Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Gadgets som sparar ström

116 Views

Om du letar efter idéer och ting som du kan göra tillsammans med hela familjen, istället för att bara se på TV, spela dataspel eller använda andra strömslukande apparater? Så ska du se med här, för att vi har nämligen funnit massor av sköna gadgets som kan ge dig och din familj idéer på ting ni istället kan göra. 


1. Till dig som inte kan undgå TV

Vi startar mjukt ut, eftersom det är inte alla som kan undgå Netflix serier, vilket också är forståeligt. 
En TV använder mycket ström, så därför kan det vara en bra idé att se TV på din telefon istället. 
Det kan vara att du tänker att det är en allt för liten skärm, men så har vi lösningen till dig här.

Med en HD skärmförstorare till smartphones kan du få din skärm på din telefon till att se väsentligt större ut. 
En skärmförstorare till mobiltelefon är en billig lösning och vill hjälpa dig med att få en bra skärm upplevelse när du ser dina favorit serier. 


Här har du två olika skärm förstorare:

   vit skärmforstorare.jpg
(Klicka på bilderna)2. "En telefon använder ju också mycket ström" lösningen

Det kan vara att du redan under punkt 1 har tänkt att en smartphone också använder mycket ström och det är riktigt. 
Inte lika så mycket som en TV men om du använder telefonen till att se serier och filmer, så vill mobilen snabbt gå torr för ström. Här har vi så också en lösning. Och i tillfälle du önskar att lyssna på radio samtidigt som du vill ladda upp så har vi också lösningen på det. 

   solcell radio_1.jpg
(Klicka på bilderna)

Med denna smarta solcell powerbank kan du generera gratis ström i de timmar där solen står framme. När powerbanken är fylld upp, har du inte mindre än till 5 smartphone laddningar. Otroligt smart! Och om du är mer till att lyssna på radio, samtidigt som du laddar upp din mobil så har vi också denna smarta Solcell drivna radio med högtalare och ficklampa i ett. 3. Använd tiden på att vara ute - på trots att det är mörkt

Under denna punkt vill vi endast ta utgångspunkt i gadgets som du självklart kan använda när det är mörkt. 
På trots av att det i dessa tider blir tidigt mörkt, så kan du fortfarande ha nöje av stunder ute i det fria. Det kan antingen ske genom att man använder denna unika LED fotboll eller LED basketboll men också spikeball glow in the dark bollar, som gör att du också kan spela det berömda spikeball spel i mörkare tider. 

fotbolls.jpg    spikeball glow.jpg
(Klicka på bilderna)

Eller dessa unika kraftfulla bärnsten ficklampor som är perfekta när du ska leta efter bärnsten på stranden:

stor bärnsten.jpg     lille bärnsten.jpg
(Klicka på bilderna för att komma in på produkterna) 4. Spela massor av spel

Det finns inget bättre än att sitta och spela mysiga och nostalgiska brädspel medan man dricker en varm chocklad och siktar efter att bli den ultamativa brädspel vinnaren. Om du behöver tips till nya brädspel eller andra roliga familjespel så har vi lite av det hela här hos DinGadget.se. Vad sägs om detta Fast Sling Puck brädspel där det gäller att få puckarna på motståndarens sida eller det gamla klassiska dart med två olika målsidor. Du vill också hitta en mini utgåva av curling shuffleboard spel samt mini bordtennis. Läs mer om produkterna här nedan, genom att klicka på bilderna. 

   dart.jpg
(Klicka på bilderna) 

Samt flera andra roliga och aktiva spel:

curling spel.jpg     bortennis mini.jpg

(Klicka på bilderna)5. Löpa eller gå en tur

I ett hem med mörka kvällar där man ska till att spara allt mer på ström, kan vara rätt tråkiga. Därför bör du ta ett kik på dessa gadgets, som nämligen ger dig möjligjet för att komma ut och cykla, löpa eller gå en tur, utan att du ska behöva vara bekymrad över att andra i trafiken inte kan se dig. Det är alltid härligt att ta en frisk tur ute i det fria och på trots att det är mörkt ute, så kan du fortfarande njuta av naturen om kvällen med hjälp av dessa gadgets.

Bland annat vill du kunna hitta denna smarta laser baklampa, som lämnar reflektioner på vägarna så att bilarna lättare kan lägga märke till dig som cyklist. Du vill också kunna hitta LED sko armband, som du snabbt och smidigt sätter fast på dina joggingskor. Perfekt till en löp tur eller en gå tur ute i det fria. Om du är en som kanske inte är så mycket till cycklar och äger en el scooter och därmed önskar att personlig göra den ännu mer så har vi denna unika LED ljusslinga till el scooter som lätt kan sättas på. 

laser baklykta.jpg   sko LED.jpg   ljusslinga el scoother.jpg     
(Klicka på bilderna för att komma in på produkterna)6. Nattlampor som använder batteri - skapar trygghet för ditt barn

När det är sängetid så gillar de flesta barn att ha lampan tänt. Vi har funnit tre av de sötaste nattlampor som ditt barn kan sitta med. Lamporna/nallarna skapar trygghet i mörker och är otroligt söta och inte nog med det, så kan du spara lite på strömmen när nallarna går på batteri. Du vill bland annat kunna välja mellan pingvin med LEDhund med LED eller nallebjörn med LED belysning

pingvin lampa.jpg     hund.jpg     led nalle.jpg
(Klicka på bilderna för att komma in på produkterna)7. Nattlampor till toalett besök

Vi kan också erbjuda två olika nattlampor som du kan använda i din toalett. Lamporna ger ditt barn en trygghet när ditt barn ska gå på toaletten om natten. Dessa två nattlampor i form av en LED belysning med målskiva för toalett, lär den minsta den så kallade "tidiga" träning till att inte träffa över kanten. Målskivan kan också användas för de större som har lite problem med att inte alltid få det hela tömt inne i toalett stolen. Vi har också en vanlig LED belysning till toaletten, perfekt när man inte önskar om att tända för lampan ute på toaletten. 

toa gron.jpg     toa lampa (1).jpg
(Klicka på bilderna för att komma till produkterna)Som du kan se är det nog med unika och coola gadgets som kan hjälpa dig med att undgå att använda allt för mycket ström där hemma. Om du önskar fler strömbesparande tips och tricks, så kan du läsa våras guide här: 
Spara på strömmen - 14 tips på hur du sänker ditt el förbruk

Du kan också läsa om strömbesparande lampor här: Smarta Strömbesparande Lampor

Vi hoppas att detta blogg inlägg har kunnat hjälpa dig och din familj med nya underhållande idéer.

Tack för att du läste med!

Posted in: Prylar
arrow_upward