Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Nyblivna föräldrar? - 10 smarta prylar som vill göra livet lättare

63 Views

Det kan alltid vara lite spännande när man ska till och köpa en present för första gången till en nybliven mamma/pappa. Ska man ge bort något personligt som en nybliven mamma/pappa kan få glädje av att använda med det samma, eller ska det vara en present som kommer att följa föräldrarna och barnet igenom många år? Så självklart ska det då uppmärksammas med en riktig bra present! Smarta prylar är något som alltid underlättar livet som nybliven mamma/pappa och som alltid kommer att uppskattas. 

Som tur är det många goda presenttips att hämta i denna guide som vi kommer med, och i värsta fall om inget av det faller just i din smak, kan du alltid surfa gärna runt på sajten för att finna just din pryl. 

1. Guldros - 24K pläterat guld

Om du letar efter något som håller bara lite längre än den klassiska chokladasken, bör en guldros definitivt vara i din övervägelse.

Guldrosen varar praktiskt taget för evigt, så länge den behandlas fint, och kommer att vara ett bestående minne av gåvan från den första morsdagen som nybliven mamma. Också den perfekta gåvan att få från sin andra halvdel som visar verkligen hur mycket man är en guld värd. 
2. DIY - Explosions Box Presentask

Personliga presenter är alltid roligt att få. Så om du är den kreativa typen eller den du ska ge bort gåvan till är till små pyssel, så rekommenderar vi denna unika DIY explosions Box, i formad som presentask. Vad finns inget bättre än ett fint foto från tiden som gravid, kanke även minnen från sitt bröllop, barnets första steg, gamla minnen, resor och ännu bättre många kommande nya minnen. 
3. Läskudde med armstöd

Det finns inget bättre än att kunna luta sig tillbaka i soffan med ett bra rygg och armstöd och en kopp te i handen. Denna unika avslappningskudde är tillverkad med hänblick i att du ska kunna sitta behagligt när du exempelvis läser en bra bok, sitter med din laptop eller ser en bra film via din tablet. 

   
4. Massage från topp till tå

En god och skön omgång av ryggmassage är alltid skönt att få. Med Shiatsu Pro Massager 24W får du både nack och rygg grundigt masserat igenom. Massage kudden är multifunktionell eftersom den kan användas på flera ställen på kroppen och så kommer den med ett smart stick, vilket gör att du kan också använda den i bilen. 

Tränger dina fötter till en god omgång av en avkopplande fotspa så ska du välja denna hopfällbara fotspa med massage. 
Med denna får du en uppvärmningsfunktion såväl som massage och så är den ihopfällbar, vilket gör att den är lätt att ta med och så tar den heller inte så mycket plats. 

 

                                             


5. Lite mys till soffan skadar aldrig

Snug Rug Deluxe filt är den ultimativa TV- filten. Efter en lång dag med baby matning och blöjbyte är det verkligen som att vara i 7:e himlen när du sveper in dig i denna mys filt framför tv:n. Och om det skulle vara 100% perfekt, så finns det en stor kopp kaffe i Super Mom mugg size, klar till en god omgång av mys.

Som nybliven förälder löper man oftast runt hela dagen, så vad finns inget bättre än att komma in och sitta i soffan med benen uppåt? Nej väl! Så därför rekommenderar vi dessa fina smarta och varma tofflor som står klar till att du ska hoppa i. Tofflorna kan värmas om och om igen, genom att värma de ärtpåsar som kommer med in i mikron i några minuter.

Så ställ upp fötterna, och låt de varma röda tofflorna göra sin magi. En säker vinnare till alla nyblivna föräldrar. 

 

                                             


6. Laga sundare mat med en airfryer

Tiden kan vara svår att räcka till de första år som småbarnsförälrar, så varför inte underlätta en hel del för de nyblivna föräldrarna genom att ge bort en smart airfryer. Med denna airfryer kan du laga enkelt en god och nyttig måltid till hela familjen. Så droppa användningen av ohälsosam olja eller fett när du ska tillbereda pommesfrites eller kyckling. 
7. Söt gåva till de nyblivna föräldrarna 

Är du den kreativa typen så vet du säkert vart jag vill gå här. Denna söta collage ram ger dig nämligen möjlighet till att samla goda minnen på ett ställe. 

family ram.jpg
8. Lyxig massage

Finns det något bättre än att bara kunna ligga på soffan och få hela kroppen rustat igenom med en skön omgång av massage, och ännu bättre när du vill. Med denna shiatsu massagesäte blir din dröm till verklighet. Sätet kan användas i soffan, stolen (kontor stol som vanlig) och även i bilen. En superbra och omtänksam present för nyblivna föräldrar som kan hjälpa en bra bit på vägen emd att både lossa upp på de spända muskler som trött kropp. 

shiatsu massage sete.jpg

BANNER-removebg-preview_1.png                           


9. Avslappnad ljusterapi

Kom in i en avslappnad stämning med hjälp av denna Himalaya Salt lampa. Lampan är tillverkad av den finaste Himalaya salt, där varje lampa har sin helt unika design stil. Ljuset från lampan framkallar en lugnande effekt och ger också en god inflytande effekt på din sömn. Som nybliven förälder vill du därmed kunna känna dig mer avslappnad i lampans närvaro. 
10. En super mugg till super nyblivna föräldrar

Vad finns inget bättre än att kunna markera de nyblivna föräldrar med en kopp som visar hur bara super de är? Nej väl! Med dessa två unika superman muggar, super mom och superdad har du möjlighet att få en påminnelse varje gång du står och har kanske några minuter för dig själv, medan du njuter en god kopp av kaffe, te eller varm choklad.

 

                                            

Posted in: Prylar
arrow_upward