🎅 BestĂ€ll din julklapp idag!;🎅 Vi byter helt fram till 31/1-2022

Dingadget.se Àr en dansk webshop, som blev etableret i februari 2017. PÄ trots att vi Àr en dansk firma sÄ levererar vi upp till Sverige och har en svensk kundservice, som alltid stÄr klar till att hjÀlpa. Hos DinGadget har vi fokus om att sÀlja roliga och spÀnnande gadgets till vÄra kunder, till nÄgra av landets bÀsta priser. För att kunna leva upp till detta Àr vi nöd till att konstant utveckla oss i form av bÀttre sortimang, anvÀndar vÀnlighet, kvalité och service. Vi vÀljer vÄra gadgets efter funktionalitet, design och markandens största trends. Hos DinGadget strÀvar vi alltid efter att ha nöjda kunder och arbetar hela tiden pÄ att bli Ànnu bÀttre. 

VEM ÄR VI?

DinGadget Àgs av Mica Nord ApS (CVR: 32788475), vilket Àr en dansk registrerad firma. Det betyder bl.a. att alla köp som görs genom vÄr webshop omfattas av den danska köplagen, vilket garanterar de bÀsta konsument villkoren för alla vÄra kunder. VÄra medarbetare har en stor passion för gadgets och vill alltid stÄ till rÄdighet till att hjÀlpa, ta emot förslag och svara pÄ frÄgor. Du finner kontaktinformation till vÄran kundeservice hÀr

HUR KOMMER DU I KONTAKT MED OSS?

Har du frÄgor om produkter, ordrar, reklamationer m.m Àr du varmt vÀlkommen till att höra av dig till vÄr kundservice eller skicka ett mail till kontakt@dingadget.se.

Adress: 

DinGadget

Kirkegade 1A

9460 Brovst. 

Danmark

DinGadget.se Àgs och drivs av företaget Mica Nord ApS (CVR: 32788475).

VAD SÄGER KUNDERNA?  

VÄra kunder Àr  mycket glada över att handla hos oss, och vi strÀvar alltid efter att bli bÀttre. 

VI STÖDJER MILJÖ!

Hos DinGadget stöttar vi upp om miljö, genom att selektivt vÀlja inpackningsmaterial och genom att fokusera pÄ en klar och effektiv strategi om ökad Ätervinning.

arrow_upward