Kategori: 3D lampor

Stort udvalg af unikke og festlige 3D lamper i flere forskellige udgaver. Er du på udkig efter en speciel lampe som skaber glæde og hjemmet? Så er du landet i den helt rigtige kategori. Hos DinGadget.dk har vi nemlig gjort os ekstra umage med at finde de bedste, sjoveste og vildeste 3D lamper der findes. Så tag et kig i vores fantastiske udvalg nedenfor.

3D lamper er det helt store hit!

Det var kærlighed ved første blik da vi allerførste gang stødte på en af de smarte 3D lamper. Vi var ikke i tvivl! 3D lamper skulle være en del af DinGadget’s unikke udvalg af sjove og festlige lamper.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt

Aktiva filter

3D-nattlampa för barn 3D-nattlampa för barn

3D-nattlampa för barn

Pris 209,00 kr
Sort USB oplader til gadgets Sort USB oplader til gadgets
Minions 3D-lampa Minions 3D-lampa

Minions 3D-lampa

Pris 209,00 kr
Greta Gris 3D-lampa Greta Gris 3D-lampa

Greta Gris 3D-lampa

Pris 209,00 kr
Ironman 3D-lampa Ironman 3D-lampa

Ironman 3D-lampa

Pris 209,00 kr
Fotboll 3D-lampa Fotboll 3D-lampa

Fotboll 3D-lampa

Pris 209,00 kr
3D bamse lampe 3D bamse lampe

3D bamse lampe

Pris 149,00 kr
3D-julstjärna med ljusshow 3D-julstjärna med ljusshow

3D-julstjärna med ljusshow

Pris 189,00 kr
3D Lampe Elefant 3D Lampe Elefant

3D Lampe Elefant

Pris 149,00 kr
3D-lampa Hörlurar 3D-lampa Hörlurar

3D-lampa Hörlurar

Pris 209,00 kr
Dinosaur Lampe 3D Dinosaur Lampe 3D

Dinosaur Lampe 3D

Pris 149,00 kr
3D Lampe Slange 3D Lampe Slange

3D Lampe Slange

Pris 149,00 kr
Fortnite 3D-lampa Fortnite 3D-lampa

Fortnite 3D-lampa

Pris 329,00 kr
Elsa från Frost 3D-lampa Elsa från Frost 3D-lampa

Elsa från Frost 3D-lampa

Pris 149,00 kr

DinGadget har vi hittat de häftigaste 3D-lamporna i bra kvalitet, så att du som kund är säker på att du får det bästa av det bästa.

Hur fungerar en 3D-lampa?

Det är faktiskt ett väldigt enkelt sätt som 3D-lampor är byggda på - även om man inte tror det. De flesta 3D-lampor består av en nästan osynlig glasplatta, samt LED-lampor som sätts ihop för att skapa ett 3D-motiv i unika färger. Du kan själv välja färgen på din 3D-lampa och de flesta 3D-lampor har upp till 7 olika färger att välja mellan. Plastplattan placeras på en fot där det finns en av/på-knapp. Det är faktiskt ganska enkelt att installera din 3D-lampa.

3D-lamporna använder batterier, men en USB-kabel ingår också i de flesta 3D-lampor, så att du kan ansluta din lampa till datorn. Väldigt smart om du inte vill använda batterier.

3D-lampor är perfekta som en lite annorlunda skrivbordslampa på kontoret.

3D-lampor passar bra till barnrummet

Barn älskar färger, ljus och glada motiv. Därför är det helt rätt val att köpa en 3D-lampa om ditt barn behöver en ny lampa till barnrummet.

Vi skulle faktiskt gå så långt som att säga att en 3D-lampa är den perfekta nattlampan för barn. 3D-lampor är fantastiskt fin som belysning och dina barn kommer att kunna titta på lamporna med stort intresse innan de somnar.

Eftersom lamporna har LED-lampor är det säkert att ha lamporna tända hela natten. Man måste naturligtvis tänka på att om lampan enbart går på batterier kommer de fort ta slut. Lamporna kan inte överhettas och du behöver inte vara rädd för att lamporna smälter eller på annat sätt är farliga att ha tända under en längre tid.

En av de 3D-lampor som valet oftast faller på när barnrummet ska inredas är vår 3D- dinosaurielampa, samt 3D-elefantlampa, eftersom det är häftiga lampor som är bra för barnets fantasi.

De mest populära 3D-lamporna hittar du här

Vi följer ständigt utvecklingen av nya 3D-lampor och du kommer därför att kunna hitta de senaste och mest populära 3D-lamporna här.

Hörlurar 3D-lampa är en av våra mest populära 3D-lampor. Den är formad som ett par hörlurar och ger en känsla av att vara i en studio eller en klubb. Om du älskar musik är lampan helt perfekt. Dess unika storlek gör att den är perfekt att ha på skrivbordet.

arrow_upward