Blog navigation

Latest posts

Blog tags

De bästa gadgets till oktoberfest

36 Views

Oktoberfest perioden börjar sakta röra på sig och snart är det återdags att skåla med de stora fatöl och dansa runt bordet till festlig och glad musik.

Om du själv är en som går mycket upp i oktoberfest, kommer dessa prylar till att vara helt perfekta.
Vi kan nämligen erbjuda dig massor av underbara prylar som vill helt säkert kunna ge dig en härlig och rolig fest. Följ med!
1. Brygg din helt egna öl 

brewbarell.jpg

Detta är drömmen till alla öl entusiaster där ute. Med detta ölset kan du nämligen brygga din helt egna öl allt efter din egna smak. Brewbarrel - brygg din egna öl finns i olika smaksvarianter och är den perfekta start inför oktoberfest. 

2. Globus Drycksdispenser

glob.jpg

Känslan man får när man häller en iskall öl upp i ett glas, är helt fantastiskt. Nu kan du nämligen få den känsla in i ditt egna hem med hjälp av denna unika globus dryckesdispenser. Häll en god kall öl in i dispensern som både dig och dina vänner kan använda sig av. Dispensern rymmer i allt upp till 3,5 liter och kan användas både till whiskey och annan dryck utöver öl. 

3. Kylande öltapp

ol.jpg

Denna dispenser är helt fantastisk! Nu kan du undgå lat och varm öl med hjälp av denna unika kylande öltapp dispenser. Innuti dispensern är det ett isfack, där isbitarna hälls i och håller din öl kall. Ölen hälls direkt upp i glaset och förblir kall i en längre tid.  Dispensern rymmer 3.5 liter. 
4. Elektrisk ölskummare

olskum.jpg

Finns det något bättre än en kall öl med fint skum? Det är åtminstone vad många förknippar med en god fatöl. Om du sitter med en "tråkig" burköl där hemma så kan du nu göra något underbart, nämligen skumm öl med denna elektriska ölskummare


5. Ölbälte med plats til 6 öl

Om det ska bli en fest, så låt det bli en fest. Med detta ölbälte kommer du inte att få slut på öl i den kommande timme. Det är en perfekt pryl för roliga och privata oktoberfester. Inte nog med det, du har goda chanser att bli festens mittpunkt om du piffar upp dina "lederhosen" eller tyrolerkjol med detta unika bälte. 


6. Ölbong

bong.jpg

Om du verkligen ska gå all in, så kan du göra det med denna ölbong och njuta av en öl på ett lite mer roligare och  underhållande sätt. Perfekt för privata oktoberfester. 


7. Beer Pong Förkläde

Perfekt dricklek som är super underhållande. Du känner kanske helt säkert till den klassiska beer pong spelet men här har du så spelet i en ny och rolig version. Med detta beer pong förkläde, ska man slå bollarna in i ölglaset som sitter på förklädet och sedan dricka det som finns i behållaren. Ännu en rolig pryl till en privat oktoberfest. 


8. Uppblåsbar Beer Pong Hatt

olhatt.jpg

En lite annorlunda beer pong spel men fortfarande ett spel där du ska kasta bollen in i en uppblåsbar beer bong hatt istället. Det enda du ska göra är att blåsa upp hatten, lägga kopparna i, fylla upp med öl och så är det bara att säga: Let the game begin!


9. Beer Pong Matta

olmatta.jpg

Ännu en version av beer pong spel men i form av en matta. Om du letar efter ett beer pong spel som du kan ta med dig över det hela så ska du gå efter denna beer pong matta.


10. Ölkylare- 2 styck

kyl.jpg

Du vill aldrig behöva dricka en ljummen öl mer, tack vare dessa unika ölkylare. Kylpinnarna håller din öl kall i en längre tid än vad den normalt ville ha gjort. 


11. Beer Dunk Drickspel

beer dunk.jpg

Här har du ett "nytt" och lite annorlunda drickspel. Beer Dunk drinkspelet, går ut på att man ska bygga torn med hjälp av de muggar och underlag som följer med. Därefter gäller det för deltagarna att tömma flest plastmuggar på kortast tid. 


12. Bean Bag Drickspel

beanbag.jpg

Bean bag drickspel går ut på i stort set at man ska försöka träffa ärtpåsarna in i hålet. Den som inte träffar får en straffshot. 


13. Luxus tärningar

luxus.jpg

Två stycken otroligt fina trä luxus tärningar med olika motiv. Varje tärning har ett unikt och vackert trä motiv på varje sida. Motivet på tärningarna visar vad varje deltagare ska göra för varje slag som kommer ner på bordet. Ett underhållande spel till en förfest och lätt att ta med. 
Glad Oktoberfest önskar vi här på DinGadget.se!

Posted in: Prylar
arrow_upward