Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Unika halloween gadgets

85 Views

I detta blogg inlägg tar vi ett kik på årets unikaste Halloween gadgets.
Vi har kommit in i den otäckaste månad på hela året, nämligen den månad där vi firar Halloween och fyller gatorna med vackra och dekorativa pumpa utsmyckningar. 

Alla är nog kanske inte så peppade inför Halloween eftersom det är en ting många kopplar med något som endast hör till i USA. Men allt fler svenskar har tagit till sig denna högtid, eftersom det är super mysigt att kunna fira halloween tillsammans med vänner och familj. Det är också ett sätt att få färg och glädje in i ellers annars så tråkig och grå månad. 

Det ska dock inte vara någon hemlighet att vi här hos DinGadget.se ÄLSKAR Halloween. Därför har vi samlat och funnit fram till de unikaste och roligaste halloween gadgets till dig här. Fölg med här! - om du vågar: 


1. Halloween Mini Projektor

projektor.jpg

Den coolaste Halloween mini projektor har du här. Projektorn kan göra dina fönster och väggar levande med mindre otäcka väsen. Sätt fram en duk upp i antingen fönster eller på väggen och låt projektorn lysa upp. Mini projektorn kommer med 6 stycken Halloween filmer  samt 6 jul filmer.

BANNER-removebg-preview_1.png2. Proffsigt knivet till pumpor

pumpa%20proffs.jpg

Unikt proffsigt pump knivset som passar perfekt till dig som älskar att dekorera pumpor. Med detta knivset får du 13 olika delar, bestående av olika knivar och verktyg som krävs för att uppnå den ultimativa pumpa utskärningen. 

BANNER-removebg-preview_1.png3. Pumpa skärset för barn

pumpa%20sk%C3%A4rset%20barn.jpg

Här har du ett barnvänligt pumpa skärset för de minsta, rekommenderar dock att en vuxen skall alltid vara i närheten.
Verktygen är bekväma att hålla och lätta att använda. 

BANNER-removebg-preview_1.png


4. Månlampa - 18 cm

m%C3%A5nlampa.jpg

Åhhhhh! Vi känner det också! Den otäckaste månen som står högt på himlen, med en varning om att något vill ske. Men nu är ju detta bara en fin och mysig månlampa som kommer med det mysigaste ljus. Färgerna kan du själv skifta efter önskemål.

BANNER-removebg-preview_1.png


5. Hästmask

hastmaske.jpg

Ska du till och kläs ut för att skrämma på kollegorna på arbetet? Så är denna hästmask det helt perfekta.

BANNER-removebg-preview_1.png6. Halloween pynt till dörren

d%C3%B6rrkrans.jpg

Om du är på jakt efter nytt halloween pynt till dörren, så har du här den perfekta dörrkrans.
Kransen kommer med ett justerbart skelett huvud och fötter. Dörrkransen passar perfekt till halloween, väggen, dekoration eller bordet.

BANNER-removebg-preview_1.png


7. Squid Game dräkter

squid%20game%20drakt.jpg

Är du en som har följt Squid Game serien och saknar du inspiration till själva festen så kan vi varmt rekommendera denna Squid Game dräkt. Vi garanterar dig att du vill bli centrum till halloween festen. Och i tillfälle du saknar Squid Game masken så finner du den också här. Masken kommer i 4 olika varianter och ingår inte med i dräkten.

BANNER-removebg-preview_1.png


8. Coola snörband med LED belysning

led%20snorband.jpg

Dessa snörband med LED är helt unika då de lyser i olika färger.  Detta är den perfekta gadget till mörka vintrar men också en gadget som sätter lite mera ljus på tillvaron.

BANNER-removebg-preview_1.png


9. Retro Sockervaddsmaskin

candy.jpg

Utöver fest och färger så ska det ju också till lite socker till själva halloween festen. Nu kan du nämligen göra läcker sockervadd med denna läckra retro sockervaddsmaskin i ditt egna hem. 

BANNER-removebg-preview_1.png


10. Candy Grabber - Godismaskin

candy%20grabber_1.jpg

När helgen eller festens mittpunkt närmar sig och sötsuget blir större så varför inte göra en rolig utmaning för de minsta? Med denna unika och roliga Candy Grabber - Godismaskin, vill du nämligen kunna själv fiska upp ditt fest godis.

BANNER-removebg-preview_1.png


11. Plasma lampa

plasma%20lampa.jpg

Söker du efter en unik och cool belysning till din fest så är det denna plasma lampa du ska gå efter. Lampan reagerar på dina hand rörelser och ändrar mönster allt efter hur du placerar din hand över lampan. 

BANNER-removebg-preview_1.png


12. Kanin Mössa med LED & Viftande öron 

kanin.jpg

Här har du den unikaste och sötaste kanin mössa. Mössan lyser när man trycker på tassarna och dessutom kan den vifta med öronen. Perfekt pryl till halloween men också andra festliga eller kalla årstider. Om du är till denna typ av mössor så vill du också säkert älska denna halloween mössa med LED och viftande öron. Denna kommer i två olika varianter; en i svart, i form av en fladdermus och en i vit, i form av ett skelett liknande huvud.

BANNER-removebg-preview_1.png


13. Lightning Reaction Reloaded Spel

ligthning.jpg

Här har du en högklassig underhållning med spännande stötat för den som är långsam. Om du är på jakt efter ett unikt spel som testar snabbheten i din reaktion så rekommenderar vi detta lightning Reaction Reloaded Spel. 
I tillfälle detta spel inte skulle avskräcka dig helt så kan vi också rekommendera lögn detektor med stöt. Unik och rolig leksak som kan öka underhållningen på högsta nivå. 

BANNER-removebg-preview_1.png


14. Trådlös Alien högtalare med LED

alien.jpg

Unika trådlösa alien högtalare med LED perfekt till utomhus aktiviteter eller fest. Högtalaren tar inte så mycket plats, vilket gör att den är mycket praktisk till att ta med.

BANNER-removebg-preview_1.png


15. Unika hårkritor

h%C3%A5rkritor.jpg

Tränger ditt hår till en makeover så kan du göra det snabbt och smidigt med hjälp av dessa hårkritor. De är lätta att gnida in i håretoch tvättas lätt ut med hjälp av vanlig shampo och vatten. Perfekt till fester eller galna utekvällar. 

BANNER-removebg-preview_1.png

Posted in: Prylar
arrow_upward