Blog navigation

Latest posts

Blog tags

10 unika presenttips till Alla Hjärtans Dag

684 Views

Alla hjärtans dag är för många något amerikaniserat nonsens som inte har med svensk tradition att göra. Men det är nu något charmigt med att kunna avsätta en hel dag för att bara komma ihåg att berätta för den du håller av, att du älskar dem. Och att visa extra omtanke hur mycket man uppskattar personen på just en sådan dag, kan heller inte vara fel. 

Oavsett om du vill fira Alla Hjärtans Dag den 14 feb, så hittar du massor av unika produkter som vill helt säkert kunna förhöja högtiden här hos oss på DinGadget.se.

Allt för att du ska kunna visa din kärlek på just ditt helt unika sätt! 

Du bestämmer själv hur du vill fira det, men med lite fantasi kan du hitta rätt prylar av vårt stora utbud här hos oss. Vi har därför funnit fram till de bästa (av många), de sötaste och mest romantiska prylar som vi är säkra på, vill kunna hjälpa dig, med att finna den rätta gåvan, till din andra halvdel, vän eller kanske bara en gåva till dig själv. Så häng med!

Så vi säger varmt välkommen att fynda bland de praktiska, unikaste och roligaste produkter och presenter inför Alla hjärtans dag, här hos oss på DinGadget.se


Present idéer till Alla hjärtans dag:

1. Hjärtask med roser och nalle

hjärtask med björn och nalle

Här har du den sötaste presentförpackning, formad som ett hjärta. I lådan finns fina rosor gjorda av doftande tvål. Dessutom får du också en nalle som håller i en skylt med skriften " I love you" 

Läs mer om den hjärtformade box här


2. Keramisk hjärtkrus-2 pack

keramisk hjärtkrus

Fantastiska krus - varför inte dela din morgon kaffe med en du älskar. Begge krus är hjärtformade och passar perfekt ihop. God kvalité och mysiga till att dricka ur. 

Läs mer om hjärtkrusen här


3. Chokoladfontän

chokladfontän

Chokolade är nog en av det bästa i världen! Om dig och din andra halvdel har beslutat sig för att fira alla hjärtans dag och göra kanske något extra ut av det, så är denna fontän något man bara inte kan undgå. Klipp ut läckert frukt och täck den med varm och läcker choklad. Läckert, eller hur? 

Läs mer om choklad fontänen här


4. Lantern Ros med LED

ros lantern med led ljus

Super söt lykta med en fin liten ros och ett vackert led-ljus. Fungerar perfekt som mys belysning.

Läs mer om Lantern rosen här


5. Liten Nalle bukett

liten nalle bukett

Superfin liten nalle bukett som består av rosor och en nallen med skylten "I love you". Perfekt till alla hjärtans dag men också till andra tillfällen, där du önskar markera hur mycket din partner betyder för dig.

Läs mer om Nalle buketten här


6. DIY Explosions Box - Presentask

diy box

Det finns inget bättre än att samla alla goda minnen på ett ställe. Med denna DIY kreativa presentask, kan du själv klistra, klippa och samla goda minnen i ett. Perfekt gåva att att visa hur mycket din andra person betyder för dig men också alla de underbara minnen ni har genomgått. Detta är gåvan som vill med en säkerhet kunna framvisa en glädje tår och ett värdesatt minne för livet. 

Läs mer om DIY Explosions presentasken här


7. Stormglas Hjärta - Barometer

stormglas hjärta

Här har du den sötaste väderstation i form av ett hjärta.  Väderstationen kan berätta för dina nära och kära hur vädret kommer att bli. Då är det också lite lättare att planera en promenad, tillsammans ute i det blå.

Läs mer om Stormglas Hjärtat här8. Ishink med inbyggda högtalare

ishink med inbyggda högtalare

Lägg en champagne eller ett vitt vin i kylen, samtidigt som du lyssnar på bra musik och kopplar av i varandras sällskap. Denna unika hink kan fyllas med is, så att din favorit dryck kan hålla sig kall. Hinken är även perfekt till fester, samt ute kvällar på terrassen med vänner.

Läs mer om Ishinken med inbyggda högtalare här


9. Hans & Hennes krus

hans och hennes krus
Fantastiska muggar som passar bra till kaffe eller te. Du väljer själv vilken mugg som passar just dig och din partner. Varför inte dela en mysig morgon stund med en du håller av, varje morgon, med dessa fantastiska krus.

Läs mer om Hans & Henns krus här


10. Valentines kudde

valentines kudde

Super fin valentines kudde med ett mjukt material och fin design. Finns i två olika design som också kan ses på foto ovan. 

Läs mer om Valentines kudden härVi hoppat att det gav lite idéer till dig inför alla hjärtans dag och att du kan få användning av det. Vi hoppas också att ni får en härlig alla hjärtans dag med den som betyder mycket för dig. 

Tack för att du läste med!

Posted in: Prylar
arrow_upward