Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Årets Paketkalender

218 Views

December hör jul till den månad, där många av oss stressar eller glädjer oss över att julen närmar sig. Många av oss har kanske redan börjat månader innan till att planlägga det hela, andra tager det i december och den tredje böljan tar det några dagar innan själva julafton.

Men när det kommer till paketkalender så är det kanske bra att få lite inspiration på vad du eventuellt kan ge dina närmaste. Därför har vårat team här på DinGadget samlat 24 enkla och billiga tips på vad du kan fylla din paketkalender med, oavsett ålder. 1. Tomte Paketkalender

tomte kallender lång.jpg tomte lille.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 


Börjar du helt från bar botten och tränger till att hänga upp presenterna på paketkalender, så har vi här två fantastiska adventskalender i form av tomtar. Du kan välja mellen en avlång tomte paket kalender-120 cm eller en rund tomte paket kalender i färgerna röd eller grå. 


2. Pynta själv julgran eller diamond paint julklistermärken?
pynta själv julgran.jpg diamond paint.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Tränger du till nya idéer till årets julpyssel? Så behöver du inte leta länge.
Här har du nämligen två av årets roligaste julpyssel, pynta själv julgran och diamond paint jul klistermärken. Med pynt själv julgran kan du ditt barn med hjälp av 36 olika juldekorationer skapa sin helt egna julgran. Låt fantasin flöda!
Är du mer åt små pyssel så är det diamond paint du ska gå efter. Här kan ditt barn nämligen dekorera med de finaste diamond paint pärlor och se hur motivet kommer till liv. 


3. Unik jul belysning till julgranen
julgran led.jpg julstjärna.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Vågar du utmana din julgran i år? Så har vi de unikaste julpynt till dig. Gick din gamla ljuskedja kanske sönder sista år, eller glappar det en lös förbindelse, så har vi den coolaste julbelysning till dig här. Denna julgranskedja med LED kan skifta mellan vit ljus som matchar den traditionella julgran eller färger om man är mer till det. Om du på den andra sidan söker efter att ha något unikt på toppen av din gran så ska du gå efter denna silver 3D julgransstjärna. Denna strålar nämligen ut de mysigaste snöflingor ut i rummet.


4. Unika fest prylar till julefesten
led halsband.jpg shot kulor.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Ska du till firma fest och tränger till lite extra glans så ska du ta och se med här! Om du letar efter att vara festens stora  mittpunkt, så ska du satsa på denna unika hals ljuskedja med LED. Eller varför inte dessa festliga booze balls, formade som julgranskulor, som du kan fylla i med precis vad du önskar, var sig det är godis eller dryck. Vi säger go fest!  


5. Smart julpynt till hem
julsocka.jpg 

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Har du varit snäll eller stygg i år? Så kan du få äran att kanske få något unikt detta år. Låt oss presentera dig för denna fina julstrumpa med ren motiv perfekt till att hänga upp i julgranen eller på själva paketkallender. Söker du efter en lite annorlunda mys belysning så ska du gå efter denna snöglob med LED, ren och naturmotiv. Perfekt som julklapp, Kalendergåva eller mandelgåva.


6. Varma mys julstrumpor

julstrumpor_1.jpg strumpa.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Känner du en som döjer med kalla fötter och tränger till lite färg nu här i kalla och gråa tider så har vi många unika och roliga julstrumpor, som definitivt vill kunna få värmt upp både dig själv men också själva rummet med ett smile. Strumporna kommer i olika motiv, material och design. Du kan välja mellan mysiga julstrumpor eller mjuka mys strumpor till kalla tider dessa kommer endast i färger och utan motiv. Den perfekta gåvan som adventsgåva eller mandelgåva. 


7. Perfekta prylar inför kallare tider 
vintermossa%20bl%C3%A5.jpg 

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Letar du efter det unikaste av det bästa så har du kommit helt rätt! Här har du ett unikt vinterset bestående av mössa och halsduk med snöflinge motiv. Bägge är utrustade med LED. Om du på den andra sidan har mer kalla fötter än något annat, så ska du satsa på dessa varma alpaca tofflor.  Tofflorna är mjuka, super behagliga att ha på och du vill inom kort tid kunna få värmen upp. 


8. Smarta myggarmband - undgå myggen!
snokula.jpg smarta mygg armband.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Oavsett om sommaren är förbi så är det alltid bra att ha lite extra gear till nästa år. Vare sig man ska uppehålla sig hemma eller i utlandet. Om du inte redan känner till dessa två varianter av myggarmband så låt oss introducera dig för denna anti myggarmband som kommer i 10 pack. Myggarmbanden gör det lätt att ha på handen, benet eller till och håret, där du kan använda det som hårtoffs. På det viset undgår du också att bli stucken i hårbotten. Armbanden är tillverkade utav miljövänligt plast material och innehåller naturliga oljor som myggor inte gillar. Bland annat lavendel, citron, pepparmynt, eukalyptus och geraniumolja. Detta armbandset fungerar upp till 7 dagar och i totalt ca 300 timmar. 
En annan variant är detta Smart myggarmband med naturliga oljor som fungear i upp till ca 90 dagar. Bägge myggarmband kan användas av både barn och vuxna. 


9. Unika IQ fidget kubes & Avstressing!
fidget tärning gul.jpg blå fidget tärning.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Om du vill utmanas med lite annorlunda fidget så ska du gå efter denna rubiks kub. Du känner säkert till den klassiska fyrkantiga 3D kuben, detta är dock en nyare och smartare 3D version av den. Är du mindre till kub spel och mer till puzzle kube spel så ska du gå efter denna Money Maze 3D Puzzle Cube. Kuben består av 6 sidor, där varje sida består av en ny utmanande labyrint som du ska leda bollen igenom. 


10. Finger fidgets 
fidget ring.jpg fidget%20popit.jpg


(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 


Vare sig man är stressad eller ej, så är fidgets alltid en smart presentidé som håller dina fingrar igång och skapar lugn och ro i kropp och sinne. Vi har massor av olika fidgets att välja mellan och här är några av de. Om du är en mer med oroliga fingrar och bara tränger till att ha de igång så ska du investera i dessa Magnetiska Fidget Rings eller Plop it fidget leksak. De hjälper dig både att hålla kroppen i ro samtidigt som de är underhållande. 


11. Testa ditt minne & tryck ut din frustrationen!
can%20you%20remember.jpg fidget%20boll%20squeeze.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Här har du ett unikt litet fidget spel - Kommer du ihåg,  som med hjälp av de fyra knappar du ska trycka på efter den melodi den skickar ut. Själva gadgeten fungerar på det viset att du ska komma ihåg vilken ordning knapparna lyser och trycker därefter på samma knapp i rätt ordning. Roligt och underhållande spel som du på allvar kan utmana dig själv i. Om du är den som ska ta ut sin frustration ut på något, vare sig det gäller irritation över att du kanske förlorade ett spel, stress eller irriterande kunder så kan vi rekommendera denna roliga pop it fidget boll. Tryck på bollen och känn av hur avstressande det känns. Kommer i olika design och motiv.  


12. Smarta mini bluetooth högtalare
dusch högtalare.jpg svamp%20h%C3%B6gtalare.jpg


(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Här har du två unika bluetooth högtalare med varsin unika funktion. Är du en som älskar att ha musik när du tar bad eller dusch så är denna bluetooth högtalare till badrum en innovativ och smart gadget. Högtalaren är vattentät och kommer med en monterad sugkopp vilket gör det lätt att sätta den fast på det område i badrummet du önskar. Är du däremot lite en type som älskar att vara i farten, på outdoor aktiviteter eller liknande så kan vi rekommendera denna söta mini transportabla bluetooth högtalare i svamp design. Denna mini högtalare är inte bara transportabel utan kommer också med en smart sugkopp som du kan sätta fast din mobil på när du exempelvis ska facetime med vänner och familj eller bara se en bra film på netflix.


13. Den perfekta väska till en äkta Frost fan!
frozen.jpg frost.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 


Här har du de sötaste och en av de bästa prylar till en äkta Elsa Frost fan. Välj mellan två olika färger på Elsa Frost plysch väska, blå eller rosa. Eller varför inte en unik Elsa Frost 3D lampa. Lampan lyser med det mysigaste ljus och så kan den skifta färg. Få magin hem till en äkta Frost princessa idag!


14. Smart belysning till rummet
panda touch lampa.jpg astro mini lampa.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 


Här har du två lite annorlunda lampor med olika funktion och belysning. Låt oss börja med denna söta panda touch lampa.  Pandan är tillverkad utav mjukt silikon material, vilket gör att ditt barn kan hålla den om i sin sömn, utan att bli bränd. Lampan är nämligen av LED, vilket gör att den inte kan bli varm. En smart liten lampa som är laddningsbar och kan tas med vart man önskar. Den perfekta lampan till den som är mörkrädd och önskar att ljuset är där med en hela tiden. En annan lite unika lampa är denna astronaut sunset lampa. Denna strålar nämligen solsken ut i det rum du befinner dig i. Perfekt till fest, avlappning, i tillfälle man nu inte skulle komma iväg på en riktig sol semester. Allt i allt en kreativ lampa med många möjligheter. 


15. Rolig Pin Art Board
pin art form 3D.jpg
Den klassiska pin art board som vi alla känner härstammar från 80 talet och på trots generationes gång verkar den aldrig helt bli utdöd. Här har du nämligen en lite annorlunda 3D version som kan väljas i tre olika färger. Använd dina händer, fingrar, prylar eller andra leksaker till att göra ett avtryck. Skapa ditt egna mästerverk idag!
16. Upplev den gamla retro tiden
mini retro.jpg 
 
(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Älskar du mario eller bara rent ut sagt gamla retro spel och kommer du ihåg det gamla ljuva disco ljus? Så kan vi fräsha upp minnet för dig här med hjälp av dessa två unika gadgets. Detta mini spelkonsol innehåller nämligen hela 89 olika retrospel. Det enda du ska göra är att koppla den till din TV med hjälp av en AV kabel och så är det bara att komma igenom alla de gåda gamla retro spel. Skulle du nu inte ha AV ingång i din TV, så kan du köpa till en HDMI omvandlare här på vår sida. En annan retro gadget eller snarare retro ljus som några av oss kommer ihåg är denna unika USB mini discoljus. Den är så smart att du kan ta festen med dig vart du än är, ja - så länge det är USB ingång i närheten. Du kan nämligen koppla den i din data, bilen, mobil och andra USB enheter. 


17. Är du en äkta Roblox fan? Så ska du se med här!
roblox lampa.jpg roblos plysch.jpg  

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 


Här har du två unika gadgets till en som verkligen älskar roblox. Om du inte vet vad roblox är så är den kortare versionen, ett online multiplayerspel. Det är en virtuell lekplats där barn i alla åldrar kan integrera, skapa och ha det roligt. Så om du känner en som går fullständigt mycket upp i detta, ska du helt klart investera i en roblox 3D lampa eller roblox pet simulator plysch. Men hördu! Vi har fler roblox gadgets på vår hemsida så glöm inte att kika förbi! 


18. Smarta snörband
snurrande%20sn%C3%B6rband.jpg snörband med led.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Årets kanske mest smartaste snörband ever! Välj mellan spiral snörband eller snörband med LED. Spiral snörbanden är praktiska till de som bara hatar att knyta sina snörband eller är trött på att snörbandet går upp hela tiden. Det enda du ska göra är att dra spiral snörbanden åt och så sitter dina skor på foten resten av dagen. Om du är mera till lite ljus och glimmer så ska du gå efter LED snörbanden. Perfekt till festliga tillfällen och en hjälpande hand som reflex när det är mörkare tider.


19. Unika mössar med viftande öron och LED
minions_1.jpg kanin%20mossa.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Du har säkert sett den fler gånger, vår egna kanin mössa med viftande öron och LED. Det är inte slut ännu för vi har fått in ännu fler av unika modeller och färger. Vad sägs om denna söta minion mössa med viftande öron och LED eller vad med Kajsa Kavat? Valet är som sagt ditt. Den perfekta gåvan som kalendergåva eller mandelgåva.20. Till den som älskar wellness
ape nageltorkare.jpg portabel nageltorkare.jpg

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Den perfekta gåvan till den som går mycket upp i att fixa naglar. Med portabel UV nageltorkare kan du fixa dina naglar vart du än är. Den är liten, går på batterier och så passar den fint i din väska, så att du alltid kan ta den med vart du än är.
Gillar man humor och är mer åt den barnsliga sidan, så ska man helt klart gå efter denna apa nageltorkare. Samma ting där, går på batterier, är liten och väger heller inte mycket.


21. Vågar du ta utmaningen?
  

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Den perfekta underhållningen till hela familjen! Låt oss börja med hajen, eller närmare sagt shark attack spel. Reglerna är enkla! Du ska trycka ner en tand i taget som möjligt uta att bli biten av hajen. Den som får hajen att bita ihop har förlorat spelet. Tänderna är tillverkade av gummi, så du behöver inte vara orolig att du få tänderna över fingrarna.  Nu när vintern är här så passar det också med att spela pingvinspelet. Reglerna är enkla, ni ska tävla om vem som kan få pingvinen till att stå på isen längst.


22. Praktiska ting till ditt hem!
kamera.jpg 

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Är du en av de som har en tendens att glömma vart du brukar lägga dina nycklar? Eller har du alltid undrat dig vad som sker i ditt hem eller trädgård när du inte är hemma? Så har vi två smarta gadgets till dig här! Med hjälp av denna nyckel hittare kan du vissla efter dina nycklar. Och om du döjer med bus av någon variant både inne som ute i ditt hem, så kan denna mini wifi övervakningskamera hjälpa dig till att spana in den skyldiga. Kameran styrs via en app som du downloadar till din mobil, vilket gör att du hela tiden kan följa med vad som sker.


23. Till den som älskar att gå på bärnstensjakt!
tofflor.jpg
Detta är den perfekta gadget till den som älskar att gå på jakt efter bärnsten. Med hjälp av den ultravioletta ljus, vill du snabbt kunna upptäcka de gyllene bärnsten klumparna bland tång och sten, som lyser upp i en fin grönaktig färg. Så ta hela familjen med när mörkret faller och gå på jakt tillsammans efter bärnsten. 
Inte nog med det så är denna ficklampa också mycket effektiv till att upptäcka urin från ditt husdjur. Så om du har en hund eller en katt, som har en tendens till att markera sitt territorium, så vill denna bärnsten ficklampa komma till en stor hjälp. 
24. Älskar du "guld" så ska du se med här!
 

(Klicka på bilderna för att komma till produkten) 

Känner du en som älskar spel och lite extra utöver det vanliga så har du två perfekta ting till dig här.
Med detta exklusiva guld pläterade kortspel i 24K vill du kunna spela kort utan att de går sönder och så är de ändå vattentäta. Kortspelet är belagt med 99,9% av guldfolie, vilket ger den slät yta som gör att du kan gör att du kan rengöra korten i tillfälle det skulle uppstå en vatten olycka. Ska du med andra ord spela yatsy eller något annat mer exlusivt tärningsspel än vad du brukar så ska du satsa på dessa 24K guld pläterade tärningar. Få en unik och glamurös spel kväll idag!Posted in: Prylar
arrow_upward