3D Pussel

I den här kategorin har vi samlat ett stort antal av de mest fantastiska 3D pussel.
3D pussel är både underhållande, avslappnande kanske lite frustrerande i tillfälle man inte kan finna ut av var den sista bit ska sitta, men slutresultatet är ofta vackert och föremålet är extremt dekorativt.
Därför är 3D pussel i en klass för sig och har du ännu inte bekantat dig med de unika pussel, så har du definitiv missat något.

Se vårt fantastiska urval av unika 3D pussel i urvalet här nedan.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt
3D pussel - trä skattkista med kod & nyckel 3D pussel - trä skattkista med kod & nyckel
3D pussel - kulbana i trä, Marble Night City från Rokr™ 3D pussel - kulbana i trä, Marble Night City från Rokr™
3D pussel - teleskop från Rokr™ 3D pussel - teleskop från Rokr™
3D pussel - Lastbil, Bygg din egna lastbil 3D pussel - Lastbil, Bygg din egna lastbil
3D Pussel - Rolife Retro bil från Rokr™ 3D Pussel - Rolife Retro bil från Rokr™
3D pussel - Grandprix bil Rokr™ 3D pussel - Grandprix bil Rokr™
3D pussel - kassaskåp med lås 3D pussel - kassaskåp med lås
3D pussel - julby 3D pussel - julby

3D pussel - julby

Pris 299,00 kr

Nu kan du bygga din helt egna 3D Pusselbil

De flesta 3D-pussel som du vill stöta på i denna kategori är bilar, med det sagt så har vi fantastiska versioner. Både från den gamla retro tiden men också nutid. 3D bilarna har otroligt många delar vilket gör att det resultat man uppnår är unikt.

Det bästa med 3D-pussel är att de är så otroligt snygga att ha stående framme när de är färdig monterade. Många av pusslen har som sagt många delar och det gör att de ser otroligt realistiska ut när de är färdig monterade.

Pussel med flera funktioner

Många 3D-pussel har flera olika funktioner. Vi kan bland annat erbjuda dig en smart 3D-bana där du efter att ha satt ihop banan kan använda den aktivt. Det är utan tvekan något som kan underhålla både stora och små.

Du kommer också att kunna hitta en skattkista med kod. Denna version har ett unikt litet system som gör att kistan kan låsas. Denna så kallade skattkista kommer med både kod och nyckel. Det är en smart och rolig funktion som gör det ännu roligare att samla de unika pusslen.

Du kommer även att kunna hitta en pengatank som även har ett lås. Dessa två utgåvor är perfekta presentidéer. Speciellt om du själv vill samla skattkistan eller pengatanken och sedan använda dem som pengagåvor till någon du bryr dig om.

Underhållning i många timmar

Det mest fantastiska med dessa pussel är att det tar riktigt lång tid att montera, och du kommer att underhållas i flera timmar åt gången . Det är ett trevligt och hälsosamt sätt att fördriva tiden. Det är också ett bra sätt att hålla hjärnan igång, då pusslen kan ibland vara utmanande.

3D pussel med unika resultat 

Det finns många bra saker med ett 3D-pussel och pusslen vi har på den här sidan är gjorda av trä. Det gör också, enligt vår mening, att de är mycket snyggare när de är färdig monterade.

Träfigurer är väldigt populära och många väljer att köpa träfigurer, vilket gör dem till en unik del av inredningen. Därför är det inget mindre än fantastiskt att dessa pussel är gjorda av trä.

Och inte nog med det! Om du är den som älskar färger och verkligen bara älskar att gå ALL IN när du är kreativ, då kan du måla dina 3D-pussel när de är monterade – oavsett om det är lättast att måla ett 3D-pussel när det är monterat eller innan, så är det ett bra sätt att hålla den kreativa hjärnan på.

Pussel som är bra för hjärnan 

Som tidigare nämnt är det ett pussel man kan lägga många och långa tider på samtidigt som det är också ett bra sätt att hålla hjärnan igång.

Om du älskar att göra kreativa saker och det är en stor del av din hobby kan vi absolut rekommendera att du beställer ett av de många fina 3D-pussel som du hittar här på sajten.

Vi skulle rekommendera att du är 14+ om du vill komma igång med något av dessa pussel, eftersom det kan vara ganska komplicerat, då pusslen innehåller många små delar som barn inte ska vara i närheten av.

Om du känner andra som älskar att vara kreativa, då är ett 3D-pussel också en presentidé en god idé.
Vi kan också erbjuda dig detta underbara kreativa projekt som Diamond Paint. Du kommer att kunna hitta diamantfärg i flera olika versioner.

Vi hoppas att du hittat något du kan använda på den här sidan och att du har känt för att testa ett 3D-pussel. Vi har till och med provat några och vi är mycket nöjda.

arrow_upward