Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Populära TikTok gadgets

133 Views

TikTok är en av de sociala medier som har tagit världen med storm. Det är ett ställe där du kan skapa kreativa videoer och se hur andra utvecklar sig kreativt. Många av oss och ännu fler använder TikTok dagligen till bland annat dans videoer, livstil eller andra roliga ting. 

TikTok hänvänder sig primärt till den yngre generation men fler och fler äldre börjar hoppa med på den nya trend allt mer. 
I långt de flesta TikTok videoer spelar belysningen en stor roll. Fina ljusslingor, unika lampor med fina och unika stjärnbilder. Vilket i sin tur ger videorna djup och gör videorna mer professionella och intressanta att titta på. 

I anledning av detta har vårt team här på DinGadget.se satt sig ner för att finna fram det mest intressantaste blog inlägg med det populäraste TikTok gadgets just för dig. 

I listan här nedan vill du kunna se en bra översikt över de mest populäraste TikTok gadgets. Vi hoppas att detta kan både ge dig inspiration och det det söker efter. 


1. Follow me Pod - innovtiv liten maskin som följer dina rörelser!
follow me_1.jpg

En fantastiskt liten follow me pod till mobil som följer dina rörelser vart du än vänder. Perfekt gadget till en som älskar att göra TikTok videoer. Med hjälp av en app som man downloadar kan denna smartphone hållare ta de perfekta bilder och videoer i loppet av ingen tid. Appen är super snabb till att igen känna ditt ansikte och kan följa snabba rörelser. 

2. Stjärnhimmel projektor med högtalare - bra till dans videoer!


Stjärnhimmel lampor har under den senaste tiden stormat världen med deras trends. En av dessa är främst för att de skapar en mysig och unik belysning in i det rum du befinner dig i. Men också att de tar en bit av universum med hem. Denna ugåva av stjärnhimmel projektor är en lampa med bluetooth högtalare och ger en nordlys liknande natthimmel utgåva.  

3. Den bedömda stjärnhimmel lampan
stjernehimmel  .jpg

Den här stjärnhimmel lampa är en av våra bästsäljare. Ljuset från denna är obeskrivlig. 
Inte nog med att den skapar en stjärnhimmel så regarerar den också på musik och ljud vilket gör den också skapar en disco/fest stämning. 

4. Astronaut natthimmel lampa

astronaut.jpg

Här har du ännu en nattlampa  i en Astronaut version. Denna lampa som både är populär bland barn men också vuxna. Astronaut lampan skapar en mysig stämning och tar en bit av universum in i det rum du befinner dig i. Kommer i en fin matt design och så är den bara super fin att ha stående på hylla.

5. 3D LED lampa med note motiv - liknar lite TikToks logo

musik note.jpg

Super fin musiknot 3D lampa i en fin design som påminner lite om TikTok´s logo. Lampan kommer med en mysig belysning som kan lysa med flera olika mönster samt färger. Lampan kan du styra smart via en app som man downloadar via mobilen. 
6. Gamer/ Honey Comb lampa

honey comb.jpg

Smart LED honey comb lampa som riktigt många TikTok användare har postat på sin vägg. Settet består av 6 x 6 kantade touch lampor som lyser i olika färger och skiftar efter att man berör de. Fjärrkontroll följer med.

7. Populär hörnlampa med ett snyggt LED ljus

rgb lampa.jpg

Populär RGB hörnlampa som lyser upp ditt hem i massor av fantastiska färger. Lampan styrs via en fjärrkontroll som följer med. Stilfull design med ett behagligt ljus som passar i de flesta hem. 

8. Behaglig saltlampa - perfekt till avslappning!

himalaya lampa.jpg

En annan lampa som också har blivit en mega hit är denna Himalaya Salt lampa. Lampan kommer i en handgjord och fin design och lyser med en lugnande ljuseffekt så skapar den också en mysig belysning. Något som också många TikTok användare har använt i bakgrunden av deras TikTok videoer. 

9. Roligt lögndetektor med stöt
detektor.jpg

Fler svenska men också nordiska TikTok användare har använt denna roliga lögn detektor till att tjecka om ens vänner ljuger. Lögn detektorn är super rolig att både använda själv men också tillsammans med vänner och familj.
Se vem som inte kan hålla masken, vågar du ta utmaningen?

10. Rolig flygande UFO - kasta iväg och så kommer den tillbaka till dig!

ufo.jpg

Denna unika UFO spinner kan du nämligen styra med hjälp av din hand. Den registrerar nämligen dina hand rörelser och du kan därför få UFO spinnarn till att bli i luften. 

11. Fidget gummi band med sugkoppar
fidget_3.jpg

Unik fidget gummiband som också har blivit använt av många TikTok användare. Om du är en som bara älskar fidgets så är det helt säkert denna fidget leksak du bör investera i. 

12. Den populära ljusslingan
ljusslinga.jpg

Ljusslingan är något som många använder på TikTok. Den ger inte bara ett gott bakgrundsljus utan ser också både behaglig och estetiskt fin ut när den hänger på kanten av loftet. Denna LED ljusslinga kommer med fjärrkontroll, är vattentät och 5 m lång.Posted in: Prylar
arrow_upward