🎅 Beställ din julklapp idag!;🎅 Vi byter helt fram till 31/1-2022
Allmän information 

Juridisk Firmanamn

Mica Nord ApS

Organisationsform

Aktiebolag

CVRnr

32788475

Full adress

Kirkegade 1A,

9460 Brovst.

E-post

Kontakt@dingadget.se

Etableringsår

Mica Nord ApS etablerat år: 2010. Dingadget.se lancerat: 2020

 

Priser

Hos dingadget.se förbehåller vi oss rätten vid eventuella fel i våra angivna priser, men också att ändra priser utan föregående samtycke. Vi reserverar oss för eventuella slutsålda varor. Förbehållet tas också vid fel i kupong koder. 

 

Betalning

Dingadet.se mottager betalning med VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen dras först från ditt konto när det skickas från vårt lager.

Alla priser är i Svenska kronor (SEK) och alltid inkl. Moms men exklusive. porto.  

Förbehåll tas också vid prisfel samt slutsålda och utgående varor. 

Leverering

Samtliga beställningar som läggs på en vardag innan kl. 16.00, blir skickade samma dag.

Dingadet.se levererar med PostNord, Frakten kostar 29 kr utan omdelning och 49 kr med omdelning. Vid köp på över 499 kr erbjuder vi gratis frakt. Detta gäller endast till en paket shop, önskar man att få en hem leverans vill det tillkomma en extra avgift på 49 kr. 

Reklamationsrätt

Skulle det uppstå ett fel vid en av de produkter du mottager så hjälper vi dig självklart med det. Du har alltid 2 års reklamationsrätt vid fel i material och/ eller fabriks tillverkning. För att kunna hantera ditt ärende så smidigt som möjligt uppskattar vi om du skickar med bilder på den defekta varan.

Du kan få din vara reparerad, bytt, få pengarna i retur eller få priset nedsatt, afhänger av den konkreta situation.

Reklamationen gäller inte vid skador eller fel som hanteras av själva produkten. 

Du skall reklamera i "rimlig tid" så fort du har upptäckt problemet.

Dingadet.se vill däcka returneringsomkostningar i en rimlig omfattning.  

Vid returnering, reklamationer och ångerköp skickas till: 

Mica Nord ApS

Kirkegade 1A

9460 Brovst

Sändningar tas inte emot per. post efterskott

Refusion

Vid återbetalning återbetalas dina pengar till det betalkort/ faktura som användes vid köpet.

Ångerrätt

Vi ger 28 dagars full returrätt på varor som köps via vår webbshop.

Perioden räknas från den dag;

-        När du tar emot beställningen. 

-        Får den sista varan i fysisk bestittning, vid beställda varor i en beställning, men levereras individuellt eller i flera kvantiteter.  

-        Får den sista beställning, gäller vid leverans om varor bestående av flera delar. 

-        Den första varan i fysisk besittning när det gäller regelbunden leverans av varor under en viss period.  

Returkostnaden står kunden för. 

Du skall inom 99 dagar från att du har mottagit din beställning, meddela att du vill ångra ditt köp. 

Meddelandet skall ges per. mejl till Kontakt@Dingadet.se. I meddelandet skal du göra klart för oss, att du vill utnyttja din ångerrätt. 

Observera att du inte kan ångra ditt köp, genom att vägra att ta emot varan utan att du ger ett tydligt meddelande. 

När ångerrätt inte gäller

Följande varor ingår inte i ångerrätten:

-        Förslutna varor som av hälskoskydd eller hygienska skäl inte är lämpliga för retur, där förseglingen bryts efter leverans. 

-        Varor där plomberingen är bruten.

Retur

Du skall skicka din order i retur utan onödiga dröjsmål och senast 99 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Returen bärs av kunden, där kunden har själv ansavar för att varan är skickad i korrekt förpackning. 

Du skall bifoga en kopia av orderbekräftelsen. För att få en snabbare expedition, rekommenderar vi att du också fyller i och bifogar våran ångerrätsformulär. 

Observera! Att du har ansvar för varan från varans leverans tidspunkt och intill vi har mottagit din retur.

 Vi accepterar inte paket som skickas med postefterskott. Observera att paketet skall skickas i retur till våran adress och INTE till en paketbox.

Varans skick vid retur

Du ansvarar endast vid försämring av varans värde, vilket beror på annan hantering än vad det är nödvändigt för att fastslå varans art, egenskap och hur det fungerar. Du kan med andra ord prova varan, precis som i en fysisk butik. 

Om objektet har testats utöver det som beskrivs ovan, anses det vara använt. Vilket innebär att du vid annullering av köpet endast får tillbaka en del eller inte av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde vid mottagendet av returen.  

För att vara berättigad till att få tillbaka hela köpesumman skall du därför testa varan utan faktiskt att använda den. 

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp du har betalat in till oss. 

I tillfälle av en nedskrivning, som du ansvarar för, kommer detta köpsbelopp att dras av.  

När du använder dig av ångerrätten återbetalas alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (exklusive extra kostnader på grund av ditt val av annan leveransform än den billigaste standardleveransen som vi erbjuder), utan onödigt dröjsmål och inom 99 dagar från det datum, där vi har underrättats om ditt beslut att använda ångerrätten. 

Återbetalningen görs med samma betalningsmedel som du använde vid din ursprungliga transaktion.

Vi har rätt att hålla tillbaka på återbetalningen intill vi har mottagit din retur vara, med mindre du kan framlägga en dokumentation (t.ex. kvitto på leverans från postnord) att du har returnerat den. 

 

1. Vilka upplysningar sparas?

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss behöver vi följande information: 

Namn

Adress

Telefonnummer

E-post

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte för att kunna leverera varan till dig. Du godkänner, genom att skicka ovanstående information, att vi kan kontakta dig via mail eller sms med information om din beställning. 

När personuppgifter samlas in via vår webbplats säkerställer vi att det alltid görs genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du får information om exakt vilken informaiton som samlas in och varför.  

Alla uppgifter behandlas i enlighed med person-uppgiftslagen. 

2.      Personuppgifter

Personupplysningarna registreras hos DinGadget (Mica Nord Aps) och lagras i 5 år, gäller från utgången av budgetår som ärendet har genomförts i, varefter informationen raderas. 

Informationen lagras säkert och konfidentiellt på en data med begränsad åtkomst i kontrollerande faciliteter. Säkerhetskontrollen revideras kontinuerligt för att man alltid ska kunna hantera användarinformation korrekt och i enlighet med dina rättigheter som användare. Man kan aldrig helt 100% garantera för dataoverförimgar via internet. Det kan finnas en risiko för att andra omotiverat tvingar åtkomst till information när data lagras elektroniskt - vara efter du själv lämnar dina person upplysningar på eget ansvar.

Den snabba internet utvecklingen innebär att förändringar i vår hantering av personuppgifter kan bli nödvändiga, och därför vi förbehåller oss rätten att uppdatera/ ändra dessa riktlinjer för hantering av personuppgifter. Om detta blir aktuellt rättas datumet för "senast uppdaterad" längst ner på sidan. Vid omfattande förändringar ges ett synligt meddelande på webbplatsen.  

Vi sparar och överför inte på krypterad kundinformation. 

3.      Vem har tillgång?

Direktören och Mica Nord ApS har tillgång till de upplysningar, som registreras om dig.

Den data ansvarliga på dingadget.se är (Max Johansen, Direktör).

 

4.      Tredjepart

Information som lämnas till Dingadgdet.se vidarebefordas inte eller säljes på på något sätt till tredje part, såvida detta sker i förbindelse med en omstruktuering av helt eller delvis salg av firman. Eventuella avslöjande i en sådan situation kommer att ske i enlighed med den gällande person datalagen som gäller i området vid varje given tidspunkt. 

Vi registrerar ingen personlig känslig information. 

 

5.      Trustpilot

Var uppmärksam på följande: 

Om webbplatsen avnänder en granskningssida anses detta som överföring av information till trejde part. Detta SKALL anges här, med en indikation på VEM informationen avslöjas till. 

 

6.      Invändning & insikt

Som registrerad hos Mica Nord ApS har du alltid rätt till att göra en invändning mot registreringarna. Du har också rätt att få insikt i vilken information som registreras om dig.

Om uppgifterna är felaktiga eller vilseledande har du rätt till att kräva att de rättas, raderas eller blockeras. Dessa rättigheter har du rätt till enligt personuppgiftslagen. Förfrågningar i samband med detta måste riktas till Mica Nord ApS via e-post kontakt@dingadget.se

7.      Klaga

Om du vill klaga på ditt köp, ska du hänvända dig kontakt@dingadget.se

Du har möjlighet att klaga på behandlingen av data och information angående dig. Klagan lämnas vidare till det danska dataskyddsmyndigheten, enligt Persondatalagens §58, stk.1.

8.      Tvister

Alla tvister mellan företaget och kunden avgörs enligt dansk lag. 

 

9.      ODR

Pr. 15. februari 2016 kommer europeiska företag och konsumenter att ha en ny digital plattform ODR. ODR vill göra konsumenternas klagomål, varor och tjänster lättare hanterbart.

ODR står för Online Dispute Resolution (online-klagolösning).

För konsumenterna innebär detta att de kan klaga direkt till det europeiska företag där shoppingen ägde rum. 

Syftet med ODR-plattformen är att knyta ihop många överklande organ. Konsument och företag kan ha en direkt kontakt med varandra. 

Till exempel kan en dansk konsument skriva sitt klagomål på danska direkt till t.ex. ett italienskt företag som handlar om detta. Klagomålet översätts automatiskt av EU:s egna översättningsprogramvara till italienska och företaget tar därför emot klagomålet på sitt egna modersmål. 

 

EU’s OnlineDisputeResolution:

Om det är något fel på din beställning eller om den inte lever upp till dina förväntningar, vänligast kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en tillfredsställande lösning. 

Enligt lag måste vi hänvisa till följande länk -  i tillfälle du inte önskar att prata med oss först;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Cookies

En cookie är en liten datafil som placeras på din dators hårddisk för att man ska kunna känna igen den. Det är inte ett program och inte inte läsa eller skada din data information på din dator. 

Endast webbplatsen som har placerat den så kallade cookie på din hårddisk kan återigen läsa innehållet i cookien. Cookies får inte innehålla virus eller liknande som kan skada din dator. 

Du kan läsa mera om Cookies på www.cookiecentral.com

På dingadget.se används cookies endast i syfte i att optimera webbplatsens funktionalitet, så att du du som kund får en bättre upplevelse. En teknisk funktionalitet som kommer ihåg dina inställningar. 

Cookies kan tas bort/blockeras http://minecookies.org/cookiehandtering

 

 

 

 

arrow_upward