Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Bästa farsdag present

569 Views

Vad ger man till en pappa som oftast nästan har allt? Vårt team på DinGadget har samlat de bästa gadgets inför farsdag.

Goda presenttips inför farsdag 

Om du har en pappa som alltid har varit där för dig, så är det ibland också skönt att kunna ge något tillbaka. Finn en bra gåva i översikten herunder, där vill du bland annat finna olika gadgets som de flesta män tycker är fantastiska. Listan är sammansatt tillsammans med några andra fädrar, som utifrån de själva satt samman de bästa gadgets de tycker är roligast att få.


1. Super dad mugg

super-dad.jpg

Glömmer du ibland att berätta för din pappa hur mycket du värdesätter honom? Med denna krus vill han få en bra reminder långt om länge. Det är speciellt upplagt att ge bort en sådan kopp, när din pappa t.ex. har hämtat dig en sen kväll från stan. Så är Super dad krus, utan tvivel en av de bästa gåvor. 

Läs mer om super dad muggen här.2. Scrap Map Deluxe - Skrapa din nästa destination!

scratch map deluxe

"Att resa är att leva" Detta är den perfekta gåvan till pappan som älskar att uppleva ting med sin familj. Med denna scratch map deluxe vill han kunna skrapa fram alla goda minnen han en gång har gjort i sina yngre dagar men också de kommande destinationer han önskar eller planlägger att göra tillsammans med familjen.

Läs mer Scracth Map Delux här
3. Grillverktyg för Miljonärer

grillset

Är din far grillmästaren eller älskar han bara att grilla? Ja men så har du en strålande gåva här. Med detta grillset, kan din pappa nu grilla allt det han önskar sig. Grill settet består av: En BBQ gaffel, spatel, pensel, kniv samt grilltång.

Läs mer om grill-settet här.
4. Låt din pappa sätta sitt namn på biffen

sätt ditt namn på biffen
På samma sätt som de gamla cowboys markerade deras kor, så kan din far nu göra precis det samma med sin biff. Brännjärnet kommer med 61 bokstäver, så det ger en rik möjlighet att din pappa kan ge hela famlijen deras namn på biffen.  

Läs mer om BBQ brännjärn här.5. Unika gafflar till pulled Pork

pulled pork gafflar

Finn din inre Wolverine och tillbered den BÄSTA Pulled Pork eller biff med detta unika Pulled Pork Gaffel set. Detta är den perfeka gåvan till pappan som älskar att laga mat. 

Läs mer om pulled pork gafflarna här
6.Den roliga farsdagspresenten

toaletgolf

Har du kanske en pappa som har humor och spenderar otroligt lång tid på toaletten i förväg så varför inte ge honom detta roliga toalett eller golfset. Så får han ännu mer tid att öva sig på sina slak när han sitter på dasset. 

Läs mer om toaletgolf här.

7. Brewbarrel  - Brygg din egna öl

brewbarrel

Om din pappa är en man som är en öl entusast så vill detta vara bland de bästa gåvor han kan tänka sig att få. På bara 7 dagar kan din pappa brygga din helt egna öl. Välj mellan 6 olika öl varianter och finn fram till den öl som passar i din smak. 

Läs mer om brewbarrel här

8.Texas Hold’em poker set

texas holdem poker

Älskar din pappa att spela spel tillsammans med sina vänner, så kan det vara också det blir en mysik poker kväll. Här har du nämligen ett smart pokerset som din pappa kan ha med på farten. Settet kommer i en fin metalbox och fyller därför inte speciellt mycket när det skal sparas inför nästa poker kväll.

Läs mer om Texas Hold´em poker settet här.

9.Skäggtrimmer - vattentät & laddningsbar

kemei

Praktisk och effektiv skägg trimmer som passar perfekt till mannan som har allt! Med vår elektriska uppladningsbara rak apparat från KEMEI, kan du vara säker på att få en HELT tät barbering, utan att du ska behöva efterlämna några fula stubbar. 

Läs mer om Skäggtrimmern här.10. Kristall nyckelring med bil logo & LED

kristall nyckelring

Går din pappa mycket upp i bilar så är en av dessa nyckelringar helt klart något för honom. Du kan välja imellan fler loggo och välja just den logga som ligger närmast din pappas hjärta. Nyckelringen kommer med en ingraverad bil logga och skiftande LED ljus. Och inte nog med det så kommer den också en i ellegant presentask. 

Läs mer om kristall nyckelringen här.


Det var allt vad vi hade för denna gång. Vi hoppas att du fann något som väckte interesse. 

Tack för att du läste med.

Posted in: Prylar
arrow_upward