Retur

Hos Dingadget erbjuder vi 28 dagars full returrätt på alla köp.

Om du ska skicka något i retur, är det viktigt att du är uppmärksam på följande.  

Om du väljer att returnera en vara, är det viktigt att du noterar följande. Varan måste skickas tillbaka i samma skick som du mottog den, inklusive originalförpackningen och eventuella tillbehör. Om varan eller dess förpackning är skadad kan vi tyvärr inte återbetala dina pengar.
För att säkerställa att din retur hantering går smidigt och effektivt, rekommenderar vi att du skickar varan som ett paket med spårning. Väljer du att skicka varan med frimärken, sker det på kundens egna risk om paketet blir förlorat. Defekt vara eller reklamation? 

Skulle det ske att du har mottagit en produkt som är defekt, så ska du omedelbart kontakta oss. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt är det viktigt att du noggrant beskriver problemet och bifogar eventuella bilder eller videor som dokumenterar problemet från början till slut. På så sätt kan vi snabbt och effektivt hantera ditt ärende och åtgärda felet. 

Billig returseddel

DinGadget erbjuder en billig retursedel för endast 89 kr, vilket inkluderar spårning och försäkring. Om du önskar att få en returetikett från oss, vänligen kontakta vår kundservice på info@dingadget.se.

Alternativt kan du välja att returnera varan på egen bekostnad genom att skicka den till följande adress:

Dingadget.se
Kirkegade 3
9460 Brovst
Danmark

Paket som näktas eller inte blir avhämtade hos postbudet

Om du inte hämtar ut ditt paket eller om det inte hämtas ut i tid av postbudet, tillkommer en automatisk returavgift på 89 kr. Denna avgift dras av från det betalda beloppet som kunden redan har gjort när paketet kommer tillbaka till oss. Det är dock kundens ansvar att informera oss om paketet kommer tillbaka till oss.

Du kan också välja att skicka paketet med egen frakt. Om du väljer detta alternativ är det ditt eget ansvar att paketet kommer fram till oss. Paketet ska skickas till följande adress:

DinGadget.se
Kirkegade 3
9460 Brovst, DanmarkByte av vara?

Om du vill byta din vara till något annat, kan du skicka tillbaka din första order till oss. Vi kommer då att återbetala pengarna för köpet inom 7 vardagar. Under tiden kan du placera en ny order för den nya produkten och få den levererad i tid. Detta minimerar eventuella missförstånd vid bytet samtidigt som du snabbt får din nya produkt.

Viktigt att notera är att för att vi ska kunna behandla ditt returärende så snabbt som möjligt, är det viktigt att du anger ditt ordernummer eller namnet på den beställda varan.

arrow_upward