Sveriges bästa utbud av donut-sängar för husdjur

Vi ÄLSKAR våra husdjur och vi tillbringar otroligt mycket tid och pengar för att se till att våra fyrbenta vänner har allt de behöver för att få ett bra liv. Det är därför vi här på Dingadget.se har hittat de bästa sängarna till både hundar och katter som går att hitta så att du kan vara säker på att få det allra bästa till dina husdjur.


Husdjur älskar att mysa och ta en tupplur på platser där det är mjukt, varmt och tryggt. Därför uppfyller en korg precis dessa krav.
Hos din Gadgets hittar du billiga donutsängar av kvalitet till husdjur i alla storlekar.

Det finns 1 produkt.

Visar 1-1 av 1 objekt

Aktiva filter

Hundsäng med plysch - Donut Hundsäng med plysch - Donut
  • -510,00 kr

Hundsäng med plysch - Donut

Pris 89,00 kr Baspris 599,00 kr -510,00 kr

Donut-hundsängar i bästa kvalitet

De flesta hundar älskar att vara aktiva och leka med bollar och springa i trädgården i det härliga vädret. Därför behövs en ordentlig sömn för att kunna ladda batterierna för att orka busa ännu mer. Donut-hundsängar är en bra uppfinning för alla hundar, oavsett storlek eller hundras. Donutsängen finns i storlekar från 40 cm till 120 cm. Tveka därför inte att med att leta efter en hundsäng som passar just din hund.

Fantastiskt mjuka kattsängar som din katt kommer att älska

Katter älskar grottor och mörka platser. De flesta katter älskar att krypa ned bland filtar och gosa. Katter är världsmästare i powernaps och kan sova upp till 17 timmar om dagen. Därför är det viktigt att ha en bra säng eftersom de spenderar många timmar på att sova. Dessa donut-kattsängar finns i flera färger så att du kan hitta den säng som passar bäst för just din katt. Den mjuka plyschen på donutsängarna är mycket tilltalande för katter och det tar inte lång tid för dem att lägga sig bekvämt och gosa i den sköna sängen.

Donutsängar hjälper mot hundars och katters ångest

Det finns fler katter och hundar med ångest än vad du tror. Det har visat sig att en donutsäng har en ångestdämpande effekt på både hundar och katter. Det är svårt att veta om det beror på den mysiga och fluffiga plyschen eller om det är det faktum att korgen är så pass hög att din hund eller katt kan gömma sig i den. Hur som helst så har korgen en ångestdämpande effekt på nervösa hundar och skrämda katter.
Om din katt tenderar att vara nervös skadar det inte att prova en av dessa mysiga donutsängar. Om korgen inte skulle hjälpa din katt så har den åtminstone fått en mjuk och skön sovplats.


Mjuka sängar som värnar om ditt husdjurs rygg, leder och muskler

Donutsängarna formar sig efter ditt husdjurs kropp och vikt så att de får den bästa möjliga komforten. Även hundar och katter kan få ont i kroppen om de inte ligger bekvämt. Stoppningen i donutsängarna är otroligt bekväm och fyllig så att ditt husdjur får så bra stöd som möjligt när de vilar huvudet och resten av kroppen i den mjuka sängen. Om hundkorgen blir lite platt med tiden kan du enkelt skaka den för att fördela stoppningen så att sängen blir bekväm och trevlig att sova i igen.


Donutsängar för ditt husdjur till ett rimligt pris

Vi har samlat olika sängar till dina husdjur i olika färger, former och till de allra bästa priserna. När du beställer en korg från oss kan du vara säker på att du får en husdjurssäng i bästa kvalitet.

arrow_upward