Vem är vi?

Dingadget.se är en dansk webshop, som blev etableret i februari 2017. På trots att vi är en dansk firma så levererar vi upp till Sverige och har en svensk avdelning, som alltid står klar till att hjälpa. Hos DinGadget har vi fokus om att sälja roliga och spännande gadgets till våra kunder, till några av landets bästa priser. För att kunna leva upp till detta är vi nöd till att konstant utveckla oss i form av bättre sortimang, användar vänlighet, kvalité och service. Vi väljer våra gadgets efter funktionalitet, design och markandens största trends. Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och arbetar hela tiden på att bli ännu bättre. 

DinGadget ägs av Mica Nord ApS (CVR: 32788475), vilket är en dansk registrerad firma. Det betyder bl.a. att alla köp som görs genom vår webshop omfattas av den danska köplagen, vilket garanterar de bästa konsument villkoren för alla våra kunder. Våra medarbetare har en stor passion för gadgets och vill alltid stå till rådighet till att hjälpa, ta emot förslag och svara på frågor. Du finner kontaktinformation till våran kundeservice här


Hur kommer du i kontakt med oss?

Har du frågor om produkter, beställningar, reklamationer m.m är du varmt välkommen till att höra av dig till vår kundservice eller skicka ett mail till info@dingadget.se. Vid reklamation tager vi endast emot bilder eller video som beskriver det eventuella felet hos varan. På det viset kan vi också få behandlat ditt ärende mycket snabbare. 


DinGadget.se erbjuder följande betalningsmetoder:

 VISA, VISA Electron
 Mastercard
 Klarna - Dela upp. https://www.klarna.com/se/villkor/ 
 Klarna - Få först. Betala sen. (29 SEK) https://www.klarna.com/se/villkor/ 

 visa.jpgMastercard-Logo-700x394.pngmastercard-maestro-logo-vector.png

Pengarna dras först från ditt konto när det skickas från vårt lager.
Alla priser är i Svenska kronor (SEK) och alltid inkl. Moms men exklusive. porto. Förbehåll tas också vid prisfel samt slutsålda och utgående varor.


Leveransmetod: 

När du beställer hos oss blir ditt paket skickat med GLS som övertages av DB Schenker i Sverige. Normal leveranstid är från ca 1-3 vardagar, när man beställer på en vardag innan kl 15.00. Detta gäller inte helger eller heliga dagar, eftersom paketet vill först bli skickat den näst kommande vardag. Vi reserverar oss självklart för eventuella förseningar som kan ske via, upp till julens högtid men också i oväntade väder situationer, vilket kan förlänga leveransen, än dess normala levereringsperiod.

Vi erbjuder gratis frakt när man beställer över 1499 SEK. 

Övrig fraktkostnad:
Köp från 0 - 199 SEK, Frakt 99 kr
Köp från 200 - 1499 kr, Frakt 69 kr

Önskar du veta mer om vad som gäller vid inte uthämtade paket så kan du läsa mer om det här under vår köpvillkor.

GLS
Vad säger kunderna?  

Våra kunder är  mycket glada över att handla hos oss, och vi strävar alltid efter att bli bättre. 


Vi stöttar miljön!

Hos DinGadget stöttar vi upp om miljö, dvs att vi återanvänder inpackningsmaterial genom att fokusera på en klar och effektiv strategi om ökad återvinning. 

arrow_upward