Upptäck vår samling av fantastiska och unika 3D-pussel

Vi har samlat ett brett utbud av de mest imponerande 3D-pusslen i denna kategori. 3D-pussel är inte bara underhållande och avslappnande, utan kan också ibland vara lite frustrerande när man försöker hitta den sista biten. Men när man väl lyckas sätta ihop pusslet blir resultatet oftast vackert och föremålet blir en fantastisk dekorationsdetalj. Därför är 3D-pussel verkligen något speciellt och om du inte har utforskat denna unika typ av pussel, då har du verkligen missat något! Utforska vårt fantastiska urval av unika 3D-pussel nedan och upplev glädjen av att sätta ihop dessa fascinerande pussel!

Det finns 17 produkter.

Visar 1-17 av 17 objekt
Lutande tornet i Pisa  3D pussel från Rokr™ Lutande tornet i Pisa  3D pussel från Rokr™
Pariserhjul 3D pussel från Rokr™ Pariserhjul 3D pussel från Rokr™
Eiffeltorn 3D pussel från Rokr™ Eiffeltorn 3D pussel från Rokr™
3D pussel mekanisk motorcykel från Rokr™ 3D pussel mekanisk motorcykel från Rokr™
3D pussel army jeep från Rokr™ 3D pussel army jeep från Rokr™
3D pussel mekanisk traktor från Rokr™ 3D pussel mekanisk traktor från Rokr™
3D pussel tåg från Rokr™ 3D pussel tåg från Rokr™
3D pussel chokoladfabrik från Rokr™ 3D pussel chokoladfabrik från Rokr™
3D Globe pussel från Rokr™ 3D Globe pussel från Rokr™

3D Globe pussel från Rokr™

Pris 1 109,00 kr
3D pussel - trä skattkista med kod & nyckel 3D pussel - trä skattkista med kod & nyckel
3D pussel - kulbana i trä, Marble Night City från Rokr™ 3D pussel - kulbana i trä, Marble Night City från Rokr™
3D pussel - teleskop från Rokr™ 3D pussel - teleskop från Rokr™
3D pussel - Lastbil, Bygg din egna lastbil 3D pussel - Lastbil, Bygg din egna lastbil
3D Pussel - Rolife Retro bil från Rokr™ 3D Pussel - Rolife Retro bil från Rokr™
3D pussel - Grandprix bil Rokr™ 3D pussel - Grandprix bil Rokr™
3D pussel - kassaskåp med lås 3D pussel - kassaskåp med lås
3D pussel - julby 3D pussel - julby

3D pussel - julby

Pris 299,00 kr

Skapa din alldeles egna 3D-pusselbil med vårt byggset!

I denna kategori hittar du ett brett utbud av 3D-pusselbilar, både från retro- och nutida tider. Dessa pussel består av ett stort antal delar vilket garanterar ett unikt resultat när du har monterat dem. Det bästa med 3D-pussel är att de är så otroligt snygga att ha som dekoration när de väl är färdigmonterade. Många av pusslen har många delar vilket ger en otroligt realistisk look när de väl är klara. Med vårt byggset kan du skapa din alldeles egna 3D-pusselbil och njuta av timmar av underhållning medan du bygger upp den till en fantastisk dekorationsdetalj.

Pussel med flera funktioner

3D-pussel kan erbjuda mycket mer än bara en rolig utmaning. Här på vår sida kan du hitta pussel med flera olika funktioner. En av de mest imponerande funktionerna är den smarta 3D-banan som du kan sätta ihop och sedan använda aktivt för timmar av underhållning för både vuxna och barn. Vi har också en skattkista med kod, som har ett unikt litet system som gör att kistan kan låsas och kommer med både kod och nyckel. Det är en smart och rolig funktion som gör det ännu mer spännande att samla våra unika pussel. Dessutom finns det en pengatank med lås, som också kan fungera som en utmärkt presentidé. Det mest fantastiska med våra pussel är att de tar tid att montera, vilket ger dig många timmars underhållning. Det är ett trevligt och hälsosamt sätt att fördriva tiden samtidigt som det är ett bra sätt att hålla hjärnan aktiv, då pusslen kan vara utmanande.

Våra 3D-pussel är gjorda av trä, vilket gör dem mycket snygga när de är färdigmonterade och de kan fungera som unika delar av din inredning. Om du är en person som älskar att vara kreativ kan du också måla dina pussel när de är färdigmonterade. Det är ett bra sätt att hålla din kreativa hjärna på och utmana dig själv ännu mer. Pussel är också bra för hjärnan, eftersom de kräver koncentration och tålamod. Vi rekommenderar dock att du är minst 14 år för att börja med våra pussel, eftersom de innehåller små delar som barn inte ska vara i närheten av.

Många timmar av underhållning med våra 3D pussel

Det allra bästa med dessa pussel är att de tar riktigt lång tid att sätta samman och att du kan hålla dig underhållen i flera timmar i sträck. Det är en trevlig och hälsosam sysselsättning som hjälper dig att fördriva tiden på ett positivt sätt. Dessutom är det ett utmärkt sätt att hålla hjärnan igång, eftersom vissa pussel kan vara riktigt utmanande. Våra 3D-pussel i trä är unika och har en elegant finish som ger dem en extra touch av skönhet när de är färdigmonterade. Träfigurer har alltid varit mycket populära och används ofta för att göra inredningen mer personlig och unik. Därför är det fantastiskt att våra pussel också är gjorda av trä, vilket gör dem till ännu en vacker del av inredningen. Men det är inte bara utseendet som gör våra pussel speciella. De har också målbara ytor, vilket ger möjlighet att utveckla kreativiteten ännu mer. Du kan måla dina 3D-pussel efter montering, eller innan om du föredrar det. Oavsett vilket så är det en rolig och kreativ aktivitet som kommer att hålla dig underhållen i många timmar.

Träna hjärnan med utmanande 3D-pussel och Diamond Painting

Pussel är inte bara en underhållande aktivitet utan det är också bra för hjärnan. Att lägga pussel är ett utmärkt sätt att hålla hjärnan aktiv och skärpa dina mentala färdigheter. Om du älskar att göra kreativa saker, kan vi starkt rekommendera att du tar en titt på vårt sortiment av fina 3D-pussel som du kan hitta på vår webbsida.
Det är viktigt att notera att pusslen innehåller många små delar och kan vara ganska komplicerade, så vi skulle rekommendera att du är 14 år eller äldre för att börja med ett av dessa pussel. Detta för att undvika att barn kommer i kontakt med små delar som kan vara farliga. Om du letar efter en presentidé till någon som också älskar att vara kreativ, då är ett 3D-pussel en utmärkt idé. Vi har också ett annat kreativt projekt som heter Diamond Paint, där du kan hitta diamantfärg i flera olika varianter.

Vi hoppas att du har hittat något användbart på vår webbsida och att du känner för att prova ett av våra 3D-pussel. Vi har provat flera av dem själva och är mycket nöjda med resultaten.

arrow_upward