Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Smarta Strömbesparande Lampor

101 Views

Inflationen har för allvar tagit fatt om Sverige och nu när vi går in i en allt mer mörkare period och uppehåller oss mer inomhus så är det viktigt att vi passar på med hur vi använder vår ström. Det är mycket normalt att vi anvander mer ström i höst/vinterperioden, eftersom det både är mörkt och kallt. 

Men just nu står vi i en situation där ström och värme kostar mycket mer än vad det har gjort tidigare. Så om du är en av många som söker alternativa lösningar till hur du kan spara på ström, så har du landat på den rätta sidan. Vi kan nämligen vara riktigt hjälpsamma med strömbesparande lampor. 

Lampor är nödvändigtvis inte det som tar allra mest på din ström räkning och speciellt inte om du har LED glödlampor i dina lampor, men många bäckar är små så att säga och det är alltid en bra idé att spara där du kan. 

Lampor som använder batterier kan helt säkert vara en förnuftig och smart beslutning, speciellt om det är många i erat husstånd. 

Vi har funnit massor av batteridrivna LED lampor som skapar den mest mysigaste och skönaste belysning i ditt hem.

Vi hoppar att utbudet här nedan, vill skapa glädje och hjälpa dig med att spara så att du inte får en obehaglig överraskning när du mottager din nästa el räkning. 1. Pac-Man LED lampa

pacman.jpg

Fantastisk lampa i en fin nostalgisk Pac-Man design. Passar perfekt till barnrummet eller in i gaming grottan.
Lampan reagerar på ljud och använder 3 X AAA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
2. LED Neonlampa, Regnbåge

regnbåge.jpg

Denna sköna neon regnbåge lampa är helt unik. Lampan kommer med ett mysigt ljus och är perfekt till barnrum eller ett ställe i ditt hem som man tycker att det tränger till en extra ljus hand. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
3. Spegel reflex hjärt lampa

spegel hjerte.jpg

Mysig 3D spegel reflex lampa i ett. Lampan har en spegel som skapar en oenlig tunnel med ett skönt rött ljus.
Använder 3 X AAA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
4. Dinosaurie LED nattlampa

dino.jpg

Skön liten dinosaure LED lampa som skapar ett mysigt ljus och en trygghet för ditt barn om natten. Lampan är tillverkat utav silikon och därmed anpassad till att man kan hålla om den. Dinosaurie lampan skiftar i 4 olika färger och använder 3 X AAA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
5
. Fantastisk Fortnite LED 3D lampa

fortnite.jpg

Om ditt barn är en mega fan av Fortnite så har du här den perfekta lampan. Fortnite lampan kommer med en illusion 3D effekt vilket gör att man får den känsla av att skilten svävar. Lampan skiftar i 7 olika färger och lyser med ett behagligt ljus. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
6. 3D LED "Game Over" lampa

game over lampa.jpg

Fantastisk game over lampa till dig som bara alskar att game. Denna unika lampa är en 3D lampa som kan skifta mellan 7 olika färger. Fjärrkontroll följer med och lampan använder sig av 3 X AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
7. Fantastisk 3D LED nattlampa för barn

månlampa med bjorn.jpg

Om du söker efter en unik och mysig nattlampa till barnrummet så har du funnit den här. Lampan kommer med en illussions liknande effekt som ska föreställa en sovande björn på månen.  Lampans belysning skapar en trygghet innan sängetid och kan också skifta mellan flera olika färger. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png
8. Skön 3D guitar lampa i en unik look

3d guitar.jpg

Ännu en skön 3D lampa med en snygg illusion design. Du bestämmer själv vilken färg du önskar att denna 3D guitar lampa ska lysa i. Använder 3 x AA batterier (kabel följer också med)

BANNER-removebg-preview_1.png
9. Super unik 3D lampa med hörlurar

headset.jpg

Med hjälp av en fin akrylplatta reflekterar ljuset en fin illusion. Motivet på plattan föreställer hörlurar i en 3D effekt och hörlurarna får en helt realistisk look när ljuset träffar motivet. Unik lampa som passar både till folk som älskar musik men också de som bara älskar att game. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png

10. Den perfekta 3D lampan till dig som älskar fotboll

fotboll .jpg

Unik fotbollslampa med en fin 3D effekt. När ljuset träffar motivet, ser bollen levande ut. Fjärrkontroll kommer med och så skiftar den i många olika färger. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png

11. Minions 3D lampa

minions.jpg


3D illusions lampor har verkligen blivit populära och denna minion lampa är en av många. Lapan är super söt och passar in på barnrummet. Den perfekta lampan till alla minion älskare.  
Lampan använder 3 x AA batterier och kan skifta i olika färger. 

BANNER-removebg-preview_1.png

12. Den sötaste "I love you" 3D lampa

i love you.jpg


Skäm bort en du håller av med denna skönna lampa. Lampan kommer i en hjärt design med texten " I love you" 
3D lampan har flera olika ljus inställningar och kan lysa med 7 olika färger. Använder 3 x AA batterier. 

BANNER-removebg-preview_1.png

13. LED ljusslinga till flaskor

flaska.jpg


Här har du den ultimativa mys belysningen. Om du sitter men en fin, tom vin flaska så kan du sätta denna fantastiska propp i flaskan. Det sitter närmligen en ljusslinga i proppen som i sin tur skapar sin helt egna lamp version.

BANNER-removebg-preview_1.png
S
om du kan se finns det gott om lampor som använder sig av batterier och som kan lysa upp i flera timmar utan att man ska skifta ut till nya batterier. Om du har funnit just din lampa så glöm inte att du även kan köpa batterier till lampan här hos oss. Vi kan nämligen erbjuda dig AA batterier och AAA batterier. 

Vi hoppas att detta blogg inlägg kan hjälpa dig igenom vintern och på ett bekvämt vis. 
Glöm inte att kika förbi våran avdelningen av lampor där du också vill kunna hitta laddningsbara lampor och mycket mer. 

Tack för att du läste med!

Posted in: Prylar
arrow_upward