Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Julklappstips

43 Views

Har du forfarande inte fått köpt en julklapp till en vän eller familjemedlem, så har vi en fantastiskt översikt över populära gadgets som med säkerhet vill kunna skapa glädje på julafton. I översikten vill du hitta både julklappar till honom, henne, barn, teenagers och vuxna.

Följ med!1. Förvandla ditt rum till den vackraste stjärnhimmel

Förvandla ditt rum med den vackraste stjärnhimmel. Unik stjärnhimmel lampa som kan styras av musik eller klapp ljud och som kan få stjärnhimmeln till att dansa i takt med musiken. 

BANNER-removebg-preview_1.png

2. Det populäraste trädgårdsspel - Spikeball Set Original

Sommaren är kanske slut men det är aldrig helt slut med ute aktiviteter, altså så länge graderna tillåter det. Om inget annat så har man alltid ett unikt och roligt spel till nästa år. 
Spikeball Set Original är ett roligt utmanande och perfekt trädgårdsspel eller strand spel, som går ut på att man spelar 2 mot 2. Kort sagt så gäller det att studsa bollen ner i nätet och för det andra lag att slå tillbaka igen. 

BANNER-removebg-preview_1.png3. Skapa din helt egna 3D lampa

Kreativ och underhållande lampset som gör att ditt barn kan skapa sin helt egna 3D lampa
Teckna det motiv du önskar, sätt ljuset till och din lampa vill få en levande effekt.
Inte nog med det så kan plattan kan återanvändas om och om igen.

BANNER-removebg-preview_1.png4. Kreativ leksak till barn

Barn älskar att vara kreativa och använda sina händer. Med detta kreativa leksakset till barn, vill ditt barn kunna skapa och bygga ting. Den kreativa leksaken består nämligen av en elektrisk borrmaskin, skruvar, skruvträckare och massor av små plåtar som ditt barn kan skruva fast till den lilla kufferten som följer med. 

BANNER-removebg-preview_1.png

5. Få tivoli kännslan i ditt helt egna hem!

Med denna vita sockervaddsmaskin kan du på bara några få minuter, förvandla en matsked socker till sockervadd. Upplev en härlig nostalig känsla och få en mysdag tillsammans med vänner och familj. 

BANNER-removebg-preview_1.png
6. Unik LED ljusslinga till el scooter

Med denna unika LED ljusslinga till el scooter kan du styla och pimpa din el scooter så mycket som du önskar. Ljusslingan kan anpassas och hjälper förvandla din el scooter precis så som du önskar  den. LED ljuset är lätt att montera och kan styras med hjälp av fjärrkontrollen som följer med. 

BANNER-removebg-preview_1.png


7. Unik ritplatta till alla som älskar att teckna

Om du är den kreativa typen och bara älskar att teckna, så är denna unika LED ritplatta något för dig. Med denna ritplatta har du nämligen möjlighet till att rita allt i detalj och identiskt. Ljuset som kommer igenom hjälper dig nämligen till att se den minsta linje i skissen. 

BANNER-removebg-preview_1.png8. Flexibel Selfie Ljusring med telefonhållare

Med denna flexibla Selfie Ljusring telefonhållare kan du nu finna fram till din inre blogger och göra de unikaste videoer med det bästa content. Passar super till Tiktok och andra socila medier. Perfekt gadget till dig som älskar att fota eller skapa video. 

BANNER-removebg-preview_1.png

9. Upplev nostalgin med en retro popcorn maskin.

Vad finns inget bättre en en bra julfilm tillsammans med nära och kära och så en god omgång med popcorn? Med denna retro popcornmaskin kan du nämligen göra popcorn på ingen tid. Med hjälp av varmluft spränger den popcorn kärnorna, utan att du behöver använda dig av olja. Den är lätt att använda och lätt att rengöra.

BANNER-removebg-preview_1.png

10. Kreativ tandläksarset till barn

Om ditt barn lider av tandläkarskräck, så har du här en bra pedagogisk leksak. Med hjälp av den PLAY-DOH modellera som följer med, visar den hur man skapar, lagar och formar tänder på ett mer fantastifullt vis. Tandläkarsettet ger en insikt och lär barnet att bekanta sig med den process som den riktiga tandläkare använder sig av.

BANNER-removebg-preview_1.png11. Unik utdragbar LED lantern lampa

Här har du en mysig multifunktionell LED lantern lampa som både kan användas som nattlampa, i garaget, barnrummet men också som ficklampa om mörka nätter. Med hjälp av dess utdragbara funktion formar den lampan allt efter det behov du har.  Perfekt som julklapp till en du håller av men också den perfekta dekoration till hem som håller året runt. 

BANNER-removebg-preview_1.png

12. Mini Donut maskin till alla donut älskare!

Unik liten non-sticky mini donut maskin till den med den söta tand. Om du letar efter det nyaste och trendigaste till ditt kök, så är det definitivt denna mini donut maskin du ska gå efter. 

BANNER-removebg-preview_1.png13. Follow Me Pod -  följer dina rörelser!

En fantastisk follow me pod gadget som ger dig möjlighet till att spela in ännu bättre videoer genom att den följer efter varenda rörelse du gör. Denna follow me pod trackar inte bara ditt ansikte utan också generella rörelser. 

BANNER-removebg-preview_1.png14. Skapa din helt unika koja

Här har du ett smart bygg själv koja som göra att ditt barn kan bygga sin helt egna grotta. Settet består av olika delar som kan samlas på olika vis.

BANNER-removebg-preview_1.png15. Unikt basket tillbehör till alla basket älskare.

Är du den nya Michael Jordan? Så kan du nu testa dig själv med denna unika basketkorg och dess tillbehör. Basketkorgen kan sättas upp var som helst och är perfekt till barn men kan också användas på arbetsplatsen.  

BANNER-removebg-preview_1.png
Vi önskar alla en riktig god jul och en bra julklappsjakt!
Tack för att du läste med!Posted in: Prylar
arrow_upward