
Så tveka inte att beställa - här har vi snabb leverans på alla dräkter!

arrow_upward