Kategori: Dopgåvor

Dåbsgaver og barselsgaver

Når der kommer en lille ny til verdenen er det, det tætteste vi kan komme på et mirakel. Det lille uskyldige væsen som vi har set frem til at møde er her endelig! Det næste store skridt i en baby’s liv er den dag navnet endelig skal offentliggøres og dåben finder sted. Det skal fejres – og her på siden finder du de bedste gaver til lige netop disse stunder.

Så skal du finde en god barselsgave eller en god dåbsgave, kan du finde inspiration i udvalget nedenfor.

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

Guldros 24 karat Guldros 24 karat
 • -140,00 kr

Guldros 24 karat

Pris 279,00 kr Baspris 419,00 kr -140,00 kr
Nallebjörn med LED-lampor - 50 cm Nallebjörn med LED-lampor - 50 cm
Regnbågslampa Regnbågslampa

Regnbågslampa

Pris 239,00 kr
Måne Lampe - 18cm Måne Lampe - 18cm
 • -90,00 kr

Måne Lampe - 18cm

Pris 329,00 kr Baspris 419,00 kr -90,00 kr
Gosedjur med ljus  pingvin Gosedjur med ljus  pingvin

Gosedjur med ljus pingvin

Pris 209,00 kr
Dinosaurie LED-nattlampa med färgändring Dinosaurie LED-nattlampa med färgändring
Gosedjur med ljus  hund Gosedjur med ljus  hund

Gosedjur med ljus hund

Pris 209,00 kr
Nallebukett Rosa Nallebukett Rosa

Nallebukett Rosa

Pris 349,00 kr
Elefantkudde för barn Elefantkudde för barn

Elefantkudde för barn

Pris 419,00 kr
Regnbågslampa till barn Regnbågslampa till barn

Regnbågslampa till barn

Pris 139,00 kr
Emoji-kudde med hjärtögon Emoji-kudde med hjärtögon

Emoji-kudde med hjärtögon

Pris 129,00 kr

Trevliga föräldragåvor

När du för första gången ska träffa den nyfödda, lilla krabaten är det kutym att ta med en liten present till det lilla pyret och dess nyblivna föräldrar. Frågan är bara vad man egentligen ska ta med sig?

De allra flesta väljer att ta med sig en present som riktar sig direkt till barnet. Så fråga dig själv vad föräldrarna kanske behöver till sin bebis och vad kan föräldrarna behöva nu när de fått en ny liten familjemedlem.

Många väljer att ge några fina kläder eller en gosig nallebjörn, vilket också är en otroligt härlig present att få. Om du vill tänka lite utanför boxen och hitta något speciellt så kan vi vara till stor hjälp.

Tänk på den nyblivna mamman

Du kan faktiskt tänka lite nytänkande genom att välja något som riktar sig direkt till den nyblivna mamman. Det kan vara något som t.ex. gör amningen lättare, eller en kudde eller filt som ger henne en bättre sittställning så att hon inte får ont i ryggen.

Hos DinGadget kan vi definitivt erbjuda dig något av det ovanstående. Med en smart kudde med armstöd kan den nyblivna mamman sitta bekvämt i soffan eller i sängen i en bra position. Kudden ger ett bra tillfälle att amma medan mamman kan vila sina armar. Kudden är helt enkelt oumbärlig och en enorm succé.

När barnet blir så stort att det kan sitta själv är denna kudde med armstöd också helt fantastisk. Armstöden på kudden förhindrar nämligen barnet från att välta åt sidorna. Det är en extremt härlig myskudde som är perfekt för både stora och små.

Som något helt nytt kan vi även rekommendera dig en Nalle-bukett. Det är en rolig och unik present som kan ges till de nyblivna föräldrarna. De små nallebjörnarna i buketten är så söta och det är definitivt ett bra alternativ istället för en blombukett.

Fina dopgåvor som skapar glädje

Det är inget nytt att man tar med sig en doppresent. Det kan bara vara väldigt svårt att komma på vad man kan ge bort. När det är många gäster på dopet kan det vara svårt att veta om man har köpt samma sak som någon av de andra gästerna.

Som tur är så skriver de flesta föräldrar en önskelista när det är dags för dopet, vilket kan vara till stor hjälp men om du fortfarande vill ge barnet en speciell och unik gåva kan det vara ganska svårt. Om du behöver inspiration till en doppresent kan du hitta det på denna sida.

Med en nallebjörn med ljus kan det inte gå helt snett. De mjuka nallebjörnarna projicerar stjärnor upp på väggen och ger barnet en fin upplevelse. Särskilt små barn älskar färger och ljus och kan bli helt uppslukade av denna nalle.

Nallebjörnar med ljus är en present som barnet kan använda i flera år. Nallebjörnen är mysig att sova med och ljuset från nallebjörnen har en lugnande effekt på barnet när det är mörkt.

En fantastisk doppresent - nattlampor för små barn

I allmänhet är nattlampor en fantastisk idé. Återigen är färger och lampor underhållande för små barn men ju äldre barnet blir desto mer njuter de av sina lampor.

Med en fin månlampa får barnet det bästa nattljuset. Ljuset från månskenet är väldigt behagligt och fint.

Du kommer dessutom att kunna hitta nattlampor i olika versioner som ser ut som leksaker. Till exempel. en dinosaurie-lampa med LED eller en rolig panda-lampa som lyser i flera färger.

Oavsett vilken typ av gåva du letar efter är det definitivt värt att ta en titt i denna kategori. Vi hoppas att du hittar mycket inspiration.

arrow_upward