Retur & Byte

Hos Dingadget erbjuder vi 28 dagars full returrätt på alla köp.

Om du ska skicka något i retur, är det viktigt att du är uppmärksam på följande.  

Varan SKALL skickas tillbaka i samma skick som du mottog den. Det vill säga att den ska vara fint inpackad och i dess orginala förpackning. Har du haft en vara som var samlad, ska den skiljas åt och packas fint ihop. Vi kan INTE refundera pengar, om varan eller den orginala förpackningen är skadad. 

Vi rekommenderar att du skickar din retur vara som ett paket. På det viset är det både spårning och försäkring på ditt paket. Om du däremot väljer att använda dig av att skicka varan i retur med frimärke, vill detta vara på ditt egna ansvar om paketet blir väck.Defekt vara eller reklamation? 

Skulle det ske att du har mottagit en produkt som är defekt, så ska du kontakta oss med det samma.
Det är viktigt att du grundigt beskriver vad problemet är, och att du bifogar antigen foto eller video som kan dokumentera problemet från start till slut.
På det viset kan vi snabbare rätta upp på felet.


Billig returseddel

Hos DinGadget erbjuder vi en billig returseddel, där spårning och försäkring är inräknat med i priset. Önskar du att skicka ditt paket i retur ska du kontakta vår kundservice på [email protected] Returfrakten kostar endast 89:- och vill bli skickad till samma mail som du har angivit.

Du kan också returnera med egen frakt. Varan skickas till:

Dingadget.se
Kirkegade 3
9460 BrovstPaket som inte näktas eller inte blir avhämtade hos postbudet

Väljer du att inte hämta ut paketet eller inte får det hämtat ut till tiden, så vill det automatiskt tillkomma en retur avgift på 89 kr. Beloppet blir avdraget när paketet kommer i retur till oss, från det betalta belopp kunden redan har gjort. Men här är det kundens ansvar att informera oss i tillfälle paketet kommer i retur. 

Du kan också att välja att skicka paketet med egen frakt. Väljer man detta så skall man komma ihåg att det är ens egna ansvar att paketet kommer fram.

Paketet skickas till:

DinGadget.se
Kirkegade 3
9460 Brovst, Danmark


Byte av vara?

Om du önskar att byta din vara till något annat, skickar du bara din första order tillbaka til oss, som vi därefter återbetalar pengarna för köpet inom 7 vardagar. Under tiden beställer du bara din nya produkt och kan få den levererad till tiden. På det viset undgår vi missförstånd vid byte, samtidigt som du får din nya produkt mycket snabbare. 

--> VIGTIGT <--
För att behandla ditt returärende så snabbt som möjligt, är det viktigt att du anger ditt ordernummer eller namn på den beställda varan.  

Har du ytterligare frågor är du välkommen till att kontakta våran kundservice på [email protected]

arrow_upward