Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Posted in: "2023"

 • Bästa grillprylar
  Bästa grillprylar
  11 Views

  Grillsässong för oss svenskar är där nästan alltid, vare sig vilket väder det är. Det gäller bara att ha rätt grill och rätt utrusning så brukar resten oftast alltid att lösa sig. Om du är på jakt efter att utöka din samling av grillprylar så har du kommit rätt!

  Read more
 • Kreativa presenter
  Kreativa presenter
  20 Views

  Att finna på vad man ska ge bort i present till en som nästan har allt, kan vara lika svårt som att finna en present till en kreativ person. Som tur är så är hoppet inte helt ute, eftersom DinGadget har svaret!

  Read more
 • Tips på bra inflyttningspresenter
  Tips på bra inflyttningspresenter
  31 Views

  Ska du till att flytta eller har flyttat och inte vet helt vad du ska köpa som inflyttningspresent, så har du kommit helt rätt. Här på DinGadget.se vill du kunna hitta roliga och annorlunda inflyttningspresenter. 

  Read more
 • Sällskapsspel - till både stora och små
  Sällskapsspel - till både stora och små
  27 Views

  Upptäck nya, annorlunda och roliga sällskapsspel för både barn och vuxna. Här vill du finna allt från klassiska till gamla spel som går snabbt att lära. Vare sig du är till utmaning  eller krångliga spel så vill du kunna finna det hela här hos oss. 

  Read more
 • Sista minuten Present - 10 presenter som du fixar i sista minuten!
  Sista minuten Present - 10 presenter som du fixar i sista minuten!
  33 Views

  En sista minuten present behöver inte vara tråkiga blommor eller kexchocklad från macken. Här hos DinGadget får du nämligen de bästa experter till att råda dig vad du kan finna på.

  Read more
 • Studentpresent 2023 - Årets topplista
  Studentpresent 2023 - Årets topplista
  76 Views

  Letar du efter en unik studentpresent så har du kommit helt rätt! DinGadget vet nämligen precis vad studenter verkligen vill ha. Så satsa på något roligt och unikt istället för att prylet bara samlar dam på en examensgåva som aldrig blir använt.

  Read more
 • BÄSTA konfirmationspresent
  BÄSTA konfirmationspresent
  54 Views

  Ska du till konfirmation och inte anar vad du ska ge bort så har du kommit rätt. Vi tipsar nämligen 15 bästa prylar av det bästa till både tjej och kille!

  Read more
 • Drickspel med koppar
  Drickspel med koppar
  58 Views

  Ett roligt drickspel, kan vara biljetten till en roligare fest uppvärmare och oftast resultera till en fantastisk utekväll med vänner. Men vad ska man välja och vilka roliga drickspel finns det? Det är något som du kan läsa mer om i detta blogg inlägg.

  Read more
 • Myggarmband för barn
  Myggarmband för barn
  52 Views

  Om det är något som kan förstöra en trevlig dag i trädgården eller vid en sjö så är det mygg. Speciellt kan barn bli enormt besvärade av stick från de små irriterande djur.

  Read more
 • 10 BÄSTA presenter till dop och namngivning
  10 BÄSTA presenter till dop och namngivning
  51 Views

  Ska du till dop eller namngivningsfest och inte anar vad du ska köpa? Så kan du följa med när vi tipsar, de 10 bästa och mest uppskattande presenter.

  Read more
 • Nyblivna föräldrar? - 10 smarta prylar som vill göra livet lättare
  Nyblivna föräldrar? - 10 smarta prylar som vill göra livet lättare
  63 Views

  Följ med när vi tipsar om de 10 bästa och smarta prylar som underlättar livet som nybliven mamma/pappa. Vet du inte helt vad du ska ge i present så kan du finna svaret här! 

  Read more
 • Tips & tricks för en perfekt Alla Hjärtans Dag
  Tips & tricks för en perfekt Alla Hjärtans Dag
  70 Views

  Letar du efter inspiration till en perfekt Alla hjärtans dag, så ska du ta och med ses här! Vi har nämligen skapat den ultimativa guide i hur du skapar en mysig och romanstisk Alla hjärtans dag. 

  Read more
Showing 1 to 12 of 19 (2 Pages)
arrow_upward