🎅 BestĂ€ll din julklapp idag!;🎅 Vi byter helt fram till 31/1-2022

Hos Dingadget erbjuder vi 28 dagars full returrÀtt pÄ alla köp.

Om du ska skicka nÄgot i retur, Àr det viktigt att du Àr uppmÀrksam pÄ följande.  

Varan SKALL skickas tillbaka i samma skick som du mottog den. Det vill sÀga att den ska vara fint inpackad och i dess orginala förpackning. Har du haft en vara som var samlad, ska den skiljas Ät och packas fint ihop. Vi kan INTE refundera pengar, om varan eller den orginala förpackningen Àr skadad. 

Vi rekommenderar att du skickar din retur vara som ett paket. PÄ det viset Àr det bÄde spÄrning och försÀkring pÄ ditt paket. Om du dÀremot vÀljer att anvÀnda dig av att skicka varan i retur med frimÀrke, vill detta vara pÄ ditt egna ansvar om paketet blir vÀck.

Billig returseddel

Hos DinGadget erbjuder vi en billig returseddel, dĂ€r spĂ„rning och försĂ€kring Ă€r inrĂ€knat med i priset. Önskar du att skicka ditt paket i retur ska du kontakta vĂ„r kundservice pĂ„ info@dingadget.se. Returfrakten kostar endast 89:- och vill bli skickad till samma mail som du har angivit.

Du kan ocksÄ returnera med egen frakt. Varan skickas till:

Dingadget.se
Kirkegade 3
9460 Brovst

Önskar du att byta din vara till nĂ„got annat?

Om du önskar att byta din vara till nÄgot annat, skickar du bara din första order tillbaka til oss, som vi dÀrefter Äterbetalar pengarna för köpet inom 7 vardagar. Under tiden bestÀller du bara din nya produkt och kan fÄ den levererad till tiden. PÄ det viset undgÄr vi missförstÄnd vid byte, samtidigt som du fÄr din nya produkt mycket snabbare. 

--> VIGTIGT <--
För att behandla ditt returÀrende sÄ snabbt som möjligt, Àr det viktigt att du anger ditt ordernummer eller namn pÄ den bestÀllda varan.  

Har du ytterligare frÄgor Àr du vÀlkommen till att kontakta vÄran kundservice pÄ kontakt@dingadget.se

arrow_upward