Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Guide till den perfekta Alla hjärtans dag

642 Views

Valentinsdagen, Alla hjärtans dag har en lång historia och i grund och botten handlar det om att värdetsätta och visa hur tacksam du är att ha de i ditt liv. Önskar du att ge din andra halvdel den bästa alla hjärtans dag, så har vi samlat här en liten guide som kan hjälpa dig en bra bit på vägen.Step 1: Frukost på sängen

frukost på sängen

Om du vill börja dagen fint ut, så dra upp ärmarna och starta dagen med något kreativt i ditt kök. 
Guide till den perfekta frukosten: Krossa ett spegel ägg i en hjärtformad stekpanna, häll kaffen upp i ett par coola kaffe krus. Pynta med något som du vet att din andra halvdel blir glad över.Step 2: Tid till presenter

present

Efter en härlig måltid är din andra halvdel helt säkert redo till att bli skämd bort med en unik gåva. 
Guide: Placera gåvan ett ställe som du vet att din partner blir överraskad och glad för. 
Vi föreslår följande gåvor: Hjärtask med rosor och nalle eller en liten nalle bukett.Step 3: charmtur

påtur-gadgets.jpg

Efter presenter och en läcker måltid, kan ni ta en lång och härlig gåtur. Viktigast av allt, glöm inte att ta en matlåda med, så att man kan hålla pause, utan att man ska gå med en tom mage. 
Idéer till en mat utflykt: Röd kylskpåsväska, Portabel Smothie -blender, Sugrör i färgat stål med rensare -  i 3 olika storlekar.


Step 4: Avslappning

avslappning

När ni har kommit hem från en härlig lång gåtur, så förberedd en wellness avdelning, så att din andra halvdel kan ta en ordenglig avslappning på soffan.
Vi föreslår följande gadgets: Shiatsu Pro Massager, Röda tofflor som kan värmas upp i mikrovågsugnen, Läskudde med armstöd.


Step 5: En läcker middag

mat gadgets

Medan din valentinsdate slappar av, så förbered en mysig kvällsmat. Du kan välja att göra en läcker middag med ostron, hummer eller -  PIZZA! Med pizza ugnen, vilket du hittar här i vår webbshop, kan dig och din partner göra mini pizzor, direkt från bordet. Vi vill föreslå att du använder följande: Ugn till mini pizzor röd/svart -700 W, Smart ostrivare och pizzahjul.


Step 6: Avslappning & Mys

date

Efter kvällsmaten kan ni sätta på en bra sång, som ni njuter ett gott vin till, spelar spel, snackar om goda och roliga minnen. Ja, idéerna är många och det är som sagt upp till er själva.
Vi förslår följande gåvor: Presentbox med tvålrosor, Chokladfontän och slutligen låt vinen stå i en ishink med inbyggda högtalare.


Det var så 6 steps till i hur du skapar en mysig och perfekt stämning till Alla hjärtans dag!

Vi hoppas att det har kunnat ge dig lite inspiration till idéerna och att du vill finna just din unika gåva till en som betyder mycket för dig.

Glöm inte att att ta ett kik i vår Alla hjärtans dag kategori för att se ännu fler av våra spännande alla hjärtans dag prylar. 

Posted in: Prylar
arrow_upward