Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Kontor Gadgets

118 Views

Många av oss spenderar flera timmar på kontor varje dag och därför är det viktigt att det är ett ställe vi kan känna oss som hemma. I detta blogg inlägg tar vi ett extra kik på massor av gadgets som ägnar sig helt perfekt till kontoret.

Om du är istället en som spenderar massor av fritid på ditt hemma kontor, så vill du också kunna ha glädje av vår unika utval. 

Här är listan på de 20 BÄSTA kontor gadgets:

1. Mini dammsugare till tagentbord - både till stationär och bärbar.
tagentbord dammsugare.jpg
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Om du är en som har en tendens till att alltid sitta med något snack medan du arbetar, så känner du det säkert att ditt tagentbord vill samla på sig massor av små krumlor men också dam. Med denna lilla unika dammsugare som är specifikt anpassad till tagentbord och andra mindre områden, vill kunna suga upp allt det oläckra som ditt tagentbord har lyckats att samla på sig under all den tid. Gadgeten passar både till stationär som bärbar PC. 


2. Headset ställ med LED och USB port

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Headset ställ kan vara praktiska vare sig det gäller till kontoret där hemma, gaming grottan eller arbetet. Om du är en person som har många ting på ditt skrivbord eller kanske älskar att ha styr på dina ting så kan detta headset ställ vara lösningen. Inte nog att den passar på ditt headset, kommer med LED belysning, utan också med en monterad USB portal. USB portalen laddar upp ditt headset när den är på. Du kan också ladda upp din mobil samt koppla till den i din data. 


3. Newyes B5 - Smart Notebok

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Du känner det gott! Har du en tendens på att samla på dig olika anteckningsblock och stapla upp en efter en så kan det vara slut på detta nu. Med hjälp av denna nya smart notebook kan du nämligen både tecka och rita i, scanna så att det kommer in via en app och sudda ut så att du kan använda det på nytt igen.


4. Gaming glasögon - gult glas

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här har du ett par smarta gaming glasögon som är rätt praktiska till alla som sitter framför datan mer än förväntat.
Det gula ljuset i glasögonen filtrerar ljuset väck vilket gör att det förhindrar att du kan utveckla framtida problem med dina ögon. Så vare sig om du är en som gamer eller sitter på arbetet till dagligen så är de här gaming glasögon en smart gadget att investera i.  


5. Ritplata med LED - A4

(Klicka på bilden för att komma vidare till produkten)


Här har du en unik ritplatta med LED som är perfekt till hobby projekt, andra relaterande projekt till både arbete men också studie. LED ritplattan fungerar på det viset att du placerar ett tunt papper över det projekt du önskar att teckna och med hjälp av dess LED ljus, hjälper ritplattan dig till att träffa de rätta linjerna i objektet. Så om du alltid har önskat dig för att komma så tätt på som möjligt till att bli den nästa Da Vinci eller Picasso, så kan denna ritplatta med LED vara början på din resa. 


6. Follow me pod - Smartphone hållare som följer dina rörelser

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Follow me Pod är en smart gadget som både kan användas hemma och på kontor. Om du sitter mycket med skype och andra lång distans kommunikation möte så är denna en smart teknisk pryl som vill få en mera levande effekt. Med hjälp av den app som man downloadar kan follow me pod både spela in men också ta bilder. 


7. Boxningsboll - till skrivbordet

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Är du den frustrerande typen eller döjer du med några irriterande kunder på ditt arbete? Ja, men så är denna boxningsboll den perfekta lösningen på det hela. Boxninsbollen sätts på ditt skrivbord och för varje gång du möter en irriterande person, kan du slå ett slag eller fler i den. Perfekt till att stressa av på men också en rolig pryl att ha både i hem men också på kontor. 


8. NO! knapp - säger nej åt dig!

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Är du en av många som har svårt att säga nej, så vill denna NO knapp hjälpa dig lite på travet.
NO knappen kommer med 5 olika ljud funktioner och är en underhållande gadget att ha på kontoret, rummet eller i sällskap med dina kollegor, vänner eller familj.


9. 3-i-1 QI trådlös LED docking station: Airpods, iWatch & Iphone

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Elegant docking station "laddningstation" till både mobil (iPhone & Samsung), iWatch samt Airpods. Dessutom kommer den med monterat LED ljus, vilket gör att den är anpassad som lampa. LED ljuset kan justeras och skifta mellan 3 olika nyasner.
Perfekt att ha stående på skrivbord och nattbord. 


10. Vit LED lampa med högtalare & trådlös laddare

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Här har du ännu en unik multifunktionell LED lampa med både högtalare och trådlös funktion laddare.
Med hjälp av lampans bluetooth funktion kan du koppla till din smartphone till lampan och därmed avpela din musik.
Lampan kommer med ett behaligt ljus med klart vitt och ett lite mer varmare. 
Perfekt till att ha på kontoret där hemma, gaming grottan, nattbordet, skrivbordet eller kontoret på ditt jobb.


11. Magnetisk svävande lampa

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Innovativ och elegant lampa med en magnetisk svävande funktion. Denna lampa är en av årets mest trendigaste inrednings pryl. Tack vare dess elektromagnetiska fält som finns mellan grund och lampdelen så hjälper den glödlampan till att sväva. 
Perfekt inredning till vardagsrum, sovrum, skrivbordet eller kontor. 


12. Utdragbar LED lanter lampa

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Elegant utdragbar lantern lampa med multifunktionella egenskaper. Denna utdragbara LED lantern lampa är flexibel vilket gör att du själv kan forma den allt efter det behov du önskar samt ta den med vart du önskar. Lampan kommer med ett behagligt ljus och kan hålla upp till 5 timmar. Lampan kan användas antingen som nattlampa till ditt garage, barnrum, en alternativ version av en ficklampa eller som mysig belysning till din trädgård. 


13. Jordglob i kork - markera din nästa resa!

(Klicka på bilderna för att komma till produkten)

Innovativ jordglob i kork där du markerar alla de destinationer du har varit eller har planer om att besöka.
Perfekt pryl som inredning till vardagsrum, kontor eller vart man nu tycker att den skulle passa in. 14. Svävande jordglob med LED

(Klicka på bilderna för att komma till produkten)

Om du är en av de som bara älskar universum så är denna svävande jordglob LED lampan den perfekta pryl just för dig. Lampan kommer i en fin stilren design och så pyntar den både ditt nattbord, skrivbord men också kontoret. 
Det ljus som lampan avger kommer både i ett vitt behaligt ljus men också i flera olika färger. 


16. Bluetooth headset till smartphone

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Om du är en som har många bollar i luften och inte har en trådlös funktion. Så är detta bluetooth headset en smart gadget. Headsettet är bekvämt och praktiskt och hjälper dig att ta trådlösa uppkalla medan du sitter med många ting som den gör när du kör bil. 


17. Shiatsu Massagesäte

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Sitter du på din röv det mesta av tiden och döjer med smärta eller bara tränger till en avslappning så är denna shiatsu maggage säte en smart gadget som både kan sättas lätt på körstolen i din bil, kontorstolen eller soffan. 


18. Mini USB diktafon

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Perfekt teknisk gadget både till studie och andra ting du önskar att bevara minnet med.
Med denna mini USB diktafon kan du lätt ladda upp, koppla till och överföra ljudfiler. 
Smart pryl som definitivt är populärt bland studerande, när de ska förbereda sig inför examen. 19. Magnetisk kosmos

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Tränger ditt kontorsbord till lite pynt eller reol så kan vi rekommendera denna unika magnetiska kosmos förseställande inrednings pryl. Denna gadget är idealisk till att minska på stress på jobb eller hemma. Genom att motivet rör på sig så ska den utsöndra en avlappnande effekt. 

20. Tavla med LED bokstäver

(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Unik liten tavla med LED bokstäver som dekorerar ditt hem/kontor med de mest inpirerande och innovativa citat/notes. Skicka en hälsning till din andra halvdel, eller skriv en rolig kommentar till en god start på dagen. 


Vi hoppas att vår inspiration till kontor gadgets har kunna inspirera dig.
Det var allt för denna gång, tack för att du läste med!

Posted in: Prylar
arrow_upward