Blog navigation

Latest posts

Blog tags

Årets julgadgets

63 Views

Älskar du julen like så högt som oss, så vill du helt säkert älska detta blog inlägg. Vi har nämligen varit på vårt lager för att finna fram till de mest unikaste och BÄSTA julprylar ever. 

Det är inte bara julpynt som gör julen mysig, utan också juldekorationen och julgadgets som kan hjälpa på tillvaron till att bringa fram en mysig stämning till dig och din familj.



1. Unika vintermössor med belysning

Trött på den traditionella vintermössan? Så har vi här något modernt och unikt, just för dig! 
Julmössorna kommer är monterade med LED och kommer i olika modeller. 





2. Mysiga strumpor

Mysiga och varma stumpor till kalla tider. Dessa mysiga stumpor kommer  4 olika modeller.
Perfekt gåva till en du håller av. 






3. Gör dina egna julkort 

Unika Diamond Paint julkort som du dekorerar med de finaste pärlor. Diamond Paint julkorten kommer i 8 olika motiv och passar perfekt som julklapp till en som älskar lite annorlunda julkort. 

BANNER-removebg-preview_1.png



4. Mysiga julstrumpor 


Håll dina fötter varma med dessa mysiga julstrumpor. Kommer i olika modeller och passar från barn till vuxen.
Perfekt pryl att ge bort i julklapp

BANNER-removebg-preview_1.png




5. Gnome med LED belysning

Den gulligaste jultomte - gnome med LED belysning. Unik jul dekoration som är klar till att skruva upp för julstämningen i ditt hem. 

BANNER-removebg-preview_1.png





6. Jul dekoration till bestick

Ska du hålla stora fester eller bara julmiddag med familjen? Så är dessa tomteluvor dekoration till bestick något som vill krydda lite extra på myset där hemma. 

BANNER-removebg-preview_1.png



7. Tomtenisse till flaska

Nu blir det ännu mer mysigare och roligare att ha flaskor på julbordet. Här har du de sötaste tomtenissar till flaska, som gömmer flaskans topp på det finaste sätt med små huvud.  

BANNER-removebg-preview_1.png





8. Underhållning i juldagarna

Här har du det roligaste spel som garanterar en rolig underhållning under december månad.
Det perfekta kast julspel i form av en renhatt är perfekt till mysiga stunder med familjen. Vad finner inget bättre än att röra på sig lite efter en tung jul mat? Renspelet är lätt att spela och det enda ni ska göra är att dela upp er i lag, hitta en glad deltagare som ska ha renhatten på sig och så är det bara att sätta igång med att kasta med ringarna, intill en av er träffar.

BANNER-removebg-preview_1.png




9. Mysig mini julgran med snö 

Fin liten mini julgran med snö dekoration som är den perfeka mysiga lilla gran. Perfekt som jul dekoration till fönstret eller bordet.

BANNER-removebg-preview_1.png




10. Unika julgranskulor

Unika julgranskulor som passar perfekt till firma och jul fester. Med dessa unika julgranskulor kan du fylla i med precis det du önskar. Passar perfekt till olika drickevaror, godis men också godsaker till människans bästa vän (hund eller katt).

BANNER-removebg-preview_1.png




11. Roligt julgransset för barn

julgran diy_1.jpg

Detta är det perfekta, kreativa och minnesvärda hobby projekt ett barn kan få. Med denna julgransset kan ditt barn dekorera julgranskulorna efter deras egna fantasy och önskemål. Julkulor och tuschpennor följer med. 

BANNER-removebg-preview_1.png





12. Klassisk bordslöpare till julbordet

Saknar du lite julpynt till ditt bord, så kan vi rekommendera denna fina bordslöpare. Duken kommer med broderad text, Merry Christmas och en påsydd bil med julgran. Den perfeka jul touch till bordet. 

BANNER-removebg-preview_1.png





13. Mysiga LED julstjärnor 

Lys upp ditt hem med dessa mysiga LED julstjärnor. Passar perfekt i taket, fönstret eller det hör som saknar lite extra ljus i ditt hem. 

BANNER-removebg-preview_1.png





14. Renlampa

ren.jpg

Söt liten stilren renlampa i matt färg. som passar perfekt till både jul men också året runt. Lampan är justerbar, där du själv väljer, i vilken riktning huvudet, benen ska vända. 

BANNER-removebg-preview_1.png





15. Unik jul underhållning

För ett litet barn finns det inte något mer magiskt än jul. Det är en tid med spännande överaskningar och historier.
Med denna unika handdocka, jultomte  och guldsäck, kan du finna fram din indre buktalare. Så kom in i fantasy världen och berätta historien på ett helt nytt och kreativt sätt.  

BANNER-removebg-preview_1.png






Posted in: Prylar
arrow_upward