Blog navigation

Latest posts

Blog tags

De bästa lampor till barnrummet

195 Views

De bästa lampor till barnrummet

Letar du efter nya lampor till barnrummet, så har du hamnat på den riktiga sidan. I detta blogg inlägg vill vi nämligen visa dig, det vi menar, är de bästa lampor till ett barnrum.

Lampor till barnrummet är en must have pryl och med dagens urval, finns det otroligt många lampor att välja imellan. Det första du ska tänka på är vad lampans föremål är. Är det en lampa som ska stå på skrivbordet, eller fungera som en nattlampa eller bara ha en mysig funktion i det hela taget. När du vet vilket föremål du söker så går det också snabbare att finna fram till den lampa du söker.  

Många föräldrar upplever att deras barn har ett stort behov för en nattlampa som skapar trygghet innan sängetid. I listan här under vill du bli presenterad för fler lampor som passar perfekt till detta ändamål. 

Det kan också vara att du tänker att det kan vara coolt med extra mysig belysning, så har vi några lampor som är extra smarta! 

Fler och fler barn älskar att spela, därför vill du kunna uppleva ljus som precis hänvänder sig direkt till gaming glada barn. 

Ta också gärna ett kik i våran 3D lamp kategori, här finner du nämligen lampor med både Minecraft och Fortnite design. Är ditt barn helt vild med Greta Gris, Elsa från Frozen, Traktorer, Dinosaurier och Minions. Så är det en 3D lamp kategori du ska gå gå igenom. 


Här får du listan över de bästa lampor till barnrummet:1. Greta Gris 3D lampa

greta-gris-lampa_1.jpg
Fin liten lampa i en unik 3D design med Greta Gris motiv. Lyser i olika färger och får ljuset till att framstå levande. 

Se mer om Greta Gris 3D lampan här


2. Fortnite 3D lampa

fortnite-3d-lampa.jpg

Ytterligare en fin liten 3D lampa. Denna utgåva ha ett fint Fortnite logo och passar perfekt till alla Fortnite fans.

Se mer om Fortnite 3D lampan här


3. Förtrollande natthimmel med motiv

foertrollande-natthimmel-lampa-med-motiv.jpg

Natthimmel lampor har på den sista tiden blivit otroligt populära och denna utgåva är säker en vinnare av de alla. Om du letar efter en cool lampa till ditt barn, så är denna en av de du ska gå efter. 

Se mer om natthimmel lampan här4. Månlampa med fjärrkontroll- 10 cm

Något annat som har varit en hit och trendar fortfarande mycket är månlampor. Perfekt myslampa till fönster eller på skrivbordet. Denna finns i två olika storlekar och kan skifta färg i olika tre olika ljus nyanser.

Se mer om månlampan här5. Regnbågslampa till barn

regnbags-lampa.jpg

Finns det inte något mer vackrare än en vacker regnbåge? Nu kan ditt barn fall i sömn med hjälp av denna som kastar den fintaste regnbågen ut i rummet. Lampan kommer med en timer och stängs av efter 20 min.

Se mer om Regnbågslampan här6. Stjärnhimmel lampa

stjaernhimmel-lampa.jpg

Denna unika stjärnhimmel lampa kan lysa upp hela rummet upp med en vacker stjärnhimmel och en vacker nordlys. 

Se mer om stjärnhimmel lampan här7. Astronaut Natthimmel lampa

astronaut-natthimmel-lampa.jpg

Förvandla ditt rum in till ett universum med denna unika Astronaut lampa. Med en inbyggd projektor kommer den med fantastiska detaljer och ett fantastiskt ljus! Ljusstyrkan kan justeras i 7 olika nyanser samt en mängd olika nebulosa effekter. 

Se mer om Astronaut himmel lampan här8. Honeycomb touch lampor - 6 styck

Många youtubere använder denna typ av lampa till att skapa de coolaste gaming setup. Lamporna kan sättas ihop på olika sätt och kommer med en touch effekt. 

Se mer om Honey Comb lampan här9. Dinosaur Led nattlampa - skiftande färg funktion

dinosaurie-lampa.jpg

Mjuk och kramvänlig liten nattlampa som inte blir varm, vilket gör att ditt barn kan hålla om den utan problem. Den perfekta lösningen till barn som är rädda och otrygga för mörker. 

Se mer om LED dinosaur LED lampan här10. Panda touch lampa - laddningsbar

panda-touch-lampa-uppladdningsbar.jpg

Här har du en lampa som påminner lite om den ovan nämnda dinosaurie lampan. Bortsett från att denna kommer i en panda utgåva. Lampan kommer i ett behagligt material och skiftar färg när man trycker på den.

Se mer om Panda touch lampan här11. 3D nattlampa till barn

Den ultimativa 3D lampan med ett sött motiv bestående av en sovande på månen. Det medföljer en fjärrkontroll med som gör att du kan skifta ljuset till den färg du önskar. 

Se mer om nattlampan här

Posted in: Prylar
arrow_upward