Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Roliga gadgets

568 Views

Det finns faktiskt inget bättre än att grina, så pass mycket så att man kan känna det ända ner i magen.

Vi människor söker hela tiden efter en bra underhållning, vare sig det gäller film eller prylar och här på sidan vill du nämligen kunna finna gadgets som vill bidra med massor av skratt men också ett smile på dina läppar. 

Vi på DinGadget har nämligen funnit fram till någraav de prylar som vi tycker är roliga och unika.
Vi får nämligen in nya och roliga prylar & gadgets hela tiden och ibland kan det vara svårt att välja vilken som är den roligaste. Med det sagt så har vi gett det ett försök och hoppas att du vill få en förnöjelse av denna spektakulera lista med roliga gadgets och prylar. 

Här på sidan vill du kunna finna fram till roliga gadgets till festliga stunder, gadgets som är perfekta som roliga gåvor och otroligt roliga gadgets till folk i alla åldrar. 

Här är vår lista på 15 roliga gadgets

 1.  Sumodräkt
 2.  Mystic 8 ball
 3.  Avstressande squishy bröst
 4.  Coffee Makes Me Poop kaffemugg
 5.  Happy Men  - korkskruv, vinpropp, öl öppnare
 6.  Penis cocktail glas
 7.  Handbojor till tummarna
 8.  Megafon till barn - den skrikande mun
 9.  Trådlös karaoke mikrofon med högtalare
10. Swinging ball spel
11. Hoop Head Basket
12. Peek-a-boo nallebjörn
13. Bumper ball spel til barn
14. Ballon battle - fjärrstyrda robottar
15. Såp-bubbel pistol

Låt oss ta ett kik på några av de många roliga gadgets så att du kan se vad det är som gör att det är roliga. 


1. Den roligaste sumodräkt

sumo.jpg

Man är aldrig helt för gammal till att klä ut sig och det är något som nästan alltid sker tillsammans med vänner och familj till olika festliga events. En god dräkt eller mask kan alltid få ett bra smile på läpparna. Med denna sumodräkt får en du en god underhållning bara på några få sekunder. Med hjälp av en liten maskin som sitter i dräkten kan du pusta upp denna på bara få sekunder. Perfekt till möhippa, karneval och halloween fest. 

Läs mer om sumodräkten här.
2. Mystic 8 Ball - låt kulan ta dina beslutningar för dig!

mystic 8 Ball

Är du också till tider lite trött av det vuxna liv och dess alla beslutningar som följer med, så ska du göra som oss - låt 8 ball kulan fatta dina beslutningar. Super rolig 8 ball som ger dig roliga svar på dina frågor.

Läs mer om Mystic 8 Ball här.
3. Ohhhhh Avstressande!

stress.jpg

Här har du en mjuk boll som är otroligt behaglig och stimulerande att sitta med i stressade situationer. Med hjälp av klämteknik vill du snabbt och smidigt kunna avstressa dina tankar. Det är därför denna squishy bröst stressboll är bara fantastisk. Bollen liknar självklart ett bröst som vi kan se här på foto. Fantastiskt rolig och underhållande gadget med avstressande föremål.

Läs mer om bröst stressbollen här.
4. Rolig Kaffemugg med rolig text

coffee makes me poop

Denna unika och roliga kaffemugg är verkligen något som vill bringa fram ett smil. Texten låter "Coffee Makes Me Poop" vilket passar super till en du vet bara älskar kaffe och har en tendens att löpa några extra gånger på toaletten. Passar perfekt att ha i hemmet eller på arbetet. 

Läs mer om den roliga kaffemugg här.
5. Oh happy...Men!

happy men

Här har du ett helt fantastiskt set som passar perfekt till fester och "roliga" middagar tillsammans med vännerna. Tre unika män med varsin funktion. En av de fungerar som en vinpropp, en annan som en öl öppnare och den tredje som en proppträckare. Super rolig och bra gåva att ha som värd eller värdinnagåva. 

Läs mer om Happy Men här.
6. Cocktail glas med en twist

penis cocktailglas

Ja, det är visst ingen som är direkt i tvivel om vilken kroppsdel detta roliga glas ska föreställa. Perfekt till roliga fester och unika stunder tillsammans med vännerna. Passar perfekt till möhippa. 

Läs mer om penis cocktail glasen här.
7. Handbojor till tummarna

handbojor till tummen

Finn fram till din inre magiker och överraska dina vänner och familj med en liten trollerishow. Endast du vet hur man får dessa handbojor av. Utmana dina vänner och se om de kan komma fri. Du kan också använda dessa handbojor till din partner när och om han/hon spelar allt för mycket av Playstation...

Läs mer om handbojor till tummarna här.
8. Megafon till barn

megafon till barn

Barn älskar ting som larmar, vilket jo också i sig själv kan vara underhållande. Med denna megafon kan ditt barn ändra sin röst så att de exempelvis låter som en robot. Megafonen kommer med skratt knapp och så en inspelningsknapp. Här har du en verkligen rolig gadget med många timmars (larm) underhållning. 

Läs mer om megafonen till barn här.

9. "Stop in the name of lååååååååve!"

karaoke

Här har du den roligaste karaoke mikrofon. Det är en fantastisk trådlös mikrofon med inbyggd högtalare. Perfekt till roliga karaoke moments till fester eller när man ska hålla en melodigrandprix kväll tillsammans med vännerna. 

Läs mer om karaoke mikrofon här.
10. Det roligaste spel! Rusta kroppen!

rusta kroppen

Här har du ett underhållande spel som både barn och vuxna kan få något roligt ock aktivt utav. Dessa två bälten kommer med en behållare som har samma form som en amerikansk fotboll och i denna ska du lägga små tennisbollar i. När du har bältet på ska du tävla mot din motståndare. Här gäller det att du rustar din kropp så gott som möjligt så att du kan få ut de små bollarna ut av behållaren. Den första som har fått ut alla bollar har vunnit spelet. 

Läs mer om swinging ball spelet här.

11. Vem kan träffa nätet?

Hoop head basket

Med denna unika huvudkorg spel gäller det om att få flest bollar i nätet. Den roliga del är att nätet ska placeras på huvudet av en tillfällig deltagare. Det är röda och vita bollar med så att du kan tävla mot en av dina utvalda moståndare. 

Läs mer om huvudkorg boll spelet här.

12. Det finns inget bättre än en baby skratt

peek-a-boo nallebjörn

Vi är alla eniga här på kontoret. Bebis skratt som kommer helt nere från magen är det bästa ljud i världen. Man kan inget mer än att börja grina själv. Denna unika peek-a-boh nallebjörn är känd för att få bebisar till att grina. Med hjälp av dess filt gömmer sig nallen och sticker ut huvudet fram för att säga boh. De flesta bebisar älskar denna form för underhållning. 

Läs mer om peek-a-boh nallebjörn här.
13. Bumper Ball spel till barn 

bumper ball spel

Uppblåsbara ringar som gör att ditt barn kan bumpa in i varandra på ett roligt sätt. Det påminner lite om radiobilar, bara knappt så mycket fart och knappt så farligt. Det är verkligen roligt och något ditt barn med en säkerhet vill använda mycket tid men också skratt på.

Läs mer om Bumper ball spelet här.
14. Vem spränger motståndarens ballong först?

ballong robott

Med dessa radiostyrda robottar gäller det om att tävla en mot en. I grund och botten handlar det om att spränga motståndarens ballong först. Det föler med en kontroller med till varje robott, samt ballonger. Perfekt till roliga stunder tillsammans med familjen. 

Läs mer om ballong robottorna här.
15. Den roligaste Såp-Bubbelpistol!

bubbel pistol

Barn älskar såpbubblor! Det är både roligt och faschinerande. Denna lilla unika såp-bubbelpistol har hela 8 hål och kan verkligen blåsa ut många bubblor på ingen tid. 

Läs mer såp-bubbelpistolen här.
Här fick du presenterat 15 roliga gadgets. Du är självklart alltid välkommen till att själv dyka ner bland vårt sortiment av roliga och unika gadgets som passar just för dig.

Tack för att du läste med!

Posted in: Prylar
arrow_upward