Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Prylar som maxar din midsommarfest!

62 Views

Midsommar är en av de högtider som betyder mycket för oss svenskar. För många av oss är det en samlings punkt, tillsammans med vänner och familj. Vi äter sill och potatis och dricker intill vi spricker. Den välkända nubbevisan "helan går" är alltid där när det ska skålas och inte minst dansen "små grodorna".

I detta blogg inlägg, vill du kunna finna tips och tricks på prylar som vill maxa din midsommar till en roliga fest, som få vill kunna glömma. Så luta dig bakåt och bli inspirerad!

BÄSTA midsommar prylar:

1. Lys upp festen med mysigt ljus

 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

En av festens stora höjdpunkter är ju själva pynten och vad finns inget bättre än att skapa en mysig festlig atomsfär med en unik utomhus ljuslinga i form av glödlampor. Denna utomhus ljuslinga, kommer med 24 glödlampor och ger en nostalgisk stämning. Ljusslingan är så smart att den är designad till att kunna tåla både sol, vind och vatten och är därmed ägnad till att den kan användas året runt.

Ska det ljus på bordet så vad med att vara kreativ och fylla upp tomma flaskor med en mysig LED ljusslinga till flaskor? LED ljusslingan är otroligt flexibel, vilket gör den enormt lätt att få ner och ut från flaskan. 


2. Bli festens mitt punkt

 ljus halsband.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Älskar du att vara festens mittpunkt och bara älskar att stråla ännu mer så ska du definitivt ta och investera i dessa unika LED snörband eller detta lysande LED halsband. Så lys upp stämningen ännu mer när solen börjar lägga sig en sen midsommar. 


3. Njut av en läcker cocktail med läckra och coola glas

tiki krus til fest.jpg 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Ska man gå all in till en fest så varför inte invester i ett par unika och coola drickglas. Vare sig du är till nubbe, cocktails eller läsk så finner du drickbehållare i den finaste och unikaste design ever! Är man till den exotiska stämningen och älskar cocktails så ska man definitivt ta och spana in dessa suverräna Tiki mugg cocktail set. Vi garanterar dig att dessa tiki muggar vill helt klart skapa en charmande stämning, helt utöver det ordinära. 

Vill du vara festens mittpunkt, och är trött av tråkiga shotglas så ska du ta och spana in dessa coola shotglas provrör. Inte nog att de vill ta dig tillbaka till den gång du läste kemi utan också fräsha upp nya kommande kemi kunskaper. Bara kom ihåg - Drick med motta!


4. Retro är altid trendigt!

 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här har du en superhäftig ishink med trådlös bluetooth högtalare som du snabbt och enkelt ansluter till din mobil. Ishinken har inte bara en kylande effekt av din partydricka utan också ger dig en möjlighet till att njuta av en god omgång av skön musik.

Om du älskar det gamla disco ljus så har vi också en gadget till det, nämligen denna coola roterande LED discokula. Discocula vill helt klart sätta igång den goda dans stämningen. Lampan är roterande och lyser i 7 olika belysningslägen.

Är man en mer hightech person och älskar allt som är smått så kan man också investera i denna smarta mini USB discoljus. Den är super praktisk och kan kopplas i alla tekniska gadgets som har ett usb stick, t.ex, mobil, powerbank laptop med mer. USB sticket kommer med tre olika mini adapter som gör det lätt för att bli anpassad till den tekniska pryl du önskar att koppla den med. Vi garanterar dig för att du vill få en lyckad fest!


5. Ska det grillas så ska det göras med manér!

  bbq brännare.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Ska det grillas så varför inte bara göra det med stil! Ta fram ditt luxus grillverktyg och visa vem som är grillmästaren. Eller varför inte markera, närmare sagt bränna in i ditt namn i din biff med hjälp av detta unika BBQ Brännjärn, så att folk kan lära sig att de skall hålla tassarna väck från din tallrik! Smart inte sant? Ja, ska det grillas, så ska man ha det bästa av det bästa, speciellt när det är till en midsommarfest!


6. Önskar du en problem fri midsommarfest utan kryp?  - vi har lösningen här!

getingfälla.jpg 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Vi har alla varit där. Så fort det blir lite varmare så kommer de attans kryp fram. Detta kan vara otroligt frustrerande men också farligt för de som döjer med en allergi. Så varför inte skaffa en getingfälla en gång för alla eller bära en av våra smarta mygg armband med inbyggd natur olja. 

Är man fler i familjen så är det alltid smart att köpa ett ekonomisk paket av anti mygg armband och det är nämligen här våra anti myggarmband - 10 pack, kommer in i bilden. Dessa anti myggarmband kan både bäras runt om handleden, foten, barnvagnen eller bara som elastik i håret. Dessutom sägs det att den ska ha en effekt mot fästningar. Smart eller hur? 

Getingfällan fungerar också till flugor och använder inte några giftiga kemikalier. Det enda du ska göra är att hänga upp den i ett träd i närheten av där du håller till, häller lite sylt, sirup, juice, läsk, kött eller bananskal i botten av fällan, så vill naturen sköta resten. Allt i allt några smarta insektsgadgets som vill helt klart kunna ge dig en mindre frustrerande natt och mer lugnare än vad du är van till.


7. Vad finns inte bättre än en kall öl eller en fräsch whiskey?


 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Ska man njuta av en härlig midsommarfest så ska man självklart ha kalla drycker till att kyla av sig med. Därför är det alltid smart att investera in i en kylande öltapp. Den hjälper nämligen till att hålla din öl avkyld i en längre tid och så rymmer den hela 3,5 liter. Smart va? Undgå att dricka de ljumma slattarna och få en maskin som verkligen kan leverera de kalla frestelserna.

Är man mer till whiskey, så ska man nog ta och kika på denna festliga jordglob dryckesdispenser. Perfekt till festliga events och mindre sammankomster. Bägge dispenser kan användas, både till läsk, saftvatten, vittvin eller det man nu önskar att fylla sin behållare med. 


8. Roliga ölspel du bara inte får missa!

 

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Fia med knuff är ett spel som vi alla kommer ihåg och säkert har spelat ett flertal gånger. Men nu är den uppgraderad till ett mer festligare spel, nämligen Fia med knuff XXL drickspel. Du bestämmer själv vad du vill fylla behållarna med. Reglerna är enkla, den som förlorar eller blir hemskickad ska dricka varje gång någon kommer i mål.

Om du har mod på så kan du också alltid pröva detta unika beer dunk drickspel, där det gäller att bygga ett torn med hjälp av muggar och underlag. Den som tömt flest muggar på kortast tid har vunnit spelet. 


9. Det klassiska beerpong som vi alla känner

 beer pong glas.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Beerpong har med tiden kommit att trenda stort och här är en lite annorlunda variant av den, nämligen den uppblåsbara beer pong hatt med det tillbehör du behöver. Den är enkel och så är den otroligt underhållande.

Är man mer den person som tycker att det är endast den gamla klassiska beer pong spel som gäller så kan man också finna det här hos oss. Beer pong drickspel består av 24 muggar och 4 bollar. Önskar man köpa till fler beer pong bollar så kan man också göra det. Våra unika beer pong bollar kommer med underhållande emojis och passar perfekt till en rolig midsommarfest.


10. När nubbevisan "helan går" börjar närma sig

drickspel schack.jpg 
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

När sillen och potatisen nästan har lagt sig och fest stämningen börjar komma upp allt mer, ja så ska det berömda nubbevisan sjungas "helan går" ännu ett par gånger. Vad sägs om att göra det med lite stil i år, i form av drinkschack eller luffarschack? Reglerna fungerar precis på samma sätt som de traditionella brädspel, bortsett från att dessa har shotsglas. Så se hur många drag du klarar och kan hålla ut. 


11. Uppvärmningen inför små grodorna

huvud basket.jpg spikebrite.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Letar man efter några unika isbrytare och spel som definitivt vill bära ett skratt hela vägen till slutet, så ska du ta och spana in detta head hoop basketspel. Reglerna är enkla! Fäst spännbandet med korgen på huvudet, och se hur många bollar du kan slänga in i korgen ovanpå ditt huvud. Ett underhållande spel, som passar både till barn och vuxna. 

Om du är däremot till ett lite annorlunda kastspel och är bekant med klassikern spikeball, så låt oss presentera dig för SpikeBrite - Spikeball in the dark. Namnet är precis som det låter, nämligen självlysande spikeball som är ägnad till att bli spelad när solen går ner. 


12. Unika och roliga kastspel finner du här

 ol%20kastspel.jpg kastspel ring.jpg kanjam%20led.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Oavsett om man har dansat "små grodorna" eller ska till att dansa, så skadar det aldrig att göra lite extra utöver att bara dansa runt. Därför har vi listat tre ute spel som passar perfekt till en rolig midsommarfest.

Om man är till frisbee och önskar att ha något att sikta efter så som öl eller en annan dryck, så är detta roliga frisbee öl bowling spel som gäller. Kort sagt handlar det helt enkelt om att träffa motståndarens objekt med frisbee. 

Är man mer till det klassiska kastspel så kan vi rekommendera ringspelet. Spelet går ud på att det handlar om att man ska få i så många ringar på pinnen som möjligt. Perfekt underhållning för hela familjen och så är den också bara helt perfekt till en fest. 

När solen så har lagt sig börjar de mysiga lamporna att komma fram, så varför inte investera i en lite mer unikare frisbee, KanJam Illuminate frisbee med LED. Med denna kan du spela frisbee hela natten lång utan att du ska behöva bära en pannlampa. Som ni kan se så är det många prylar att vraka efter när det gäller en lyckad midsommarfest. 
Kom bara ihåg att passa på varandra! Midsommaren är nog en av de tider på året som polisen också har mycket att se till, så drick med motta och har du druckit för mycket - låt bilen stå och sov på stället. 


Vi säger "helan går" och glad midsommar när ni kommer så långt!

Posted in: Prylar
arrow_upward