Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Present till honom

107 Views

Många gånger kan det vara svårt till att finna just den perfekta present till en som har allt. Men det är faktiskt inte så svårt om du tänker ordentligt efter. För att ju mer du känner personen och dess interesse så är det andra lätt att matcha in. Så luta dig tillbaka och låt dig bli inspirerad när vårat team listar 10 unika present tips till honom som har allt! 

1. Till honom som älskar vildmark

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Är han till äventyr och vildmark? Ja men så är dessa två gadgets en suverrän present till honom som har allt. Med överlevnadsarmbandet får han basic ting med såsom kompass och vissla. Vill man ha det mest avancerade och basic kit så är det detta unika överlevnadskit PRO survival man istället ska gå efter. Med detta PRO set kan du alltid räkna med att vara bra förberedd på även de mest krävande nödsituationer. Smarta, innovativa och praktiska vildmarks gadgets till en som har nästan allt. 


2. Till Globetrottern

   kudde.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här har du två roliga och praktiska prylar till en som älskar att komma ut och resa. Vad med att ge honom en world map i form av en anslagstavla, där han själv kan markera sina resor eller kommande destinationer. Få ljuva minnen från goda koncerter, bilder och andra ting som är värda att sätta upp på anslagstavlan. Eller vad med ett helt nytt uppblåsbart nackestöd i 3 lager? Perfekt när man ska sitta i flyg i en längre tid, vilket betyder att du kan vila utan att överanstränga din nacke.


3. Till honom som bara älskar musik

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Är han en som gillar att sjunga eller lyssna till musik eller podcasts, så kan är denna smarta bluetooth högtalare till badrummet alltid en hit. Denna högtalare är självklart vattentät, dessutom är den lätt att använda och kan lätt sättas fast i duschen eller kaklet med hjälp av den sugpropp som sitter på baksidan av högtalaren.

Ska ha en tur till stranden med vännerna eller en grill kväll med drängarna och tränger till en ny trendy kvalitativ bluetooth högtalare, så har vi denna populära Remax M9. Högtalaren kommer i en stilren design som passar i allas hem, både inne som ute. På trots av dess minimalistiska design så avger högtalaren en hög och bra ljud kvalité. Bägge högtalare är lätta att bli laddad upp via USB kabel och kan lätt kopplas till både via data eller din mobil. 


4. The "handy" man

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här har du två perfekta gadgets till man cave eller hans så kallade verkstad. Tappar han oftast skruvar eller andra muttrar väck eller brukar han hålla skruven i munnen? Ja men så är det hans lucky day, eftersom med detta magnetarmband vill han lätt kunna hålla styr på samtliga skruvar, spikar, borrbitar eller vad det är nu han behöver som är utav metall. Armbandet placeras lätt runt om handleden och därefter placerar man till tillbehör man ska till att använda. Allt i allt det perfekta dröm armbandet till alla "handy" män där ute. 

Ska han till och fixa rör i motorn, avlopp, i väggen eller liknande ställen där det det är svårt att komma åt och se problemet så är denna inspektionskamera med WiFi, en smart gadget som han definitivt vill bli glad för. Inspektionskamerans kabel är både flexibel och vattentät vilket gör att den lätt kan ta sig in på de områden, där det annars är svårt för att komma åt. 


5. Till den spel glada

texas_1.jpg  guld tärning.jpg  
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

När vi börjar att närma oss helgen så vet du kanske att det oftast står spel på schemat. Vare sig det gäller med drängarna eller familjen så finns det inget mer roligare än att kunna ge honom ett unikt spel som han vill kunna komma ihåg under en längre period. Om han är till poker, så är Texas Hold´em set något han helt säkert vill älska. Här får ett unikt transportabelt poker set, levererat i en fin metallåda. Få en unik poker kväll med det hela som hör poker till. 

Ska det vara ännu lyxigare kväll så varför inte gå alla in och satsa på dessa fantastiskt 24 K guld pläterade tärningar eller vad med guld pläterade kortspel i 24K och med en exklusiv trädlåda? Valet är som sagt ditt, men allra viktigast är som sagt att du lyckas finna något unikt, till en som har allt. 


6. Till mästarkocken

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

En läcker biff kan få plats i de flestas mage. Men att kunna styla och använda de coolaste och lyxigaste grill verktyg, är kanske några få som har. Vårt team har med hjälp av våra kunder kårat fram de två unikaste och bästa grill gadgets till en festlig och mysig kväll. 

Väck hans inre Wolverine fram med dessa fantastiska pulled pork gafflar, som fördelar köttet på ett smart och läckert vis. Är han mer grill mästaren och det kanske är på tiden att förnya grill tillbehören med något helt unikt, ja men så är det dessa guldfärgade grillverktyg du istället ska gå efter. Du får en BBQ gaffel, spatel, pensel, kniv, grilltång, och levereras i en elegant väska 
Allt i allt unika grill verktyg för han som kanske inte har allt efter allt.


7. Innovativa lampor

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Tränger han kanske till något smart och unik belysning i hans man cave eller kontor? Så kan vi varmt rekommendera en av dessa två innovativa lampor. 

Något som har varit mycket på tapeten den sista tiden, är lampor som kan sväva i luften av en art. Här har du nämligen en av årets mest häftigaste inredningsprylar nämligen den magnetisk svävande glödlampa. Tack vare dess elektromagnetiska fält mellan grund och lampdelen, gör att glödlampan svävar på ett magiskt vis. 

Är han lite mera den app person som älskar att styra alla sina tekniska gadgets via sin mobila app, så är vi stolta att kunna presentera dig för denna smarta LED WiFi lampa. Denna kan nämligen både styras via Alexa, Google Home och din mobil. Dessutom kommer den i en otroligt snygg design.


8. Öl entusiasten

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här du har den den perfekta öl gåvan till en äkta öl entusiast. Brewbarrel brygg din egna öl, ger dig möjlighet till att brygga ditt helt egna öl. Med Brewbarrel kan du tillsätta efter din egna smak och på bara 7 dagar vill du kunna brygga din öl.

Någon annan rolig gadget att ha till en som har allt, ville vara denna smarta burkpressare med öppnare. Denna smarta burkpressare kan hängas upp på väggen och kan pressa ihop både läsk och ölburkar.

9. Till den behårade

   
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Om du letar efter en praktisk och effektiv elektrisk hårtrimmer, så behöver du inte leta längre. Med denna elektriska hårtrimmer med LED, kan du nämligen både använda till skägg, ögonbryn, näsa och andra specifika områden på kroppen. Dessutom kommer den med inbyggd LED ljus, vilket gör det lättare att se resultatet med det samma.

Letar man efter en trimmer som kan både ta bort skägg och hår eller har en helt speciell klippning som kräver skarpa kanter, så ska du satsa på denna Booguhm, som trimmar både stubb, skägg, mustash och hår. Denna trimmer kommer med ett laddningsbart batter och laddas upp via den USB kabeln som följer med. 


10. Den Tekniska...

   action kamera.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Man kan då aldrig helt få för lite av kamera gadgets. Vare sig det gäller säkerhet eller sport aktiviteter. Om du känner en som kanske döjer med att en av grann drängarna saboterar något på din tomt så är denna mini WiFi övervakningskamera den perfekta gear till att finna ut av problemet. Kameran är dessutom också smart till att övervaka ditt hem som kan kopplas upp till din mobil, så att du hela tiden följer med i vad som sker i ditt hem. Denna smarta kamera kan också användas som babykamera eller till att övervaka ditt  husdjur när du inte är hemma.

Om du letar efter en lite mera smidigare kamera till olika sport/äventyr aktiviteter med en bra bild kvalité upplösning, så ska du investera i denna Smarta mini kamera SQ11 1090p du ska investera i. Kameran är så fantastisk, att den kan sättas på din drone för att filma uppifrån, cykeln i tillfälle du önskar att filma dina mountain bike turer och mycket mer. Allt i allt två unika och roliga gadgets att ha till honom som har allt. 

Posted in: Prylar
arrow_upward