Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Mysiga höst gadgets

71 Views

I detta blog inlägg har vi valt att fokusera på de bästa mys gadgets som passar perfekt till hösten.
Så ta mössan och halsduken på, för nu tager vi ett kik på de bästa gadgets inför hösten.1. Mr Lamp taklampa - den klättrande man

Om du är på utkik efter en unik lampa som kan ta en fräsh pust till din inredning, så är denna lampa kanske något för dig. Mr Lamp, den klättrande man är kommer i en fin och stilren design, som ägnar sig till att hänga antingen i vardagsrummet, köket eller där det är ett extra tom rum som tränger till att fyllas igen. 

BANNER-removebg-preview_1.png
2. Månlampa - 18 cm

Unik månlampa med den mysigaste belysning du kan tänka dig. Månlampan kan justeras i tre olika ljus och skiftar färg efter det humör som man önskar att lampan ska vara tänt. Perfekt gadget till en mörk höst.  

BANNER-removebg-preview_1.png

3. Saturnus lampa - 11 cm

Denna saturnus lampa påminner mycket på månlampans belysning. Perfekt till alla som älskar mysig belysning och universum.

BANNER-removebg-preview_1.png
4. Kanin mössa med LED & viftande öron

Trött av mörker? Så varför inte peppa upp din vardag med lite extra roliga och unika hattar. Denna roliga kanin mössa med LED, och viftande öron lyser och viftar efter man trycker på dess hängande tassar. Perfekt till barn och barnsliga själar. 

BANNER-removebg-preview_1.png
5. Snörband med LED

Praktiska och roliga snörband led LED. Dekorera dina sneakers med lite extra belysning. Lätt att montera, tryck på det gula objet och så är de klar till att användas. 

BANNER-removebg-preview_1.png
6. Ficklampa med behållare till hundpåsar

Är du trött av att gå och samla hundbajs i mörkret, så har du den perfekta räddningen här. För med denna lilla ficklampa med smart behållare till hundpåsar, har du alltid ljus och hundpåsar alltid med dig. 

BANNER-removebg-preview_1.png
7. Mysiga Friends Krus

Den mysigaste friends krus som skriker "I´ll be there for you". Välj mellan tre olika motiv och finn din favorit.

BANNER-removebg-preview_1.png

8. Smart Twist Termo Krus

Det perfekta twist termo krus till dig som alltid är på farten. Denna smarta twist termo krus håller din kaffe/te varm i lång tid och dessutom kommer den med ett super sött design.

BANNER-removebg-preview_1.png
9. Magiskt A4 ritbord med LED funktion

Teckna med ljus! Detta fantastiska magiska A4 ritbord med LED, är perfekt till barn som älskar att teckna. Med dess unika ljus i pennan kan ditt barn teckna kreativa bilder på ett helt nytt sätt och så kan det återanvändas om och om igen.

BANNER-removebg-preview_1.png10. Diamond Paint Elefant Motiv 

Diamond Paint är otroligt avstressande och riktigt mysigt att sitta och pyssla med. Hos DinGadget vill du hitta diamond paint med flera olika motiv. Bland annat har du här 5D Diamond Paint elefant motiv som är 40x50 cm. Varför inte dekorera väggen i vardagsrummet när det är färdigt. Perfekt som gåva eller bara hemma pyssel.

BANNER-removebg-preview_1.png

11. Snug Rug Deluxe Filt

Det finns inte något bättre än att sitta i soffan med en varm filt efter en härlig gåtur ute i det friska höstvädret. 
Här finner du bland annat detta härliga Snug Rug Deluxe filt. Filten är designad med ärmar och ett hål där det är plats till huvudet. 

BANNER-removebg-preview_1.png
12. Läskudde med armstöd

Denna fina läskudde med armstöd, är super behaglig att sitta med. Läskudden ger ett bra stöd till ryggen och är perfekt både till barn och vuxen. Döjer du med rygg, bäcken eller nacke? så är denna läskudde en stor hjälpande hand när du sitter i soffan. 

BANNER-removebg-preview_1.png

13. Gula tofflor 

Kalla fötter? Så är dessa gula tofflor något för dig. Dessa mystofflor kan värmas upp i mikro och hålla dina fötter varma hela dagen. Tofflorna kan också fås i röd färg. Du hittar de röda tofflor här: Röda tofflor -värms upp i mikro

BANNER-removebg-preview_1.png
14. Tavla med LED bokstäver

Smart tavla med LED bokstäver. Perfekt gadget att ha i hemmet som dekoration men också i praktisk användning. Skriv små besked till din familjen, TODO list, eller kanske vill du bara visa hur speciella din familj eller din andra halvdel är.

BANNER-removebg-preview_1.png
15. Flame glödlampa med app styrning

Få mys stämningen upp på högsta nivå med denna unika flame glödlampa med app styrning. Denna flame glödlampa kan du nämligen styra med en app via din mobil. I glödlampan sitter det ett litet chip, vilket gör det möjligt att upprätta förbindelse till glödlampan via din mobil. Perfekt gadget till mys i hemmet men också till festliga tillfällen.

BANNER-removebg-preview_1.png
Det var allt för denna gång, ha en härlig dag!

Posted in: Prylar
arrow_upward